Рисуване за начинаещи и не само - 12

• 20 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Мерси Raya намерих Невската палитра. https://mishmag.net/komplekt-akvarelni-boi-seriya-sonet-24-cvyat … kaya-palitra.html. Бюджетна е..., и хартия ще добавя...
Хем искам да нарисувам всичко, хем не знам от къде да започна. Та реших първо клипове ще следвам, колкото да ми свикне ръката...

# 136
И според мен, растението се е получило много добре Simple Smile
Материалите на Невская не са лоши, някои от тях даже са сред най-препоръчваните от професионални художници.

# 137
Нещо малко, за да посъживя темата - водни лилии в чаша (базирано на моя снимка, която не изглежда така). Не е кой знае какво, но имах нужда от малко разнообразие (от по-големите картини, имам предвид).

Преливанията не се получиха на тази хартия и прекалих с цикламеното. Но иначе е много здрава - листът не беше подлепен или прикрепен към основа и не се накъдри изобщо.

# 138
  • София
Рисувам, но напоследък всичките неща стават готови на два-три пъти и затова не качвам.
Днес съм с мече:

# 139
И аз рисувам.
Пак се лутам какво точно. Искам да нарисувам всичко, пък все няма време...........

# 140
  • София
Чудесно лице, а розите са много сполучливи.
Продължавам играчките и днес:

# 141
Много пъстри и създаващи настроение Simple Smile
 Портретът е супер - много приятен и интересен стил!

# 142
Благодаря ви!
Много ми е трудно да рисувам рози и съм се мотивирала да се науча.
Понякога следвам уроци в интернет, но там е работата, че всеки ги рисува по различен начин...
Сякаш се получиха тези, да.
И с лицето се опитах да проявя повече търпение за детайлите. По принцип при мен търпението не достига!!! Но при акварела определено е нужно! Relaxed

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 13:54 от utro77

# 143
Сега видях, че Художник онлайн са пуснали туториал с обикновени флумастри (не маркери или някакви скъпи професионални пигменти) - изглежда интересно, като стил за попълване на скечбук:

# 144
  • София
Днес правих зайци. Честно казано, сама не бих избрала този референс. Стават или не стават според вас?

# 145
Добре са се получили, но са странни - май съм виждала такъв тип кукли да се продават в магазините с арт неща Simple Smile

# 146
  • София
Било брошки, а не кукли. Ама пак са странни. Чак се чудя дали да я качвам във Фейса.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 19:21 от Raya

# 147
Едно време майка ми ми подари такава мартеница - и тя беше "брошка", но беше възголяма... Само дето нямаше уши и палитра.

# 148
  • София
Не мога да преценя от снимката колко са големи.
Показвам манула Зеля /Зеля, защото е зелен 😂 / от вчера:

# 149
Много е сладичък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт