✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 362
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ивет и Тодор са сладури, играха добре, но не и за 40 точки.

# 91
Ясно ми е вече, че Виктор ще е аут днес. Оставили го последен с Дара. Шансове за вот на публиката минимални. Журито ще го пореже. Иначе дотук десетки валят

# 92
  • София
Ивет е ужасно чаровна и усмихната, танците изпълнява перфектно, но движенията й са като робот. Дървена ми е някак си.
Тази вечер аз ли нещо не съм у ред, но дотук някак не ми харесват, не ми въздействат, какви са ти я високи оценки?

# 93
На Ивет тоалетите не са съобразени с височината и и килограмите. Да , леко е тромава, но се справя перфектно.

# 94
  • Карлово
Натали ми хареса много.

# 95
На мен ми хареса Димитър Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Ивет май е единствената, която е направила поддръжка на мъж? Забавно беше, не очаквах, защото тя не е висока.

При Мила ръстът много я спъва, при тренировката се чу как сериозно изпъшка партньорът ѝ, като я вдигна. Всичките им танци трябва да са съобразени с това. Хареса ми танцът на пилон.

Валери и Дорина бяха добре. Наталито не ми харесаха този път.

# 97
И на мен много ми хареса Натали.
Дано не е Виктор, предпочитам Емрах да си замине.

# 98
  • София
Грешки/грешчици ще има и до края, но вечерите стават все по-силни и по-красиви. Доста са добрите двойки - някои повече от другите.
Надявам се зрителите да коригират донякъде екзалтираното жури - понеже си мисля, че в един момент в 6-цата няма да има слаби танцьори, а щом се дава възможност на драгия зрител - нека да я има и симпатията му.
Ивет е чаровница - на обратния полюс ми е келешът Емрах. Тази вечер Валерката заслужи високи оценки, това може и да е най-добрия му танц. Не ми е в тройката обаче. Чакам Дара и Папи за вечерното ми "подреждане".
Отново ще отбележа, че е предаване с най-много позитивизъм, шоу, красота и приятни емоции.

# 99
Натали и Димитър ми се стори, че бяха с най-трудната хореография. Много ми харесаха, а и гледах в профила на Митко, че тази седмица и двамата са били болни, така че от мен имат 40 т. 😁 Ивет и Тодор бяха с топ поддръжка, но не бяха чак като за 40 точки.

# 100
  • Street of Dreams
Леля Неделя наистина беше на границата на добрия вкус - голямо крачене между парчетата плат, вместо да сложи една елегантна рокля.

Хаха, на Емре му отрязаха квитанциите публично в предаване, където е отишъл точно за имидж - бамм (прави бяхте). Гледам и си мисля - сега ако го превъзмогне и продължи да задобрява, ще го призная. И после почна най-смотания танц, който съм виждала някога - то абсурдни дрехи, абсурдна хореография и изпълнението и то такова. Реших, че явно са решили да си тръгват. После пък дойдоха най-абсудните оценки - нямам обяснение.

Мила и партньор много ми харесаха - право беше журито че той беше по-секси на пилона от нея, хаха. Въпреки това - единственото хубаво изпълнение и хореография до тук.

Стигнах до Валери - от мен нула точки. Хипхоп танци наблюдавам от 90-те насам и бих казала, че абсолютно нищо не направиха и не реализираха потенциала. В дискотеките, където ходех като студентка, щяха да го освиркат и изнесат от дансинга.

# 101
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ей ги Емануела и Иван Grinning.
Емануела е голямо дръвце, никак не го докарва на Бионсето.

# 102
Супер вяло и никакво изпълнение на Емануела. Никаква енергия на тази ярка музика

# 103
Много сдържана бе Емануела, дървена на моменти. Язък - страхотна хореография, Иван и той там и накрая - средно ниво.

# 104
Бионсе от Алиекспрес малко стана Laughing

Общи условия

Активация на акаунт