✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 274
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Не мисля, че проблема е в хореографията, просто тя толкова си може и не се раздава особено. Ако го сравниш с оригинала, то като друг танц изглежда направо, по спомени си грабнаха 40 в британската версия с тая хореография, ама то за такъв комършъл хип-хоп стил трябва доста повече да се вложиш, да подчертаваш всяко движение, малко по-агресивно такова, а при Емануела много "мекичко" беше изпълнението.

Ще се пробвам да го намеря, че наистина започнах да се чудя може ли човек да впечатли с такъв танц. Въпросът с хореографиите ми е интересен открай време. Хайде, оставям Емануела настрана, но миналия път танцът на Дара беше с много постна хореография, и тук го отбелязахме, много хора писаха, че танцували на 1 кв.м. и си беше точно така. А тя възможности за по-впечатляваща хореография има. Така че има случаи когато наистина постановката на танца е "виновна", а не участникът. Лично мнение, не ангажирам никого с него. За отпадането на Емануела не съжалявам въобще, просто се хванах за думите й, за да отворя темата за хореографиите. Simple Smile

То малко идва и проблем, че им дават хореографии, които са правени за друг участник с различни умения, а не за този, който ги изпълнява в нашата версия. Та понякога примерно на Дара ще дадат хореография, правена за друг участник, който не е толкова добър и стои леко вехто при нея. Или обратното да дадат сложна такава на по-слаб участник и става мазало.

Иначе това е оригинала на танца на Емануела, ако на някой му е интересно - видима е според мен разликата в това колко се влагат двете участнички:

# 286
Не мисля, че проблема е в хореографията, просто тя толкова си може и не се раздава особено. Ако го сравниш с оригинала, то като друг танц изглежда направо, по спомени си грабнаха 40 в британската версия с тая хореография, ама то за такъв комършъл хип-хоп стил трябва доста повече да се вложиш, да подчертаваш всяко движение, малко по-агресивно такова, а при Емануела много "мекичко" беше изпълнението.

Ще се пробвам да го намеря, че наистина започнах да се чудя може ли човек да впечатли с такъв танц. Въпросът с хореографиите ми е интересен открай време. Хайде, оставям Емануела настрана, но миналия път танцът на Дара беше с много постна хореография, и тук го отбелязахме, много хора писаха, че танцували на 1 кв.м. и си беше точно така. А тя възможности за по-впечатляваща хореография има. Така че има случаи когато наистина постановката на танца е "виновна", а не участникът. Лично мнение, не ангажирам никого с него. За отпадането на Емануела не съжалявам въобще, просто се хванах за думите й, за да отворя темата за хореографиите. Simple Smile

То малко идва и проблем, че им дават хореографии, които са правени за друг участник с различни умения, а не за този, който ги изпълнява в нашата версия. Та понякога примерно на Дара ще дадат хореография, правена за друг участник, който не е толкова добър и стои леко вехто при нея. Или обратното да дадат сложна такава на по-слаб участник и става мазало.

Иначе това е оригинала на танца на Емануела, ако на някой му е интересно - видима е според мен разликата в това колко се влагат двете участнички:

Ами не е за Емануела този танц. Дори и Натали нямаше да се справи с него добре. Но щеше да лепне на Дара и много вероятно на Мила

# 287
Това е танца на Виктор и Михаела, или поне е тежко вдъхновение. Има елементи, които липсват и ми харесаха повече снощи.
Не знам защо казват, че хореографията е на някой от професионалистите, не падаме от небето. Почти всички танци могат да се намерят в youtube, няма много лично творчество.

# 288
kr1s71an, благодаря за линка. Участничката се влага доста повече от Емануела, но сякаш впечатлението идва от това, че момичето е темпераментно и просто такъв тип хореография й отива. Емануела както и да се старае, не може да направи такъв ефект. И пак, дори в това изпълнение, танцът бледнее в сравнение с танца на Виктор. От тази гледна точка, с ръка на сърцето (критикувайте ме, ако искате) - и аз бих си помрънкала, че за едни избират подходящи хореографии, а за мен - не Grinning. Просто е някак...човешка реакция.

# 289
  • Street of Dreams
Не е хубаво, че са крадени хореографиите.

# 290
Едва ли са крадени, все пак повечето идват от един и същ формат. Използват ги и по други държави, не само у нас.
Но не разбирам защо ни обясняват, че са оригинални, след като не са? Обиждат интелигентността на зрителите.

# 291
Аз вече свикнах с това, че са крадени/взаимствани/вдъхновени от други изпълнения.

Това е танца на Виктор и Михаела, или поне е тежко вдъхновение. Има елементи, които липсват и ми харесаха повече снощи.

Всъщност, тук има и малка доза "лично творчество", на мен точно добавените елементи ми харесаха, така че в този случай кавърът се е получил по-добре от оригинала.

# 292
Днес точно гледах танца на Виктор и Михаела - съвсем различен е като хореография. Само последната поддръжка е същата. Много по добра е хореографията на Михаела, отлично актьорско майсторство. Оригиналният танц изобщо не ме впечатли, докато от този на Виктор и Мишето направо настръхвам.
На Емануела обаче хореографията си е направо същата, но много опростена. Би лепнала на Дара идеално, но Емануела е изключително дървена и статична, няма какво да се цупи. Всъщност не знам изобщо какъв танц би ѝ подхождал, много е статична.

# 293
  • Враца
Днес точно гледах танца на Виктор и Михаела - съвсем различен е като хореография. Само последната поддръжка е същата. Много по добра е хореографията на Михаела, отлично актьорско майсторство. Оригиналният танц изобщо не ме впечатли, докато от този на Виктор и Мишето направо настръхвам.
На Емануела обаче хореографията си е направо същата, но много опростена. Би лепнала на Дара идеално, но Емануела е изключително дървена и статична, няма какво да се цупи. Всъщност не знам изобщо какъв танц би ѝ подхождал, много е статична.

Тя е дървена, не е пластична, обаче пък се оплакваше, че не й били трудни хореографиите, както и че не искала бавни танци, а по-бързи.
Голямо разминаване виждам, като гледам оригиналната хореография. Излиза, че тя си е била достатъчно ефектна, а освен това, имайки предвид, че в жанра на Емануела чупките в кръста са нещо обичайно, и изобщо движенията като в оригиналната хореография, тя би трябвало да се справи блестящо, обаче действителността беше съвсем друга.

# 294
Би лепнала на Дара идеално, но Емануела е изключително дървена и статична, няма какво да се цупи. Всъщност не знам изобщо какъв танц би ѝ подхождал, много е статична.

Пасо добле и Самба биха й лепнали според мен. Но с повече тренировки, че на нея седмица й е малко. Все пак половината време го прекарва в пуфтене и мрънкане, та не остава много за добра подготовка

# 295
Би лепнала на Дара идеално, но Емануела е изключително дървена и статична, няма какво да се цупи. Всъщност не знам изобщо какъв танц би ѝ подхождал, много е статична.

Пасо добле и Самба биха й лепнали според мен. Но с повече тренировки, че на нея седмица й е малко. Все пак половината време го прекарва в пуфтене и мрънкане, та не остава много за добра подготовка

Както не се влага особено ... и самбата и пасото щеше да ги поразходи лекичко само Grinning Май само румбата ѝ лепна на нея

# 296
Сега гледах участието на Емануела в тази сутрин. Отказа да каже защо са ѝ взели Иван(не е било по нейно желание), но е останала с впечатление, че ще ѝ го върнат по някое време. Не знаела дали обаче може да каже причината да го сменят (временно, според нея). Съдиите искали от нея още и още, но то не зависело от нея, а от хореографията. Такава била хореографията, такова правела. Иначе се справила отлично по нейна преценка, такива ѝ били хореографиите.
И тук благодаря за линка  на оригиналната хореография. Ами огромна разлика за съвсем същия танц.
Искала сложни хореографии, а Калоян ѝ давал по-простички. Затова се вдигнали оценките ѝ с него, но хората не я възприемали с него както с Иван. Като си сменила партньора и спрели да гласуват за нея.
Интересно ми е наистина класацията на зрителите, но като виждаме колко се разминава с журито разбирам защо отпадна Филип.

# 297
На Емануела би й подхождал танц на брезичка, люлееща се от вятъра Smirk

# 298
  • До морето
Ми много повече ми хареса хореографията на Виктор и Михаела! Поздравления за момичето!
И аз бях неприятно изненадана в началото на сезона като разбрах, че ползват готови хореографии, даже бая помрънках, но вече свикнах. Сега по- скоро ме интересува кой избира хореографията на дадена двойка, както и как се определя кой какъв танц ще танцува в дадената вечер. Защото дори и да ползваш готова хореография, ако ти я избираш, пак имаш някакъв избор, но ако им ги спускат отгоре, тогава вече наистина е тъпо.

# 299
Емануела и "перфектно" е било само в нейната глава. Момчетата бяха много уважителни и толерантни с нея, особено Калоян. Направиха каквото можаха с нейните възможности. Да  ѝ се беше паднал един Месечков, през носа щеше да ѝ извади перфектното.

Общи условия

Активация на акаунт