БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 598
  • 607
  •   1
Отговори
# 90
Най-сигурно е сама да си ги носите

# 91
  • София
Аз ползвах услугите на "Премести ме" от списъка за моите плочки - разтоварване и качване. Препоръчвала съм ги вече, много са внимателни.

# 92
Здравейте, някой ползвал ли е LuxStroy Art - https://luxstroy.art/?

# 93
  • Къде ли не
Включвам се с две препоръки за София.
Пълен ремонт  на голяма тераса :
Ивас Инженеринг ЕООД 0885 80 55 88.
Спазват си сроковете. Организираха си напълно ремонта. За всяка дейност си имат специалист - един кърти, друг прави замазка, трети стените, четвърти монтаж на осветление. Много съм доволна!
Разглобяване и изнасяне на стари, тежки мебели.
Хамали Николов +359876717630
Много внимателни и бързи!

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 09:06 от enimna

# 94
Здравейте!
Някоя от Вас скоро ползвала ли е услугите на Станислав от белия списък и има ли наблюдение дали цените му са много над средното за предлаганата услуга?

Имам препоръка за добър електротехник за София - 0892411151 -Константин Костадинов. Работи със сина си, много сме доволни, предварително информира за цените, бърз и коректен.

# 95
Какво значи "реклама на техник"?? А тая тема за какво е?

# 96
  • софия
"Тая тема" е за препоръка от клиенти.
Рекламите са по друг параграф и се договарят със съответния отдел на форума.

# 97
Много интересно как разбрахте, че е реклама? Ми ако са ползвали услугите на човека и затова го хвалят? Вие да не мислите, че всички дето четат тук, пишат редовно? Не сме роднини с този Константин.

# 98
  • софия
Нямам желание да обяснявам на някой току-що регистриран, държащ тон, елементарни и очеизвадни неща.

# 99
Аха, ами не съм току що, малко по преди това.

# 100
  • София
Здравейте!
Някоя от Вас скоро ползвала ли е услугите на Станислав от белия списък и има ли наблюдение дали цените му са много над средното за предлаганата услуга?

Имам препоръка за добър електротехник за София - 0892411151 -Константин Костадинов. Работи със сина си, много сме доволни, предварително информира за цените, бърз и коректен.
Станислав добре работи.Но за цени може да ви каже като види какво трябва да се прави.

# 101
  • София
Здравейте, моля да ми препоръчате фирма за смяна на въже на външна щора на висок етаж.
Става въпрос за София.
Благодаря предварително.

# 102
  • София
Препоръчвам майстор, който е доста комплексен, разбира от различни неща и работи много добре, влага от себе си, с усет към детайла. Каквото се разбрахме за сума и срок, се спази. А резултата надмина очакванията ни. Ремонтът включваше боядисване на няколко тавана, монтаж на уреди в банята, подлепване на тапети. Всичко стана много хубаво. Остави апартамента в много чист вид. Казва се Чавдар. Телефонът му е 0897/829 550.

# 103
  • София
Моля препоръчайте фирма за монтаж на нови алуминиеви радиатори - с разумни цени и най-важно бързи и коректни

# 104
Здравейте, може ли да препоръчате най-добре фирма за ламинат, който могат да монтират без преходна лайска към плочките ни?

Общи условия

Активация на акаунт