Нормално ли е?

• 14 361
  • 543
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Авторката си мисли така.
Малко са тези, които за две години няма да се усетят, че им изневеряват.

# 121
  • София
Ако имаше брат/сестра, щеше да знаеш "как".
Не знам какво причинява на детето си, и защо смятате, че като не обича жена си, автоматично не обича и детето?

Аз имам и брат, и сестра. Затова са ми много интересни коментарите как винаги някой ще е на тяхна страна, каквото и да направят. Че те по тая логика утре ще убият човек, и добрата "сестра" пак ще ги защитава. Не ги разбирам аз така нещата. И не смятам, че такова отношение възпитава добри хора.

Между другото, имаше един интересен случай в семейството на известен английски футболист. Спал с жената на брат си. Ами, "разлюбили" го от семейство му. А може би е трябвало да му простят, защото им е кръв. А той кръв, ама майката на децата/племенниците/внуците, никоя, кучетата я яли, със все детето, дори да не е виновната. Не, не ми харесва този начин на мислене. Братът, ако има чак такова основание да хойка, няма да умре от един разговор със сестра си.

Между другото, това с "не се бъркай в чужди работи" съм го чувала тук и в случаи, в които детето е разбрало за родителя си. Да, ама то е разбрало и травмите се трупат. Но трябва да мълчи и да таи в себе си, щото "те мама и тате може би си имат причина". Ми като си имат, поне да се крият по-добре.

# 122
Вероятно и сестрата и други близки знаят. Въпросът е къде е границата между “чужди работи” и мълчалива подкрепа.
Преди седмица точно видях познат, дори не сме близки, само познати, извел децата в парка и докато те си играят се натиска с някаква..:Доста гнусно, няма да хукна да казвам на жена му, обаче му казах, че е отврат това, което прави.

# 123
Не ми е казвал той,разбира се.Виждала съм ги случайно-те мен не.Първоначално не бях подозрителна,после ми стана ясно.Повдигала съм темата еднократно и той отговори на базик,което ме втрещи съвсем.Любовницата я познавам.Ако беше еднократно да го оправдая,но толкова време и то точно когато жената до теб те е дарила с дете...си е паралелна връзка,да не кажа и "любов"..

# 124
  • София
"Дарила" го е с дете? А себе си не е ли "дарила"?

Май се озовах в турски сериал, писан от тийнейджърка.

# 125
А защо мислиш, че жена му не знае?

# 126
"Дарила го с дете"...О, толкова изтъркано и невярно клише.

# 127
Нямам представа дали хората около нас или жена му знаят,според мен не.Не съм споделяла с никой до момента и се колебая дали да го направя.

# 128
А ти като си го питала, той какво каза?

# 129
Че няма нищо лошо да излезеш с познат Simple Smile замита го под масата,не знам как излезе виновна жена му обаче.Дарила е и себе си с дете,но се съмнявам да има паралелна връзка.

# 130
  • София
"Дарила го с дете"...О, толкова изтъркано и невярно клише.
На мен темата ми звучи все по-измислена с този патос.

# 131
А ти как си сигурна, че наистина са любовници?

# 132
  • София
Че те по тая логика утре ще убият човек, и добрата "сестра" пак ще ги защитава.

Да, ако става дума за моята сестра, ще я накарам да си признае и да си понесе наказанието, но ще направя всичко възможно да съм до нея. Ще я защитавам в съда, няма да я прикривам, но ще съм до нея винаги.
И няма как да ме предаде, нито аз нея. Но това е моята сестра и отношенията ни са проверени и доказани с времето.

За даряването - всичко е двустранно. Детето е на двамата. Още повече, че мъжът явно не уважава семейството си, та май повече себе си е дарила снахата.
Това случайно виждане как доказа, че са любовници? Интимни ли бяха? Защото наистина човек може да общува с отсрещния пол, без да  изневерява.
Пък и щом един човек е видял, поне още няколко още знаят.
А и авторката казва, че ги е видяла случайно (аз това го разбирам веднъж,два пъти), а пък твърди, че става дума за дългогодишна изневяра. Да не си е създала сама филм и сега да вкарва в него герои, които изобщо не са в измислените от нея роли?

# 133
  • София
Че те по тая логика утре ще убият човек, и добрата "сестра" пак ще ги защитава.

Да, ако става дума за моята сестра, ще я накарам да си признае и да си понесе наказанието, но ще направя всичко възможно да съм до нея. Ще я защитавам в съда, няма да я прикривам, но ще съм до нея винаги.
И няма как да ме предаде, нито аз нея. Но това е моята сестра и отношенията ни са проверени и доказани с времето.

Това за мен е много различно от "винаги ще застана на неговата/нейната страна".

# 134
Въпросната жена и брат ми работят на едно и също място.Както казах ги видях случайно,начина по който се гледаха,смееха и вървяха подхванати за ръчичка не мога да го объркам.Чак толкова заспала не съм Simple Smile Виждала съм ги вече достатъчно пъти,за да съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт