БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 62 461
  • 647
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте търся си майстор за цялостен ремонт на апартамент в Стара Загора, моля за препоръки и предложения. Много ще са ми от полза! Благодаря Ви! Светли празници

# 646
  • София
Някой сменял ли е стъклопакети на дограма? С алуминиева сме. Стъклата са бели и е страшен конденз. Не ми се сваля цялата дограма, ако може да се реши проблемът само със смяна на стъклопакета ще е чудесно.
Някой да е правил такова нещо, с какъв резултат и препоръки за фирма или майстор?

# 647
Не сме сменяли стъклопакет, но предстои. Говорих с различни фирми (сменящи дограма на адреси в блока). Всяка от тях дава отговор, че се подменят само стъклопакетите. По желание може новият да е напълнен с газ, предполагащ допълнителна изолация. Със стъклопакета ще се сменят и уплътняващите гуми, без да се засяга вградената рамка на дограмата. В две от стаите сме с алуминиева дограма (поставена преди 2000-та г.), а в третата - с ПВЦ (подменена по-късно). Проблем има с алуминиевата. Не знам дали времето, материалът или качеството на изработката е причинна за проблема.

Общи условия

Активация на акаунт