БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 610
  • 607
  •   2
Отговори
# 105
Ако мога да бъда полезна с отзив за майстор за всякакви ремонти на мебели във Варна. Денис се казва, възпитан, коректен и работи перфектно. На мой колега е сглобил спалня. На мен ми прави ремонт на чекмеджета. Много доволна съм от работата му. Обяснява как да стане и го прави по най-добрия начин. Знам колко е важно да попаднеш на точния майстор. Тел. 0876256763.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:42 от Pepi Petrova 639008

# 106
  • Кукуландия
Пловдив: Моля за препоръка за водопроводчик, който да ми смени батерията в банята, която протече снощи и се наложи да спра водата в целия апартамент.

# 107
  • София
Пловдив: Моля за препоръка за водопроводчик, който да ми смени батерията в банята, която протече снощи и се наложи да спра водата в целия апартамент.
+359893320112 Виктор
+359888995082 Ремзи Бошак

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 11:07 от rumen_iankov

# 108
  • In the land of Never Never
Здравейте, имам проблем с тераса около 40 кв. м., гледа към морето в Ахтопол. Много не се надявам, че някой ще препоръча тук майстори в района, така че, ако някой знае подходящи в Бургас, и ако те се съгласят.
Апартамента е построен преди около четиринадесет години, вероятно няма изолация под плочките на балкона, а и самите плочки са някакви неподходящи, изглеждат като варовик, и са вече изронени и надупчени. Правихме някакви временни покрития, лак за камък, после някакво силиконово покритие преди четири години, вече се отлепи и напука, зимата влагата прониква по пода в стаите и стените, както и на съседката отдолу, всяка година трябват някакви ремонти.
Искаме да намерим някакво по-трайно решение, да се сложи необходимата изолация и да се положат други плочки. Не е възможно да се работи върху старите плочки, защото има голям прозорец, който е почти на нивото на плочките. Подът на стаята даже е по-ниско от балкона, което още влошва положението, защото влагата от балкона прониква в стаята по-лесно.

Скрит текст:

# 109
Аз не мога да ви помогна с контакти, но може би наистина от Бургас, или пък някой от темата може да ви препоръча някого. Работата не е малка, много неща трябва да се направят и могат да се направят, добре ще бъде въпросният майстор да е специалист по хидроизолация, особено пък и вие сте на морето. Аз имах проблем с една тераса, т.е. 3 апартамента един над друг имахме, ние бяхме между 2-та, и нашият майстор ми обясняваше какво е трябвало да се направи или сега да направя, за да не "повредя" покрива на терасата на долния апартамент. Доста неща бяха, освен първоначалното къртене на плочки, но само помня че бяха няколко неща, свързани с хидроизолацията. За това пиша, че трябва някой с познания, но пък това не е висша математика, добър майстор би трябвало да знае. Желая ви успех!

# 110
  • София
По главната улица до пощата има хранителен магазин.Питате за Васил Каридков .Той има строителна фирма и ще ви предложи някой читав майстор.

# 111
  • София
+359898345645
Евгени Гигов, майстор плочки, местен е

# 112
  • София
Glikoza, контакт от мои роднини, които наскоро довършиха къща в Ахтопол и са много доволни от  Милко Найденов, 0889 354244. Но при вас е важно да се направи качествена изолация, наклони и отвеждане на водата.

# 113
  • Sofia
Идвам да благодаря специално на Румен Янков. Отзова се буквално от днес за утре и  оправи теча на топлата вода в общото помещение на входа. Благодаря! 🤗

# 114
  • София
+359898345645
Евгени Гигов, майстор плочки, местен е
+1 за Евгени
Зимата работи в София, иначе лятото е в Ахтопол.

# 115
  • In the land of Never Never
Много благодаря на rumen_iankov  и на GERBER за контактите, цели двама майстора, това надминава очакванията ми. Simple Smile
Ще споделя, като направим ремонта.

# 116
Търся фирма за преместване на 11 палети с мебели от склад до апартамент в София.
От така препоръчаните Преместиме ме отрязаха да си търся друга фирма, били заети с проект до средата на септември и ми назоваха ориентировъчна цена от 2000 лв.

# 117
Препоръки за външна изолация за град Пловдив?

# 118
Търся фирма за преместване на 11 палети с мебели от склад до апартамент в София.
От така препоръчаните Преместиме ме отрязаха да си търся друга фирма, били заети с проект до средата на септември и ми назоваха ориентировъчна цена от 2000 лв.
Мога да ти дам контакт на момчета от Перник, работят и в София. Може пък да свършат работа.

# 119
С удоволствие, ще се радвам на всякакви насоки. Беше даден контакт и на хамали Примък отмък по-назад, и тях ще пробвам днес.

Общи условия

Активация на акаунт