Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 46 445
  • 739
  •   2
Отговори
# 690
Ще взема и аз да изгледам Токио вайс, щом казвате, че е приключен. Не обичам за мафиоти, но ако е добър, може да ми хареса.

И аз редуцирах западните. За тази година съм изгледала сезон на Местен извънземен, първи сезон на Дик Търпин, Шогун, 4 епизода от Последния повелител на въздуха (тези двата ги броя за западни, въпреки че участва общо един човек от бялата раса - поне в екипите, работили по тях, има много повече) и чакам Куци коне и Severance. Всичко друго е корейско и китайско.

# 691
Ще си изскубя косата с новите серии на Бриджъртън. Дори не ми се коментира

# 692
  • Варна
Ще си изскубя косата с новите серии на Бриджъртън. Дори не ми се коментира
Преди малко четох, че Майкъл бил жена.

# 693
Уви, да, а историята на Майкъл и Франческа ми беше любима.

# 694
  • Варна
Уви, да, а историята на Майкъл и Франческа ми беше любима.
И на мен. Ще направят някаква пародия. Още не съм гледало, но вече съм ядосана.

# 695
Стига де,сериозно?!Май няма да догледам сезона,мислех че някаква драма ще измислят с Пен и Колин,каква е тази глупост ся жена бил Майкъл.

# 696
  • Бургас
Гледам това сериалче по BTV Story
https://www.imdb.com/title/tt13259878/
Английски криминален, лек и приятен, няма много тежки престъпления, с морски гледки от южна Англия.

# 697
  • София
Аз започнах Presumed Innocent, изглежда обещаващ.
https://www.imdb.com/title/tt17677860/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_3_nm_5_q_pres

# 698
  • Berlin
Ееее, четох аз след 1вата част, че може така да направят с Франческа (още не съм догледала целия сезон). Тъпо. Тя всъщност няма ли да има свой сезон или тук само началото имаме? Понеже нали
Скрит текст:
Джон умирал и след това тя има своята история в книгите.
И да се извиня за един мой пост по повод кралица Шарлът - предполага се, че наистина има африкански корени и крал Джордж е имал биполярно разстройство.

# 699
Явно Франческа ще е с Микела, а не с Майкъл. Нищо не ме изненадва вече в този сериал.

# 700
Iris, сподели повече впечатления за Maestro in blue, моля! Вчера мислех да го почна, но ми заби приложението и отложих. Да не е много мрачен? В imdb беше с доста висок рейтинг.

# 701
  • Варна
Това дали ще е интересно.

# 702
Аз започнах втората половина на Bridgerton и новите епизоди на The boys.

# 703
Гледах Love is blind/Sweden, което всъщност е реалити сериал, но толкова ме разчувства и въобще… за мен е най-истинската продукция, която съм гледала някога.

Толкова искрени хора и толкова уважително заснети серии, много се впечатлих. Не знам дали защото съм живяла в Швеция и манталитетът на хората винаги ми е допадал, но този експеримент беше изключително интересен за гледане. Нищо подобно на повечето такива шоу изгъзици, които са за жадни за слава и пари несретници.

Има ли тема, в която отделно се обсъждат?
Препоръчвам на всеки, които му се гледа нещо по-различно.

# 704
Bridgerton сезон 3
Toва е като посредствен фенфик за Бриджъртън в Wattpad/АО3 (макар, че и на двете места съм чела интересни неща) с бюджет за Аватар (примерно).
 Изгледах го и се надявам да го забравя по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт