Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 269
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 975
Вчера получих съобщение, че печеля чаша от Престиж.
Имам пропуснато обаждане от софийски номер, завършващ на 613 - дали е от някоя агенция във връзка с игра, някой да знае?

Престиж е това!

# 976
  • При децата ми
Моята близка има СМС за кошницата от "Линд". Много са бързи!

# 977
Здравейте, имам пропуснато обаждане от този номер 0886123136, не ми дава да върна обаждане,затова реших да пробвам тук. Познат ли ви е? Не ми излиза нищо в Интернет. Благодаря
Аз имам от 0886 123 147. Също не мога да върна  обаждане. Допълвам от този тел канят на някакво събитие.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 10:10 от Blue`Sky

# 978
Току-що дойдоха 😊

Получихте ли торбите за рециклиране от Екопак?

# 979
Печеля сервиз чинии от великденския календар на Кауфланд.  Много се зарадвах, като знам какъв е шансът там. Благодаря за споделянето!

# 980
Печеля сервиз чинии от великденския календар на Кауфланд.  Много се зарадвах, като знам какъв е шансът там. Благодаря за споделянето!
Честито!
Обаждат ли се,или изпращат смс-и?

# 981
Вчера получих съобщение, че печеля чаша от Престиж.
Имам пропуснато обаждане от софийски номер, завършващ на 613 - дали е от някоя агенция във връзка с игра, някой да знае?

Престиж е това!
Свързах се с Престиж, казаха ми, че съм втора резерва - каквото и да значи това. В сайта на играта има обявен списък с резерви явно, доста е голям...
Престиж се издигат в очите ми все повече и повече! Повече от месец след края на играта продължават да проверяват за фалшиви участия.

# 982
Кауфланд звъннаха, това беше вчера, обаче.

# 983
За коя игра на Престиж говорите, че се обаждат за резерви?

# 984
  • При децата ми
За коя игра на Престиж говорите, че се обаждат за резерви?

За тази игра:

https://prestigepromo.bg/AllBiscuits/

# 985
В резервите на Престиж има 2 пъти като моя номер и явно и двата не са моя.
Мисля, че това е марката, на която съм наляла най-много пари и в същото време не съм печелила от зимната им игра с червените одеяла преди няколко години. Пак добре, че поне продуктите им се ядат вкъщи(с изключение на ФаФлите им). Grinning

# 986
И аз виждам надолу като номера на мъжа ми,но или не е той,или днес ще продължат с обажданията

# 987
Сега видях, че и този, който е като моят, е един от последните. Дано да звънят и днес наистина.

# 988
Въпреки, че и мен ме няма в престиж, дори и в резервите на резервите 😅, искам и аз да кажа, че много, ама много ми се издигнаха в очите. БРАВО НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРЕСТИЖ. Пиша го нарочно така, защото е явно, че тук четат хора от разни агенции и следва да си вземат поука от тях.
Иначе мрън-мрън и от мен. Няма ме в нивеа, а много се надявах. Няма ме в линд и Престиж и КК, но не губя кураж за следващия тираж 😅

# 989

Писах на маги за играта им. Тя ще свърши, а още не е обявена😀

Общи условия

Активация на акаунт