Нашите second hand находки- тема 50

• 97 832
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Ест.кожа може да се глади.
По-добре го изглади отвътре.С парче плат отгоре,не директно.
От топлината ще се дезинфекцира.

# 631
  • Карлово
Сдобих се с чудесен кожен панталон, естествена кожа, за смехотворна сума от малко магазинче.
С какво бихте почистили такова изделие? Все пак е втора употреба.
Aз пера всякакви дрехи от кожа  в пералня, самостоятелно на 20 градуса и 400 оборота центрофуга. Нямам проблеми. И панталон имах нов с етикет бордо цвят, но ми отесня и го махнах.
И аз гладя, както е препоръчано по-горе. Имам тензух и през него.

# 632
За пръв път чувам, че някой глади кожени дрехи. Чувала съм, че веригите дезинфекцират. Но благодаря Simple Smile
Ето го
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 15:06 от Smurfie_

# 633
От Хуманата за по 1,50 заредих още малко топли блузки, едно елече за вкъщи и един страхотен, мек потник с ангора Purple Heart

# 634
  • Пловдив
Естествена кожа ботуши съм прала в пералня...станаха супер корави. Аз лично бих заложила на химическо, ютията не би променила специфичния аромат от магазина.

# 635
  • Под Сините камъни
Давала съм няколко пъти мото екипите на химическо. Но винаги ме карат да подпиша документ, че не носят отговорност ако нещо им се случи.

# 636
Коженият панталон е разкошен и още по-разкошно Ви стои. Аз бих го дала на химическо, все пак трябва да се хигиенизира, допира се директно до кожата. Остава обаче въпросът с редовната поддръжка Thinking Май клоня към пране, деликатна програма.

# 637
Пере  се на ниска температура в пералня без центрофуга.

# 638
# 639
  • Враца
Най-после обещаните снимки на палтенцето:

# 640
Тази марка ми е една от любимите! Честито!

# 641
Мания -Трапезица  в Бургас,пак са на кг . От 39- 7лв Simple Smile Ако на някой му е от полза

# 642
"Хумана Красна поляна "- София  в петък беше на 50%, ново зареждане - 11.11

# 643
# 644
Здравейте, днес ходих до Скандинавия и всичко ми излезе малко под 10 лв. Минах и през една Хумана, но нямаше нищо, което да ме грабне, особено за 13лв бройката.

Общи условия

Активация на акаунт