Нашите second hand находки- тема 50

• 97 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Свети Влас
Black Candy, благодаря !

# 721
Естествена кожа,5лв.- Хумана.Не знам как са оцелели.🙃
С тънка,но мека подметка,удобни за шофиране.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 14:00 от believe_

# 722
Поръчах си нови ботуши, с етикет, от намалението в ремикса.
Пристигна някакво наситено кафяво, не съм убедена, че ми харесва. По-добре да бях взела черно.... Чудя се да ги върна ли, да ги задържа ли... Не са подплатени, оказа се. Иначе не са лоши, стои хубаво на крака.

# 723
  • София/Севлиево
Щом им се чудиш,значи не са твоите Връщай,ще откриеш това, което търсиш.

# 724
japp17, жестока е полата! Прелест!
И дънките изглеждат добре, доколкото виждам.

Много са ви хубави находките от последните страници.

# 725
Домашни кожени пантофи.

# 726
Прекрасни са пантофките!!!!

# 727
Благодаря, изпрах ги с деликатен препарат на бърза програма 30 градуса и нищо не им се деформира слава богу Heart Eyes

# 728
  • Свети Влас
Много са сладки. Аз да попитам има ли живеещи в Слънчака ? Видях, че до Жанета има втора употреба, някои купувал ли е от там ? Мисля тези дни да ходя да видя, но все пак да питам и тук.

# 729
От Хумана Б магазин(наскоро разбрах че има А и Б 😃) по 2'50 лв/бр към края на седмицата

# 730
Здравейте,ето едно едно сако,излезе ми 3 паунда,купих и две неща от Ибей,от едното съм разочарована,дойде цялото на топчета и с дупка

# 731
Реших, че искам пола и рокля за зимата. Днес открих една страхотна пола Only, излезна 5лв, мека, леко еластична, велурена.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 07:52 от AniNe

# 732
Имам следният казус с Remix: поръчах си яке, на което пишеше, че е без следи от употреба, но дефакто има доста ндъвкано от лепката на единия ръкав. Самото яке ми харесва, става да разхождам кучето с него, но съм дала все пак 140 лв с намалението. Дали е възможно да не им го връшам, но да ми възстановят част от парите срещу снимков материал на дефекта? Някой бил ли е в такава ситуация?

# 733
Пишете им и споделете какво са казали, аз имах същата дилема лятото, да задържа или да върна, накрая върнах.

# 734
  • Пловдив
Аз не бих дала 140 лв за яке,което ме дразни с нещо , за да разхождам куче.

Общи условия

Активация на акаунт