БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 610
  • 607
  •   2
Отговори
# 120
  • София
0878100079 Емил хамалски услуги

# 121
  • In the land of Never Never
Glikoza, контакт от мои роднини, които наскоро довършиха къща в Ахтопол и са много доволни от  Милко Найденов, 0889 354244. Но при вас е важно да се направи качествена изолация, наклони и отвеждане на водата.
Sofyia, много благодаря за контакта.
Управителят на блока е назначил общо събрание на собствениците другата седмица, ще видя дали нещо няма да се реши общо за ремонти, на което много не се надявам, но все пак реших да изчакам и тогава да се свържа с майсторите да видим дали някой ще се заеме.
Така че за сега задържам действието, но и така и така, сезонът на морето е до края на септември и преди това нищо не може да се работи външно.

# 122
Здравейте!
Имам въпрос от името на ММ. Blush
Може ли да препоръчате майстор за изправяне на под. ММ е слагал
 саморазливаща замазка и уж го е изправил, но сега като слага ламината и се суче, скърца, явно пода трябва да се изправи отново.
Препоръчайте, моля читав майстор за който не се чака много. За София става въпрос.

# 123
Неопренова подложка няма ли да свърши работа? Освен че изравнява и запазва топлината.

# 124
  • In the land of Never Never
За ремонта на моята тераса в Ахтопол ми препоръчаха Корект Строй 07 от Бургас. Някой има ли мнение? Не съм се обаждала на никой още, събирам информация.
За Каридков получих отрицателно мнение във фейбук група в Царево, със снимка.

https://scontent.fvar1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/454651165_1 … mI72w&oe=66BD3998

# 125
За съжаление не отговаря.

# 126
За съжаление не отговаря.
Моля да ме извиниш, забравила съм за обещанието си.
0899160204 - Мартин.
Ползвах услугите им за пренасяне и транспорт на мебели.

# 127
Всъщност не знам защо сега се е регистрирала потребителката, но същият този Венци, аз съм го препоръчала и той фигурира на 1-ва страница. При мен, преди 2 г. боядиса 2 апартамента и направи замазка и боя на 2 тераси + боя на още 3. Нейното мнение съвпада и с моето - работи бързо, качествено, доста чисто, коректен е.

# 128
Хамали "Примък отмък" - 0888319625
Изключително внимателни.

И аз в крайна сметка препоръчвам Примък отмък за пренасяне на мебели. Много точни, внимателни, работят бързо, без размотаване и напрежение, което в крайна сметка доведе до добра крайна цена. Изпратиха точния брой хора с правилния транспорт.

Всички други препоръчани по-горе (Мартин и Емил) или въобще не реагираха, или в последствие не си вдигаха телефона.
Мирослав предлага фиксирана сума, а не на час, което в нашия случай би излезнало по-скъпо.

# 129
Търся майстор (или фирма) за ремонт на климатици в град Кюстендил. От две години вече е страшно ходене по мъките с това търсене на майстор, защото или директно ме режат като чуят марката на климатика (Samsung от 2007/2008, който обаче е използван веднъж, максимум два пъти), или все ми излизат с номер, че са заети и нямат време.

Дори на Самсунг България звънях, насочиха ме към сервиз Сръчко, какъвто обаче има в София и в Благоевград, но не и в Кюстендил. От Софийския не ходели по други градове, затова естествено звъннах в Благоевградския. Това беше преди две седмици. Вдигна ми един служител и каза да се обадя следващата седмица (тоест миналата) и тогава щял да провери, ако някой от сервиза има идване до Кюстендил за монтаж или ремонт, дали може да мине да погледне и моя. Звъня аз миналата седмица още в Понеделник (но привечер, защото не ги знам колко са заети) и същия служител ми вдигна, като веднага започна да заяжда защо не съм се обадила сутринта. Отговорих му, че той каза да се обадя следващата седмица, без да уточни кой ден и дали сутринта или вечерта. Той ми заяви, че вече бил направил графика на седмицата и отново най-нагло обвини мен, че не съм се обадила по-рано. Така че, очевидно и с този сервиз не става, а на всичкото отгоре миналата седмица и другия климатик се развали (Midea от 2003/2004).

Миналата година след доста търсене успях да стигна до един учтив майстор от Дупница, само че той каза, че за оглед на място се плаща скъпо и се опита по телефона да ме консултира, като ми даде и някакъв уеб сайт за кодировка на климатици Самсунг. По телефона диагностика не става, но тогава от това, което той ме накара да проверя и направя, ми направи диагностика, че вероятно повредата идвала от външното тяло. За съжаление не се сетих да му запазя номера и сега не мога да издиря и него...

Ако някой може да ми препоръча добър майстор (или фирма) за ремонт на климатици в гр.Кюстендил, ще му бъда изключително благодарна!

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 20:41 от Mermaid By Heart

# 130
Здравейте,

търся майстор за укрепване на къща, започнала е да се разцепва и искам да я оправя преди да е станало по-зле.
Също така ми трябва и човек за отводняване на подпочвени води от двора. Най-вероятно те са причината за проблемът с къщата.
Става въпрос за село до гр Червен бряг / Плевенско.

# 131
Здравейте ,
Може ли да ми препоръчате майстори или фирма , които могат да ми направят цялостен ремонт на баня 10тина квадрата ? трябва всичко да се изкърти и на ново да се направи. Имам идеи , но трябва фирмата или човекът да каже дали са възможни.
СОФИЯ

# 132
  • София
Искам да си сверя часовника за цените, оферираха ни топлоизолация по 130 лв на квадратен метър за София. Това е с техни материали. Как ви се струва цената?

# 133
  • София
Здравейте ,
Може ли да ми препоръчате майстори или фирма , които могат да ми направят цялостен ремонт на баня 10тина квадрата ? трябва всичко да се изкърти и на ново да се направи. Имам идеи , но трябва фирмата или човекът да каже дали са възможни.
СОФИЯ

Деян Борисов
+359896545813

И къртене,  и направа на всичко ново

# 134
  • София
Искам да си сверя часовника за цените, оферираха ни топлоизолация по 130 лв на квадратен метър за София. Това е с техни материали. Как ви се струва цената?
За блок, височина? За къща? Има съществена разлика дали ще се прави със скеле на 3 м височина или от алпинисти.

Общи условия

Активация на акаунт