HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 33 543
  • 702
  •   1
Отговори
# 660
# 661
....аз имам да гледам и първи сезон...
Ох и аз ... Confused
Извинете за спама, ама рових, рових с българси събтитри не го намирам.... Sad
Помогнете , моля... Praynig

# 662
  • На края на света !
Ето тук има субтитри за първи сезон от 1 сериа до10 сериа http://subs.unacs.bg/search.php?page=8&task=1&umovie=hou … r=0&uploader=
а тук от 11 сериа до 22 сериа
http://subs.unacs.bg/search.php?page=9&task=1&umovie=hou … r=0&uploader=
Приятно гледане Peace

# 663
Чародейка, мерси !  Hug

# 664
Може ли да се влюбиш в човек от телевизора?Ами вече разбрах,че въпроса е реторичен.Аз съм безумно и безнадеждно влюбена в Хю Лори,но това той никога,никога няма да разбере.Страхотен е!

# 665
  • На края на света !
Може ли да се влюбиш в човек от телевизора?Ами вече разбрах,че въпроса е реторичен.Аз съм безумно и безнадеждно влюбена в Хю Лори,но това той никога,никога няма да разбере.Страхотен е!
пиши му Wink Peace

# 666
Ами къде да му пиша?

# 667
  • На края на света !
Охи аз незнам ,но ако науча нещо по въпроса ,ще споделя Peace

# 668
  • София
Сега ще ме линчувате, но не мислите ли, че все пак Хаус като поведение е пълен изрод. Кефи ме, но не знам дали бих издържала такъв човек в реалния живот.  Stop

# 669
Мдааа, и аз това си го мислех наскоро Laughing май няма особена промяна от времената на дядо Вазов и представлението на "Многострадална Геновева" в "Под игото" Joy

# 670
  • На края на света !
Сега ще ме линчувате, но не мислите ли, че все пак Хаус като поведение е пълен изрод. Кефи ме, но не знам дали бих издържала такъв човек в реалния живот.  Stop
В това му е чара Peace

# 671
Наистина е труден характер, не мисля, че бих могла да понеса отношението му в реалния живот.
И все пак, го предпочитам като лекар Crazy

# 672
и мене ме кефи пича,ама чак влюбена не съм Laughing(друг е въпроса с единия сладур от "Клъцни-срежи" Mr. Green),обаче много се кефя на закачките му с Къди и се чудя тия двамата ще направят ли нещо в някой сезон все пак Laughing

# 673
и мене ме кефи пича,ама чак влюбена не съм Laughing(друг е въпроса с единия сладур от "Клъцни-срежи" Mr. Green),обаче много се кефя на закачките му с Къди и се чудя тия двамата ще направят ли нещо в някой сезон все пак Laughing

А дано де! И аз това чакам. И двамата имат нужда от някой до себе се, а и се разбират, харесват ми като двойка Grinning

# 674
Днес гледах първата серия от новия сезон. Досега го гледах все дублиран по Нова и се опасявах, че ако не е преведен добре няма да е толкова "очарователен" Mr. Green.  Ама защо са сменили музичката?! Много ми харесваше, защото прилича на едно парче на Масив атак.

Къди и Хаус наистина си подхождат, но предполагам, че ще ги "оплетат" по-нататък, ако  започне да доскучава.

В "нашият" тракер има целия първи сезон, субтитриран, ако някой има затруднения с откриването да пише Peace

Общи условия

Активация на акаунт