Стани богат - тема 21

• 22 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
когато има хвалебствия очаквам много добра игра. ако хвалебствията са за личността а не за самата игра - ноу проблем

# 391
явно само аз не съм впечатлен от играта на съфорумника ни. за мен първите три въпроса бяха безбожно елементарни. абсолютен подарък. за 'уасг' също съм против че ники кънчев му го каза - сигурен съм че съфорумника ни го знае и е 'ясна работа' ама друг път не правят така. /това 'какво трябва да правят бъдещите играчи' след сто години предаването в ефир.. окей.
В случая си знаел тези 3 въпроса, които за тебе са били "безбожно лесни". Това не е гаранция, че ще знаеш първите три, четири или пет въпроса, ако играеш на място там. Може да ме опровергаеш, ако ти самият отидеш да участваш, а после тук ще коментираме играта ти.

# 392
  • Майничка
... Може да ме опровергаеш, ако ти самият отидеш да участваш, а после тук ще коментираме играта ти
... добронамерено.😄

# 393
  • София
По скромното ми мнение, късметът в тази игра е надежда, но не зависи от играещия. Отделно и добронамерено, ако перифразирам Хайтов, едно е да искаш, второ - да ти стиска, трето да идеш, четвърто и пето - да седнеш и да чакаш "компютъра"... Т.е. гроздето трябва да се опитва.

Тъй: нова седмица, нови епизоди. Днес - освен, че е потънал Титаник - в Англия са избрали първата Мис Свят (1951), а в Америка отворил първият МакДоналдс (1955). Само 4 г. по-късно в София пък отваря ЦУМ.
В "телевизора" някой ще открие топлата вода, друг ще бъде потопен, можем да гледаме. Ферман-формуляри за това не се попълват.

Колко ми е познато... 3К, незаключени, втори жокер. Маркс умира в Лондон.
ПС. Обаче няма моя жокер. Странно е - пишеш К.Маркс и гледаш къде е умрял, това е алгоритъмът

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 18:21 от EmBrother

# 394
Какъв заспал жокер! Срам за него!

Не съм го проверила, но съм за Лондон.

# 395
За секунди го проверих. Лондон.

# 396
И що за коментар - било ирония, че социалистите бягат на хубави места. Човекът е искал работниците да имат права, бедните хора да не живеят като скотове, едва ли си е представял създаването на диктаторски режими...

П.п. аз писах по Тютюн, имах висока оценка (не помня каква - но около 5,50, малко нагоре). Сега едва го помня.

Ренесанс е възраждане.

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 18:33 от pppqqq

# 397
Малко ми е досадна новата участничка. Много философства.

# 398
  • София
Нещо не мога да разбера въпроса: ако НЕ Е наложил - от мен е червило. Ако е дезодоранта - питанката не е коректна.
Или наистина не я проумявам. Разсъжденията на жената ми харесаха.

# 399
"не заключвам, не заключвам" ...и всички жокери за един въпрос!
Знаех си.

# 400
Този въпрос беше неподходящ за телефонен жокер.

# 401
Дезодорантите са на спиртна основа, а спиртът според мен е по-важен. Тоест те трябва да са забранени.

# 402
  • София
Неподходящ за тел.Ж - съгласен;
спирт в дезодорантите (гориво, дезинфектант, метал) - за забрана са

Обаче на първо (че и второ) четене нещо не го схванах.
Но пък - @"Солей" - отново НЕ и Д. Ама как да знае жената. (Не исках така да приключи...)

# 403
Но що за дезодоранти е имало преди 70-80 години? Надали метални аерозолни. Може би твърди, тип стик. Или прахообразни или тип крем. Не зная. Трябва да се разровя.

# 404
Ето реклама от 50-те - аерозол е:

Долар и десет; сега си взимам от Лидл за около 2,50 лв - никаква инфлация за 74 години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт