🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 416
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Попадна ми снимка на Виктория преди корекциите, толкова красиво момиче изглежда. Баси ККво нещо са комплексите.

Иначе Мария, ако получи възможност, ще го пръсне, няма да ѝ мигне окото.

# 871
На украинката езика май е около половин метър.

# 872
  • София
Мария ми наподобява един сом, който бълбука ли бълбука с уста …
И тя запълва неудобните паузи с мляскане, а висшият ѝ пилотаж явно е да захапва. Толкова ми е безинтересна. Sleeping
Ирина от миналия сезон щеше да я отвее с 200
О, да. Ирина поне беше сексапилна. Тази ще се счупи от слабост, няма никакви извивки, а само едни виснали гърди, които редовно са без сутиен. За гайтанските веждАци и ръбестата физиономия даже няма да отварям дума ... Голяма школа, голямо нещо, да се самопредлагаш на мъж и да му се вреш във вътрешностите, защото няма с какво друго да запълниш времето с него.

# 873
Видяхте ли, видяхте ли я разликата? Казвам ви езика на тялото не лъже и го "чета" лесно Алек. С Виктория стоеше като изтукан и просто изтърпяваше допира и срещата. Но с Мария.. Но признавам инициативата е повече нейна, но на него не му е неприятно. Веднага пусна ръце, гушна я топло, целува я по главата, смее се с нея. Тя е единствената, която винаги го пита "как си, какво правиш". И много добре го каза "човек  който не иска да бъде завладян го показва". Определено има интерес, може да е мижав, но го има. А тя е изкусителка. Ако малко напълненее и смали веждите ще е чудесна.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 20:34 от *Амбър*

# 874
Чикмарёва била фамилията на Мария. На украински "И" се чете като "ы", а "i" е се чете като "и".  И буквално Чикмарёва си е като "Чъйкмарьова"

# 875
И двете говорят ни в клин, ни в ръкав…

# 876
Епизода започва директно със срещата и вече 20 минути само това дават. Нищо друго. С нито една среща не са правили така този сезон.

# 877
Опаааа, извади паричките на масатааа

# 878
Аха. Мария иска пари.

# 879
Мария да си държи ръцете над водата! Поне дясната!

# 880
  • На Изток от Рая
Мария смята ли да се включи с финансите в семейството като земя, злато, инвестиции...

# 881
  • Варна
Умират от студ и двете, направо им се тресат ръцете...  чак ми е кофти да ги гледам.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 22:25 от scalestone

# 882
Тук Марийчето сбърка. Не се коментират такива неща все още. За малко да и се върже Алеко, но току що скъса вървите. Ще остане още малко, след като изпидурка пълнежа, но и нея няма да я бъде.
Не знам какво се възмущавате от подходите и методите и, вие с мъжете си на вие ли си говорите и децата в зелките ли сте си ги намерили?

# 883
Пореден епизод - Виктория е в ролята на трето колело Trollface

# 884
  • София
Много нелепа гледка, наистина. Съгласна съм тук с Виктория. Чак ми е  неудобно да я гледам Мария.

Общи условия

Активация на акаунт