ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 105 991
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 115
  • SF
Аз въобще не я харесвам тази и Маги, но той пък е луд по тях.
Освен всичко, и двете са ми въздух под налягане.
Харесвам Надя и Йоана, а по външност и Киара.

# 2 116
Валерия също е хубава, но и там проблема е държанието + ужасните татуси.

# 2 117
Страшно обичам като обсъждаме външния вид на ергенките. Направи ми впечатление коментара на Лъвица, че разликата в годините между Силви и Маги е 3-4 години, а реално Силви изглежда с повече от десет години по-млада. Така е, защото Маги и Надежда изглеждат изхабени. Моето лично мнение, което не държа да бъде споделяно, е, че този ефект се постига с начина на живот - нощни заведения, цигарен дим, алкохол (изобщо не е нужно да е прекален), смяна на партньори. Всичко това, съчетано с пластични интервенции води до визия на лелки, въпреки че са само на на 35 години. Разликата между Силви и тях е, че за Силви говорим като за момиче, а за тях - като за жени на средна възраст.

# 2 118
Според мен Надежда изобщо не изглежда изхабена. Изглежда си като 35 годишна жена, каквато е (без да броим миналия епизод с къдриците, много я състаряваха). Това, че е прекалила с устните е друг въпрос… В предаването беше по-добре. Сега някак си ми се губи женственото.

# 2 119
Не мога да повярвам каква дъвка предизвика Силви. Момичето е слабо казано безинтересно.
Надежда и Маги никакви ги няма, но поне имат реално участие в Ергена.
Клоня повече към отбора на Йоана и Надя, макар че и те не са цветя. Но на фона на останалите, на мен са ми по-симпатични.

# 2 120
  • SF
Според мен Надежда изобщо не изглежда изхабена. Изглежда си като 35 годишна жена, каквато е (без да броим миналия епизод с къдриците, много я състаряваха). Това, че е прекалила с устните е друг въпрос… В предаването беше по-добре. Сега някак си ми се губи женственото.

Много сме различни. Аз пък я харесах най-много така и реших, че къдравата коса й отива. Изглеждаше ми по-млада, защото иначе ми изглежда доста възрастна. С Алек не стоят добре един до друг, защото няма нищо лошо в това жената да е по-голяма на години от мъжа до нея, но не ми харесва, когато огромна разлика личи. При тях много личи, че той е доста по-млад от нея.
Надежда има много криви черти. Лявата половина на лицето й няма много общо с дясната. Никой не е симетричен, но при нея е особено изявено. Под скулите е започнала да хлътва или е подсилила ненужно скулите си и така са се образували тези хлътвания. Поне да бяха еднакви. Абе.... Готина и симпатична е, но изглежда по-възрастна и това е.
Маги е същата работа. Ако беше на 48-50, щях да съм впечатлена от визията й.

# 2 121
Надя е симпатична, но много гаден характер. Нани, с все лошите корекции е мила, има мекота, нежност. И общува с лекота, без преиграването на Маги.

# 2 122
Надежда ли имаше дете и предишен живот в Гърция, живяла в разкош, но не била щастлива,  или Маги, в началото ги бърках двете?

Надежда с тези джуки е искала малко да поприкрие проблемите в носа, един вид насочва внимание към устните, но е станала модерна, защо не виждам суперлативи вече тук за нея?

# 2 123
Защо ще увеличава джуките, за да прикрие носа, вместо да оправи носа с малко филър? 😁 Иначе тя е с детето от грък, да.

# 2 124
Аз съм раздвоена по отношение лицето на Надя,имам слабост към трапчинки и много ми харесва усмивката й,нещо в носът й обаче страшно ме отблъсква и ми изглежда ужасно грозна Grinning всъщност не мога да реша дали е точно в носът е проблема или злобичката й е видима и когато се усмихва просто усмивката не стига до очите ,съответно това я загрозява,но колкото пъти някой в темата каже че е хубава си мисля как хората гледаме и виждаме различно.
Надежда пък ми е в другата крайност ,има хубави очи и топъл поглед, заради който съм склонна да й простя огромните и грозни устни

# 2 125
  • София
Е да… на Силви и личи че нито партньори е сменяла или имала, нито социален живот с приятели, излизания и забавления… ако това е начина да се консервираш съм мерси.

# 2 126
Всъщност Силви като се усмихне, си има бръчици покрай очите - което е съвсем нормално за жена на 32. Така че не е съвсем супер запазена. Младолика е, но не е нещо уау.

# 2 127
Докато чистех си пуснах за фон надкаста с Васка. Каза, че любимата ѝ книга била "Подсъзанието може всичко". От цялата художествена литература на света, да изтърсиш това...нямам думи. Някоя от другите учатнички беше отговорила по същия начин. Повечето са с общ мозък...

# 2 128
Пак е казала име на книга, имаше моми и това не успяха да кажат май.

# 2 129
Да, Габриела, която иначе "много чете", но е и "много зле с имената и заглавията".

Общи условия

Активация на акаунт