Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 318
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте, идвам да се похваля с 3 награди общо от ФБ и ИГ - сладки бонбони, витамини и кутия с гримове. От покупките нищооо. И да споделя за един профил в ИГ, който имаше игра, а след това я изтри
[

spoiler/]

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 15:30 от Vikitoo3005

# 856
Здравейте, имам питане относно наградите от КК дали доставят до офис на Спиди или трябва да се посочи домашен адрес

# 857
Здравейте, имам питане относно наградите от КК дали доставят до офис на Спиди или трябва да се посочи домашен адрес
Едно време имаше едни тигани. Донесоха ми го до адрес. /по спомен Еконт/

# 858
Регистрирах две бележки в Линд, но никъде не съм попълвала имена и тел., само имейл, дата, сума и качване на снимка.
Пропускам ли нещо? Виждам, че се публикуват имената на печелившите

# 859
  • София
Регистрирах две бележки в Линд, но никъде не съм попълвала имена и тел., само имейл, дата, сума и качване на снимка.
Пропускам ли нещо? Виждам, че се публикуват имената на печелившите
Първият път когато се регистрираш на сайта и въвеждаш имейл, две имена и телефон за контакт. Всеки следващ път е достатъчно само с имейл. Така е направено, и аз се чудих, но коментираха в темата и има логика.

Успешна седмица и честити награди.

# 860
Благодаря, бях забравила, че съм се регистрирала и в другата игра.

# 861
Мислих да се включа в Мастъркард и Метро.Обаче тази нощ в 2:00 са се опитали да ми дърпат някаква сума от картата от чужбина  и са я блокирали от банката.Сега трябва нова карта да си вадя.Искам да ви кажа,че пазарувам само в доверени сайтове и  плащам в хипермаркети,никъде другаде.Никой не е застрахован.Важното е,че не са успели.

# 862
Здравейте,  знаете ли на коя страница  да намеря  играта  на Пуфис?
Благодаря!

# 863
  • София
Здравейте,  знаете ли на коя страница  да намеря  играта  на Пуфис?
Благодаря!
Заповядай
https://pufies.com/bg/legal-pages-category/rules-game/

# 864
От моята карта бяха дръпнали 30 лева, уж от револют. От банката ми казаха да си заключа картата и сега само така я държа. Като искам да плащам с нея си влизам в приложението, отключвам я, плащам и пак я заключвам. Вече доверие никому 😂
Не печеля в Линд и Престиж, на Линд ще купя пак бонбони, ама ФаФлите не ги ядат и няма да купувам повече.
Вече не съжалявам, че не рег. всички кодове на Буено - само с единия код съм с термос и е литър, както искам ❤️🍀

# 865
Печеливши от форумната с ленор. Честито на всички с награди 🍀
Аз ще помрънкам, че голяма суша, мрън-мрън, че предния път имаше ефект 😁

# 866
А някоя от вас видя ли дали има излезли резултати за томболота в Кауфланд?

# 867
Охоо печеля от Ленор. Супер! Тъкмо ми привършваше омекотителя и щях да купувам. ☺ Благодаря за инфото.

# 868
https://wago.bg/igra/
Май не съм я срещала тук.

# 869
А някоя от вас видя ли дали има излезли резултати за томболота в Кауфланд?
Kaufland първо звънят на печелившите и после ги обявяват в сайта. Обикновено това е от понеделник до сряда от участниците в предишната седмица(естествено на дневна база).

Общи условия

Активация на акаунт