Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Галифрей
Как се казва оригинала?
Версията му започнах да я гледам преди години,защото ми го препоръчаха и го спрях след първият епизод.

Спомням си,че харесвах “ Грозната Бети” малко в стил “ Дяволът носи прада”. Латиноамериканка почва работа в модно списания, тя ходи с шарени дрехи,големи очила и шини. Нейният шеф Даниел сменя жените като ностни кърпички, хубав,много богат. Имаше проблеми с наркотиците. На мен ми харесва тяхната връзка, по различно е от подобен жанр, те стават най-добри приятели и си помагат взаимно.

# 121
Грозната Бети също не е оригинал. Има латино сериал - сапунена опера с комедиен елемент, която е оригиналът. Но там Бети се разкрасява поетапно (даже май прибягва до хирургия) и накрая с шефа й се влюбват и стават двойка.
Обаче американците са решили, че това не е феминистко. А и Америка Ферера така си изглежда.

Оригиналната Бети:
Скрит текст:

# 122
  • Варна
Как се казва оригинала?
Версията му започнах да я гледам преди години,защото ми го препоръчаха и го спрях след първият епизод.

Спомням си,че харесвах “ Грозната Бети” малко в стил “ Дяволът носи прада”. Латиноамериканка почва работа в модно списания, тя ходи с шарени дрехи,големи очила и шини. Нейният шеф Даниел сменя жените като ностни кърпички, хубав,много богат. Имаше проблеми с наркотиците. На мен ми харесва тяхната връзка, по различно е от подобен жанр, те стават най-добри приятели и си помагат взаимно.
Оригинала https://www.imdb.com/title/tt0312151/

# 123
  • Галифрей
Мерси ❤

Знам,че е теленовела. Гледах на скоро,че се завръщат с нов сезон.
Не съм я гледала, по старите теленовели трудно се намират с бг аудио. Просто са използвали същата  идея, но без влюбването в шефа и тн.

# 124
Купили са правата. Сценаристите и тук са планирали да имат връзка - нали накрая той каза, че е влюбен в нея (когато тя напусна). Обаче сериалът беше прекратен.

# 125
Аз заобичах теленовелите покрай Jane the Virgin и си припомних истерията покрай Робинята Изаура. Уви, не помня много сюжета, но си спомням, че улиците се опразваха покрай Робинята и Синьо лято Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 22:47 от zlatenceto

# 126
  • Галифрей
Ем забравила съм гледала съм го отдавна не помня всичко 😁
От мойто детство съм гледала не малко теленовели и бяха готини,още си ги гледам от време на време. Носталгия, сега тия по новите не ги гледам.
Синьо лято е много хубав сериал,прекрасен! Който не го е гледал да го гледа! ❤

# 127
  • София
Гледах първа серия на Следотърсачът по Стар ченъл.
Може би съм се пренаситила на такива сериали, но направо ме приспа, клише до клише.
Жалко за Джъстин Хартли, харесвам го, показа плочки, ама само заради него не ми се гледа.

Днес и утре пак по Стар ченъл започват Клонинги: Ехо и Маяк 23, ще ги видя и тях.

# 128
  • Свищов
Аз го гледам вечер Следотърсачът. След смяната на часа ми е трудно да заспивам преди 1-2, та ми е идеален. Пусна си го към 12 и след малко съм заспала. Ама ще си го изгледам...

# 129
  • Галифрей
Следотърсачът се опитах да го гледам преди две седмици нещо не ме грабна.

# 130
  • Бургас
За отрицателно време изгледах първи сезон и почти втори на Happy Valley. Сценария е много интересен. Хареса ми как са преплели няколко нишки. А Джеймс Нортън още не мога да го възприема като психопат, въпреки че се справя страхотно с ролята. Свикнала съм с хрисимата му физиономия в Гранчестър. И онзи иконом от Абатството Даунтън... Grinning Абе това британските актьори са голяма работа. Жалко, че са недооценени в Холивуд.

# 131
И аз изгледах Happy Valley. Много ми хареса, защото не показа нищо повече и нищо по-малко от това, което трябваше. А и съм леко пристрастена към британски криминални сериали.

Джеймс Нортън показва защо е смятан за отличен актьор. Конкретно имаше една сцена във втори сезон, в която беше чуден, а в целия трети сезон блести. Аз също не го възприех като психопат, но мисля и че целта не е била такава. За мен образът му цели да покаже какво може да стане с децата от "лошите" квартали, когато са неглижирани в детска възраст и до какви поведенчески изкривявания може да се стигне.

В тази връзка, в Criminal Record Питър Капалди много умело се движи по бръснача между образа на протагониста и антагониста. Нямам търпение да видя как ще се развие във втори сезон.

Офтопик: изумителна е приликата между Джеймс Нортън и Зак Гилфорд. Имах период, в койта мислех, че това е един и същи актьор.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 15:26 от innasn

# 132
  • Вестерос
Аз почнах Silo. Два епизода изгледах, многооо интересен. Някои мистерии се виждат с просто око още от началото като, че явно им пускат нещо в скафандрите и затова умират, че клипът е анимация някаква, заради ятото птици, че не ѝ махна противозачатъчната капсула нарочно и т.н. Спойлнах се и се оказах права Grinning НО е много интересен както писах горе. В анкетата гласувах за Химията, но може и да сменя със Силозът.

# 133
  • В средата на времето
Аз също останах приятно изненадана от Silo. Първоначално смятах, че е много тъмен и постапокалиптичен и се дърпах. 😊 От немай къде го загледах наскоро и всъщност се оказа интересен. В анкетата обаче гласувах за Hijack.

# 134
  • София
За Стар Ченъка
Маяк 23 е хубава фантастика, хареса ми. Препоръчвам.
Ще го видя този Orphan Black: Echoes макар да не ми вдъхва доверие.

Общи условия

Активация на акаунт