Нашите second hand находки- тема 50

• 97 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
От доста време не съм посещавала ВУ, защото станаха мн.смотани и голямото ми разочарование цветомания.След като мин.год. по това време се оплаквах тук поне 3 пъти, сега с удоволствие ще ги похваля.Конкретно за магазина до халите говоря.Има промяна.На 1ет. са премиум дрехи.Колко са премиум..... Smirk ама айде.На 2ет. е ву с по-ниски цени.Мисля, че започват с 49лв., а най-ниската цена е 8лв./кг.Много добре в сравнение с предишните скъпотии за доста съмнително качество.Отделно днес попаднах на нов за мен магазин.Не му запомних името, че бързах, нещо дълго беше.На бул.''Стамболийски'' ако идвате от центъра посока НОИ, преди него.На ъгъл е в близост до еврейският културен дом.С твърди цени за дрехи и чанти, започват от няма 17лв., но всеки ден имали с някакви % намаления.Също са с 3 цвята цени.Зареждане всяка сряда.

# 736
Реших, че ще връщам и аз. Нямам време в момента да се разправям с тях. Обаче не ми е ок, че иска да ме таксува  сдоставка. Все пак грешката си е тяхна.

# 737
Отбележете "неописан дефект" като причина за връщането и ще Ви възстановят таксата за доставка.
Реших, че ще връщам и аз. Нямам време в момента да се разправям с тях. Обаче не ми е ок, че иска да ме таксува  сдоставка. Все пак грешката си е тяхна.

# 738
Това отбелязах, даже отбелязах и от падащото меню, че материята е наранена или нещо такова беше и въпрекки това си ми излезе, че ще ми възстановят остатъка след таксуваната доставка.

# 739
Днес от Хумана:
Сакото е Hugo, не е носено, джобовете бяха зашити-

# 740
Това отбелязах, даже отбелязах и от падащото меню, че материята е наранена или нещо такова беше и въпрекки това си ми излезе, че ще ми възстановят остатъка след таксуваната доставка.
Ще ви върнат парите

# 741
  • Варна
Отчитам се с един блузон, дълъг мохерен пуловер, оувърсайз на НМ. Не можах да му хвана нито цвета, нито красотата. Като го облека пак ще пусна снимка.

Допълвам от днес, малко дрехи за бебето. Всичко излезе 10 лв. Имах нужда от жилетчици.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:58 от Daisy_D

# 742
  • Пловдив
Новата ни тема https://m.bg-mamma.com/?topic=1710704

Общи условия

Активация на акаунт