ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 813
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 130
Докато чистех си пуснах за фон надкаста с Васка. Каза, че любимата ѝ книга била "Подсъзанието може всичко". От цялата художествена литература на света, да изтърсиш това...нямам думи. Някоя от другите учатнички беше отговорила по същия начин. Повечето са с общ мозък...
Тази книга беше много модерна по времето, в което всички моделки, чалгарки и прочие, цитираха Паулу Коелю. Тренд - ама за разлика от модните трендове, Васка не е разбрала, че този вече не е актуален. 😁

# 2 131
Аз съм гледала филма, когато бях тийнеджърка. Васка иначе попита водещите дали "манифестирали". Сега това с манифестирането е много популярно. Може би не е успяла да изманифестира повече екранно време. Много ми е интересно къде е учила фармация. Има доста ограничени знания.

# 2 132
Учи фармация в Софийски университет.

# 2 133
А вие манифестирате ли?? Сериозно питам.😀
Имам чувството, че поколенията, родени малко преди новото хилядолетие и след него, само манифестират.🙄
Аз съм голяма мечтателка по принцип и много се вживявам в мислите си, но не акцентирам на това в съзнанието си. Не "манифестирам" целенасочено.

# 2 134
  • гр.Пловдив
Надя на мен ми е много симпатична и заедно с Йоана и Катето са си супер нормално изглеждащи млади дами ,направо са оазис в сравнение с Надежда,Мага,Горджъса и Милена .
Теа,Киара и Барбара също ми харесват,но са прекрачили вече границата ,дано да не се впуснат и те в дълбоките води на "разкрасяването" и безмозъчните процедури ,които тресат обществото ни..

# 2 135
А вие манифестирате ли?? Сериозно питам.😀
Редовно, но вероятно влагаме различен смисъл в думата Smile Какво се манифестира обикновено?

# 2 136
Е каква е разликата между Киара и Катето? И двете са си пълнили устните.

# 2 137
Аз лично не мисля, че Васка е глупава. Малко злобничка, води се по стадото, но някъде зад всичко това има надежда. Обаче определено има сериозни проблеми. Съчувствам ѝ за паник атаките, но… Тригърът ѝ е предаването? Толкова се притеснила / ядосала, че са я орязали, че чак припадала? Това го намирам за изключително странно и мисля, че определено трябва да преосмисли приоритетите си.

# 2 138
Хубавото на съвременната мода е, че има много стилове. За всеки вкус има дрехи и прически. Начина на обличане подсказва на околните към каква субкултура се причисляваме. Оттам нататък идва общуването.
Като се придържаме към модните тенденции показваме способността си за адаптация и доколко сме социални. Нормалните хора не искат да се набиват на очи и се придържат към общоприетото поведение. Не става въпрос за екстравагантния аспект на модата – примерно никой не очаква всички да си правим прически като на Валерия.

# 2 139
Според мен много акцентираха на възрастта на Маги и Надежда , нали  и игри имаше , явно искат конфликт и на тази основа .

# 2 140
Е да… на Силви и личи че нито партньори е сменяла или имала, нито социален живот с приятели, излизания и забавления… ако това е начина да се консервираш съм мерси.
Е, хората сме различни! За някои, като мен, нощният живот, цигарите, алкохолът и смяната на партньори не са начини за забавление. И без да имам за цел да се консервирам, това са “развлечения”, които са ми дълбоко противни.
В този смисъл, харесвам момичета като Силви, а не жени като Маги и Нани, ако ме рязбираш…

# 2 141
Откъде знаем, че Маги и Надажда са пушили, пили и сменяли много партньори? Не съм видяла двете да пушат - видяхме само Валерия, Теа и Христиана. Плюс това Надежда доста млада се е омъжила, съмнява ме да ги е сменяла като носни кърпички.

# 2 142
  • София
Повечето хора са сменили няколко партньора до 30 годишна възраст, тези които са си с първия и единствен цял живот са по- скоро изключения.
Маги и Надежда по това, което са разказвали са жени, които са имали дълги връзки, а не са сменяли партньори през няколко месеца. Излизането по заведения и умерената консумация на алкохол също не са нещо особено скандално, даже напротив - нормално, ако имаш с кого Grinning
А иначе да, хората сме различни, аз за хора без приятели винаги съм с едно на ум. Някъде гледах как Силви си празнува 30-я рожден ден, ами тъжно ми стана.

# 2 143
  • България
Васка получила паник атаки по време на самото излъчване на Ергенът. Като те е страх не влизай в такива предавания с голяма гледаемост. Малко ми е безразлично като ни занимават със здравословното си състояние по 10 минути в подкасти.

# 2 144
  • SF
Аз затова не ги гледам тези глупости.

Общи условия

Активация на акаунт