Отговори
# 120
Гледам Хатуч , Халис, Ифакат , Асуман, Шехо, Кязъм, Зерин и не искам никой от тях да е щастлив. Идва ми  в повече. Жал ми е за СейФер  и  Акън. Заради  гадните постъпки на близките си , стават жертви на миналото. Нямам нервите да гледам лигавата Ифа , невротичната Асуман и злобната Суна.Чакам с нетърпение и трите да си го получат.
Без сцените  със СейФер  , епизодът е пълна  0.

# 121
# 122
  • Пловдив
Доста скучен епизод, и какво излезе, че Хатуч и тя те е била Цвете за мтрисане на младини.
Радвам се, че Ферит .разбра за клоуна.
 Много мила сцена.
Акън за мен е пълно разочарование , а уж е лекар, повече ми прилича на психопад.

# 123
И колко пъти им се каза, на който не му изнася да си ходи, ама никой не си тръгва бе, ама и нищо друго не прави за това семейство, ще им се развали рахатлъка...Халис хубаво им каза, че за нищо не стават.
На душманите- "всичко се връща"

# 124
Само едно уточнение Акън каза, че учи - кара докторантура, но не уточни каква. Това е докторска степен, подобно на магистър, бакалавър, но не означава лекар.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 00:08 от teya123

# 125
За Суна, в пълна сила важи - кой, каквото сам си направи, друг не може да му го направи. Освен сценариста.

# 126
Ще мога да оценя и коментирам епизода след като излезне превода. Харесах много сцената в мола, но признавам най-вълнуващи за мен бяха последните моменти на СейФер.💔❤️‍🔥💔 Искаше ми се да видим или поне да чуем някаква реакция от Ферит като край на епизода, но явно ще ни карат да чакаме за нея.

# 127
Нищо не е каквото беше. Очаквах друго развитие във филма на всичко и всички, бетер детска работа на моменти, че се готвят и за трети сезон и какво ще гледаме, след каката на Океш кой още ще дойде да отмъщава...

# 128
На мен серията, с малки  изключения, ми хареса. Имаше логически връзки и препратки към предишни действия на героите.
Установи се, че и Хатуч не е нещо по-различно от Халис, или от Кязъм и тя е навредила , на който й пречи по пътя.
И то с доста подло действие -  нарежда и плаща да бъде обезобразена  съперницата. Интересно защо майката на Халис е искала друго момиче за него, а не Хатидже. Дали и тяхната любов с Халис е била от забранените.
Хареса ми диалога между Суна и Кая и по-точно неговата теза за техните взаимоотношения. Кая беше абсолютно точен в преценките за техния брак и за поведението на Суна като й каза да се освободи от сравнението със Сейран, което Суна прави непрекъснато пред него.
Стана ми жал за Абидин и за онова чисто и хубаво момиче, което изпитва първи любовни трепети. Суна беше като обезумяла, но така й се пада. За жалост момичето ще бъде разочаровано, защото Абидин, както се разбира от започнатия разговор с Ферит, е направил това действие с предложението за брак, за да спаси Айшето от набезите на Суна и да защити нейната чест, което е много мъжка постъпка, но..... не се знае как ще се случат нещата в бъдеще между тях. Дали Абидин ще бъде щастлив и дали това момиче няма да усеща, че той е предложил брак  с друга цел.
Акън започва ужасяващо действие, подготвя заглушена стая, което е доста стряскащо. Как миналото го застигна и него и го превърна в друг човек. Интересно ми е майка му каква верзия му разказа за миналото и желанието й за мъст.
За Сейфер ще кажа само едно голямо БРАВО. Успяха да си изяснят натрупваните проблеми с необходимите ретроспекции за това. Много ми хареса изясняването за Невра, магазина и т.н., искреното извинение от Ферит и чудесния спомен от разговора на пейката и накрая прошката на Сейран. Много логично беше направено всичко между тях. Прекрасна беше закачката с бельото и подсказване за желание за истинско семейство през предстоящата нощ. Беше много сладко изиграно. Големи са сладури Сейфер. Наистина станаха чудесна двойка, успявайки да изгладят противоречията си въз основа на анализ и прошка за предишни грешки.

# 129
  • София
Само едно уточнение Акън каза, че учи - кара докторантура, но не уточни каква. Това е докторска степен, подобно на магистър, бакалавър, но не означава лекар.

Да и аз не разбирам защо се коментира, че е лекар, това беше някакъв недоказан спойлер.

На мен серията ми хареса, без да разбирам какво говорят. Сцената в мола беше много хубава, както и последната сцена, преди отвличането, доста драматично се получи.
Както се шегуват в Х, цял сезон се молят да отвлекат Сейран, че Ферит да се притесни, сега се молят да я открият за един епизод...

# 130
Ами епизода не беше “Уау” даже беше скучен. Изключвам моментите на Сейфер, те бяха лъч светлина! Иначе Хатуч ги е надробила едни на младини, ама сега други сърбат попарата! Умее и да се заяжда -супа прати на духчето да й е сладко, опасна излезе ей. Суна не знам как да я коментирам- от много столове, на земята. Получи си го от Аби и Кая,  изобщо не е наясно какво иска, сега ми е интересно, като разбере за Сейран и затова ли ще й завиди хах как веднъж не взеха нея бе,

# 131
Добро утро! Макар и малко мудна, серията и на мен ми хареса. Единствено ми стояха като кръпка отново Зерин и Пелин - ни в клин, ни в ръкав. Дето се вика, да ги има в серията. Пелин е ясна, ще ни я пробутват под всякакъв предтекст, обаче ми е интересно какво ще направи Есме.
Чудесни сцени на Сейферите, с правилните думи и послания Heart За съжаление, Сейран ще изживее голяма травма, знаем за фобията й към тъмни, затворени пространства. Дано не проточат много това отвличане и Феро да си я намери още в следващата серия.

# 132
Еве и аз се надявам да не проточват и сън съгласна за Пелин и майка и !!

Мисля си дали наистина Есме няма да умре и Зерин да се омъжи за Кязъм ? За да остане и тя в трети сезон 😳🙄😅

# 133
Това ли успяха да снимат цяла седмица?
Е седмицата преди рамадана малко по-лежерно го карат.. това с изненадата на Сейро ще остане след празника 😏😏😏
Добре че бяха сцените със Сейфер.. сцените в мола .. уаууу 😍😍😍

Иска ми се Акън нищо да не направи на Сейран.. но чак пък шумоизолираща стая нареди да направят.. не искам да се проточва това.. по скоро да си я намира Феро

Дано ги пуснат малко почивка, макар че не ми се вярва.. най-много 2 дни и толкова

# 134
Аз не разбрах,майката на Акън отмащава на Хатуч,така ли? Защото на чичо му не му личеше да не я харесва, а и защо им помогна изобщо

Общи условия

Активация на акаунт