БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 68 251
  • 698
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз използвам чешки тръби и фитинги.Взимам ги от Джи ем джи в ж.к.Сухата река.Можете да погледнете в техния сайт.

# 691
Здравейте! Търся добър майстор за ремонт на баня в Нова Загора.

# 692
Привет,
Търся си майстори за цялостен ремонт на къща за региона Дупница/Самоков/Сапарева баня, някой има ли препоръки?

# 693
Привет,
Търся си майстори за цялостен ремонт на къща за региона Дупница/Самоков/Сапарева баня, някой има ли препоръки?

Мой приятел преди години намери едни двама-трима дето му правиха къщата около Дупница.
Роми са, но излязаха много читави момчета. Не се размотават, не търсеха повече от уговореното.
Ако си ок, мога да го питам за номер. Чисти ми се сториха Simple Smile Аз 2 пъти само ги виждах, де.

# 694
Да, много ще съм благодарна!

# 695
Търся свестен тапицер за София.
Пишете ми, ще ви дан ионтакт на човек, който работи на място в дома ви. Не смея публично да дам контакта, но ско вие работите с него може да го питате дали има против Simple Smile

# 696
  • In the land of Never Never
В началото на темата търсех алпинист за сваляне на външно тяло на климатик и ремонт на една дупка в друга част на външната изолация. Все се каня да напиша, ама не стигам до това.
В друг блок, където давам апартамент под наем, през ноември правихме частична външна изолация на няколко апартамента, фирмата се казва Топлоизолация ЕООД, и това момче работеше там.
Уговорих се с него, като има свободен ден да дойде за тази работа в блока, където живея. Дойде в почивен ден и добре си свърши работата. Даже сам предложи да отреже един клон, който опираше във външното тяло на новия климатик и можеше да го повреди.
Казва се Николай и телефонът му е 0877040883. Може да го включите в първата страница с препоръчваните майстори, като алпинист. Иначе за цялостно поставяне на топлоизолация,  фирмата беше Топлоизолация ЕООД, цените им бяха прилични, в сравнение с взетите други оферти.

# 697
За кой град е?

# 698
  • In the land of Never Never
Става дума за София.

Общи условия

Активация на акаунт