БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 93 726
  • 931
  •   1
Отговори
# 915
Можете ли да ми препоръчате майстор за изравняване на под чрез изграждане на "дървена скара" (мисля, че се нарича също така "двоен под"). Отгоре ще се слага паркет, но имам 8-12 см дупка, отдолу е бетонна плоча, но не се знае колко е дебела и дали ще издържи на замазка. До започването на ремонта имаше дървена скара с паркет, та ми се иска да направя същото.

Благодаря!

# 916
Може ли снимки? Как изглежда претапицирани я диван - и моля в рамките на интериора.
Не се научихте как се прави елегантна реклама !

# 917
Какво да правя, като не мога да качвам снимки. Иначе  - с удоволствие. Стария беше с кожени подлакътници, стабилно надрани от котарак. Сега и те са с плат. Дивана е като нов.

# 918
Търся майстор, който да ми махне касите и врати на панелен апартамент внимателно без големи поражения. Дървени са касите и врати. За София става въпрос.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 19:57 от monii

# 919
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми читав и кадърен водопроводчик за Пловдив, който не е кожодер. Става въпрос за градена мивка, която пропуска вода от някоя фуга и наводнява пода  под нея когато тече водата. Дали само със силикон по фугите ще се реши проблема

# 920
Здравейте група, бих искала да помоля за препоръка за майстор (или фирма), който да направи микроцимент (за София). Нанесохме се в нов апартамент, който си е обзаведен добре, но гранитогреса в коридора и кухнята е цвят, който не се връзва с цялата ни визия. За жалост къртене и поставяне на нов гранитогрес доколкото разбираме от приятели и интернет е твърде болезнено решение за момента, тъй като живеем вече там, боядисано е и започнаха да идват новите ни мебели, не искаме всичко да стане в прах.

Другият ни вариант беше SPC, но аз имам резерви, че са пълни с фталати и ще вдигне доста нивото, ако се постави върху гранитогреса, затова по-скоро избягвам този вариант.

Засега разглеждаме вариантите с микроцимент поставен върху гранитогреса, но пише, че майсторът трябва да е много умел и прецизен. Ще се радвам, ако някой има добър опит - да сподели Simple Smile

И последно, от първоначален гугъл сърч харесах Cement Design Bulgaria защото имат физически шоурум, но няма никакви отзиви за тях.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 13:03 от flowerbi

# 921
  • Сф
Фирмите, които вкарват микроцимент, големите в София,  предлагат и полагането му с техни майстори,  например https://artra.bg/mikrociment/

# 922
Търся майстор, който да ми махне касите и врати на панелен апартамент внимателно без големи поражения. Дървени са касите и врати. За София става въпрос.

Преди две три седмици извиках хора, които да изкъртят абсолютно целия апартамент и да извозят всичко от него. Също касите бяха дървени. Ако искате мога да ви дам координати. Лично аз останах много доволна.

# 923
  • София
Използвал ли е някой скоро услугите на Петър от списъка или моля за друга препоръка за майстор за монтаж на нови и поправка на мебел? За София, благодаря!

Ние използвахме услугите му през лятото и сме много доволни от него и от работата му. Препоръчвам.

# 924

Преди две три седмици извиках хора, които да изкъртят абсолютно целия апартамент и да извозят всичко от него. Също касите бяха дървени. Ако искате мога да ви дам координати. Лично аз останах много доволна.
Може ли и на мен координатите? Благодаря предварително.

# 925
Поредна похвала за Румен Янков. Наложи ми се и на мен са търся услугите му и съм доволна.

# 926
Поредна похвала за Румен Янков. Наложи ми се и на мен са търся услугите му и съм доволна.

Май само аз съм го вписал в телефона като некоректен. Предната година го поръсих и месец и малко не дойде за оглед, накрая ми каза, да търся колеги, защото той нямало да го направи. Можеше да ми спести това време

# 927
Здравейте! Може ли да ми препоръчате майстор за обръщане на дограми? За село до София става въпрос.
Благодаря предварително!

# 928
Давам обратна връзка за смяна на водомери. От Софийска вода препращат към техен подизпълнител, който
 монтира радиоустройство към водомера за дистанционно отчитане. Тъй като опитът ми е с къща до София (в чертите на голяма София) и смяната на водомера, и монтажът на радиоустройство не бяха таксувани. Това - за студена вода. За топлата - контакт с топлинния счетоводител.

# 929
  • София
Здравейте!
Търся препоръки и контакти на майстор за измазване на комин, шапка. Някой.дали е ползвал услуги? За София се отнася - къща на два етажа.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт