HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 33 556
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
Потърсих ето тук: http://www.fox.com/house/recaps/305.htm и ти го намерих: трети сезон, 5 епизод, Fools for Love Flutter

# 616
# 617
  • София, Младост 2
Добре де, с тези им специалности мож ли ме светна някой как така правят неврохирургични операции и какви ли не други - включая как Хаус оперираше нероденото бебе Rolling Eyes Ей такива недомислици ми развалят удоволствието на моменти - в реалността хората гледат да съберат егати тесните специалисти-хирурзи за такива операции, а нашия екип тук всичко знае, всичко може Laughing

# 618
Фрида,  Embarassed Hug

Хедра, и аз това си го мисля понякога..ама, филм, какво да го правиш Crazy
не знам дали в реалността е възможно...може и да има такива гении Simple Smile

# 619
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че толкова много преувеличават Все пак случайте се въртят около инфекции, рак, нещо неврологично и др. А те са точно такива специалисти

# 620
  • София, Младост 2
Не, не става въпрос за диагностицирането - тогава нямат грешка като реализация. Имам предвид чисто техническата страна на въпроса - ако не си неврохирург (не невролог), няма да тръгнеш да правиш мозъчна операция; ако не си световно известен хирург с опит в работата с недоносени бебета, няма да оперираш бебе в утробата. Хаус като какъв специалист точно оперира бебето - като нефролог или като инфекционист , предвид че то имаше проблеми с белия дроб? За такива недомислици става въпрос.

# 621
  • На края на света !
Ее и вие пък много ги задълбавате нещата ,все пак е сериал Peace

# 622
Току що я гледах тази серия пак - Хаус не оперираше бебето, само аспирираше. После за малко да среже пъпната връв - може би за това сте останали с впечатлението, че оперира.

# 623
  • София
Въпреки, че беше коментирано и по-рано в темата, че за всеки епизод се събирал екип от д-ри и го обсъждали, на мен също ми изглеждат странно такива неща. И как хоп - за секунди някой от умиращ става едва ли не на крака.  newsm78

# 624
Последна серия на 3 сезон тази вечер....  Confused

# 625
  • София
Последна серия на 3 сезон тази вечер....  Confused
да, жалко
чудя се как може да сложат сапунка по това време от утре  newsm78

# 626
Ами лесно. Губят ме като зрител. Ще търся нещо по-интересно по това време...

# 627
Ами лесно. Губят ме като зрител. Ще търся нещо по-интересно по това време...
Даммм многооо тъпо и мен ще ме изгубят като зрител по това време,а предполагам и още доста хора.Гледах рекламата на тоя новия и ми се стори супер боза.Хаус си е класика в жанра,откъдето и да го погледнеш  Mr. Green

# 628
Ох, има още една серия. Объркала съм се... Нали трябва да уволни Чейс...

# 629
абе аз малко изубих връзката честно казано,а уж гледамвсяка вечер-какво толкова наистина стана,че Чейс реши да напусне и защо Хаус ще го уволнява? и има ли 4-ти сезон в нета?

Общи условия

Активация на акаунт