🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 375
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Аууууу, няма роза за Вики… и колко показно я даде.

Лелееее 😂

# 946
Продуцентска роза 🌹
Жал ми е за Виктория. Много унизително, много.

# 947
Е ако даде само на Мария роза, кофти тръпка. Дори не се показа на Виктория, скри се от нея Алеко.
Много ми падна в очите.

# 948
Много неловко се получи с тази роза сега. Продукцията иска да всява раздор и това е.

# 949
Марийчето взе роза все пак, Виктория ще се задави от завист сега съвсем.

# 950
Те по-скоро се притесниха, че ще трябва да обясняват липсата на рози пред момичетата, отколкото че са стопили нервичките на Алек. Е, поне едната взе. Незаслужено.

# 951
Ох, само аз ли намирам Мария за грозновата? Изобщо не ми е секси, а евтиното ѝ поведение я прави още по-отблъскваща.
Вики от своя страна ми е много противоречив образ. Някак ми е забавно какъв е хейтър и как ги нарежда всички по домова книга (има точни попадения), същевременно има много комплекси. Но пък не е злонамерена и подмолна.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 21:04 от Snowwwflake

# 952
Ако бях на мястото на Виктория сама щях да си тръгна. Изключително неуважително от Алек

# 953
Още една ми се нареди в списъка с "Нямам търпение да си ходи". Рекорд този сезон, цели 3 са.
Избягвам да коментирам външен вид, ама Мария ми е всичко друго, но не и секси. Пошла обаче в излишък.

# 954
Тая така се зарадва на розата сякаш спечели от лотерия😂😂😂😂

# 955
Много унизително за Виктория. Изобщо не я харесвам, но това беше доста кофти.

# 956
  • София
Наистина много унизително за Виктория. Алеко се изложи като кифладжия. Мария бива да е доволна, толкова му се предлага и му се вря, само дето не го изнасили в джакузито и на масата, да се радва сега.

# 957
  • София
Направо шах, доста грозно.
Чак да ти стане жал.

# 958
Мария ми се струва фалшива в интереса си към Алек. Колко да е влюбена? Те нямат нищо общо!

# 959
Това е продуценско решение Мара да вземе роза. Сега искат Виктория да ревнува, много мръсен номер.

Общи условия

Активация на акаунт