Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 729
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Гледаше ми се нещо леко и приятно, та сега съм на Младият Шелдън. Smile

# 556
Аз започнах The Sinner, вече съм на 2ри сезон, който ми е по-интересен от 1вия. Четох ревюта, че третият сезон бил много под нивото на предните два, направо не ставал за гледане. Някой тук може ли да каже мнение дали е чак толкова зле?

# 557
  • Вестерос
The Watcher е по реална история, но не се знае кой е.
Да, то пишеше накрая. Но ще има втори сезон.

# 558
Пуснах си пак Modern family. Някаква комедия ми се гледа. Идеи за нещо ново?

# 559
  • Вестерос
Koи стари си гледала, за да препоръчам?

# 560
Friends, The big bang, Как се запознах с майка ви, Двама мъже и 1/2, Parks and recreation...

# 561
Силно препоръчвам Grace & Frankie.

# 562
  • Вестерос
Friends, The big bang, Как се запознах с майка ви, Двама мъже и 1/2, Parks and recreation...
Younger, Mike and Molly, Mom, Melissa and Joye, the War at home, The Middle, Suburgatory, American Housewife

# 563
  • UK
И ние почнахме 6 ти сезон на The young Sheldon , любим на цялото семейство.

# 564
  • Berlin
Schitts Creak! След Modern Family направо мислех, че няма да има друга комедия, която да ми хареса, но това е 🎯

# 565
  • Галифрей
Пуснах си пак Modern family. Някаква комедия ми се гледа. Идеи за нещо ново?

My Life is Murder - Алекса Кроу. Почнах го,много приятен сериал. Криминален но е пък е комедия. Луси Лоулес  е страхотна. Тя играе нещо като Мис Марпъл на Нова Зеландия.

# 566
Алекса Кроу и аз препоръчвам - много е приятен и забавен. Луси Лоулес е много готина, ама все си я спомням "почернена" като Зина-принцесата войн

# 567
  • Галифрей
Да аз много я обичам. От малка съм фен на Зина ( и аз бях изненада като научих,че е spin off на Херлукес. Мислех,че е обратното 😁)
Гледам с голям кеф сериала. Същата амазонка си е само,че е руса ❤

# 568
Харесвах Зина, а Бойната звезда винаги ще е сред любимите ми сериали. Малко ми е кофти, като виждам колко е остаряла Луси Лоулес.  Иначе съм гледала епизоди по тв, но не ми се сваля.

# 569
  • Галифрей
Доста добре изглежда за възрастта си, сега не ноже да изглежда какво беше преди 30 години. Но само Рене ( Габриел) ми изглежда по-стара.

Общи условия

Активация на акаунт