Отговори
# 360
  • София
И инстуктора и Сертер са във фрага. Всички са заподозрени.
Като се сетя как исках просто да видя реакцията на Ферит, не предполагах, че ще направят нещо на Сейран, наистина. Очаквах да го излъжат, но не и да я измъчват...
Кой знае как ще продължат след това. Гюнгер трябва да е написал вече сценария за 67-ма серия.
Иначе четох нещо, не е спойлер, нали Гюнгер е по паралелите
36-66
37-67

# 361
  • Ямбол
Всички са във фрага като заподозрени и всички ще ядат яко пердах от Феро и Аби 😂🤔 Ще играят тупалки ......

# 362
От турски източник.
Скрит текст:
Майката на Акън изпраща косата на Сейран в имението.Тя иска нещо в замяна от Корхан ,за да върне Сейран

# 363
Рамооо! 🧿

# 364
  • София
Афра и Чапкънчето са втори, май никой не ги качи, че по това време пуснаха фрага

Днес дали няма да пуснат пак някоя нова снимка от миналата година Joy

# 365
Здравейте,

Малко красота за смяна на настроението от фрага.
Наслада за очите и хубаво изпълнение.

https://twitter.com/i/status/1778459403928187106

# 366
Спойлер от турски източник.
Скрит текст:
Що се отнася до гърба, това не е киселина, а горещ восък. Когато Сейран бъде открита ще научат за бременността в болницата.

Нов спойлер!
Скрит текст:
Ферит ще нападне къщата на Акън,но понеже стаята в която е Сейран е звукоизолирана няма да я чуе. В 67 ще я намери и ще разбере,че е бременна.Акън ще си плати за това което е направил на Сейран

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:23 от Сейран

# 367
  • София
Скрит текст:
Това, че е восък току-що го четох при арабките. Не знам как го решиха. Дано не е някаква киселина или друга гадост, както първоначално се предположи.
Не мога да си представя как би свършила серията, ако не я намират накрая.

Малко красота за лека нощ Simple Smile

# 368
  • Пловдив
Не ми допада младите да патят заради грешките на възрастните, пък даже с такива психо-мъчения. Как Хатидже ще погледне след тази случка Сейран в очите, след като това момиче толкова много ще изпати заради нея? И Сейран дали някога ще й прости? Изобщо възможно ли е да се прости и забрави такова нещо?
То веднъж счупи ли се чашата, ходи да я лепиш наново!
Пък Пело - не знам да й се смея ли, да плача ли! То само това остана - сега от Кая да забременее! Голям смях! Тази все на неподходящи налита - като магнит е за такива.
А сестричката на Сейран как сама си копае дъното и не спира! Как не се осъзнава какво прави! Що за подъл човек трябва да си, че да мислиш лошо за твоята кръв , за единствената ти сестричка?!? Много злоба има в това момиче, много огорчение, много дълго събиран гняв. И се чудя на чистата любов на Аби, как въпреки всичко продължава да я гледа с влюбен поглед, но няма да е още дълго така май.

# 369
Добро утро , момичета! 🫶
Ето още една снимка на Рамо от преди месец! 😘

Скрит текст:
Един от акаунтите за спойлери, който беше изчезнал и наскоро се завърна , вчера написа, че откриването на Сейран било за началото на  еп.67, но щели да го преместят за края на еп.66, заради рейтинга! Дано!

# 370
Ето защо Сейран е най-положителния образ в този сериал….Когато баща й пострада от Орхан тя се обърна към полицията….Всички други герои използват подмолно и коварно неприемливи Методи за саморазправа….
И понеже става въпрос за филм и за драма…Сейран отива на погребение с развети коси,символ на откритост,невинност,справедливост,смелост,доброта……качества,които хората с които трябва да живее не притежават.

И хайде тогава сабах,сабах и друго да изкоментираме….Семейството на Океш се замогнало благодарение на Шанлъ,брата на Хатидже,а от ретроспекцията видяхме как когато младата Хатидже отива в бедната им къща младия Океш я гледа похотливо,а сестра му - майката на Акън с прикрита ненавист и злоба,което на първо четене говори за много неблагодарни и лоши хора…..

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 08:44 от Melody19

# 371
Момичета Kissing Heart Темата е поразчистена галиба Smirk

Старо, но златно Heart Eyes

# 372
Ето защо Сейран е най-положителния образ в този сериал….Когато баща й пострада от Орхан тя се обърна към полицията….Всички други герои използват подмолно и коварно неприемливи Методи за саморазправа….

Това са законите на клановите/кръвни вражди. Личното правосъдие е на почит и е в пъти по- тежко, защото обикновено засяга най- скъпото на човек- децата и внуците.
Изобщо не е изненадващо, че враговете на Халис и Хаттуч се насочват към Сейран и Ферит.
Моят проблем е, че това не свършва и става все по- извратено.
Ако сценарият е имал за цел да ни покаже връзката между миналото на Халис и Хаттуч и бъдещето на СейФер, то Сафетови бяха напълно достатъчни. Тяхната ексцентричност напълно покриваше необходимостта на сценария от странни и налудничави образи. Интересът на стария Сафет към Хаттуч и осакатеният му живот от Халис напълно покриваха линията минало- бъдеще. А, затвореното в къщата им момиче добавяше мистерия, която остана неразказана, а имаше потенциал.
 Може би не трябваше да приключват тяхната история и да я заменят с тази на Йокеш и сестра му. Безсмислено е, а  според мен и в основата на сринатия рейтинг.

Връщайки се назад, за мен най- високите и стабилни оценки бяха през първи сезон, когато проблемите на СейФер бяха по- нормални, по- близки до зрителя и по- разбираеми. Цялото очарование на сериала идваше от това да гледаме как разглезеното богато момче и бедното, наплашено, но изключително гордо антепско фъстъче се опитваха да се напаснат един към друг в принудителното си съжителство, и как се бореха със себе си и първите искри любов, с всичко което им носи.
Разбира се, че трябва градация, разбира се, че любовта щеше да ги промени. Всички го очаквахме и искахме. Ферит, трябваше все някога да спре да тича при Пелин и по баровете, очакваше се, че все някога ще спре да прави онези крачки назад пред дядо си. Сейран, неминуемо щеше да спре да скланя глава и да мълчи пред всички, щеше да извоюва правото си да учи и развива, рано или късно всички щяха да разберат, че именно тя е опората и бъдещето на това семейство. Но, защо всичко трябва да е толкова нереално екстремно?!
Превърнаха Сейран в неизменната изкупителна жертва на миналото, а Ферит в супергерой- та той все още е момчето, което не може да цепи дърва Joy
Изнудвания, отвличания, обезобразяване, заплахи с отрязани глави, нереални герои и ситуации...Защо още сме тук? Предпочитам да гледам грешките и прошките на СейФер в опит да градят своето бъдеще, както е в реалния живот, отколкото идеалните (почти като в приказките) образи на двамата и всичко изброено по- горе.
Онази очарователна естественост, която ни спечели всички в първи сезон, остана в Мармарис и ни навестява твърде рядко от тогава. Сериалът, вече не прилича на разказ по действителен случай, какъвто ни беше обещан. И, това прокуди много от зрителите. Съдя по себе си, разбира се. Въпреки, че аз още гледам.

# 373
Здравейте, дами!
Следя ви с удоволствие  ,включвам се само за да споделя няколко спойлера ,които снощи късно изслушах в една от най "оборотните" туитърски стаи, в случай че сте пропуснали или не разбирате турски. Дамата която  говори там ,  има комуникация с Емрулах ,тя напоследък беше на ръба да спира сериала и изобщо не пестеше сурови критики,но ми стана интересно,че от снощи много рекламира предстоящите епизоди под формата на туитове и затова влязох да я слушам.
Говореше малко двусмислено явно и бяха казали ,да не издава директно но основното е това:
Скрит текст:
-ще намерят сейран още в края на 66-ти епизод
-за съжаление ще има и още неприятни сцени освен показаното в трейлъра,няма ничии кошмари, неведнъж се намекна че наистина ще е много тежко за гледане, но пък благодатно за следващите епизоди и дирекните конфликти между членовете на двете семейства
-последната сцена с намирането щяла да бъде също много тежка,не толкова заради това което са сторили физически на сейран, колкото заради начина по който я намират (каквото и да значи това)
-още този епизод ще се отървем от акън и майка му
-акън със сигурност ще бъде убит и то от ръката на герой, който най-малко ще очакваме
- екипа е решил да не изпуска феновете на двойката Кая -Суна и там ще има завой
- най -накрая ще вкарат Суна в правия път ,усетиха се сякаш какво основно нулира рейтингите
-нещо много бомбастично били измислили (според тях си) за да затворят казуса със врачката и ифакат
- от екипа сами си признавали грешката, че са изпуснали момента да развият травмите на сейран и ферит  след първите 20 епизода и след 42 също  и затова им е трябвало някакво хард събитие, макар и всички да сме единодушни,че чак толкова нямаше нужда
а заради кого се пропусна момента, излишно е да споменавам Любимката, Кралицата на всички рейтинги ,Звездата на ОГМ Animal Tropical Fish
-за въпросната с голяма досада се изказва снощи дамата във връзка с Емрулах, там няма нищо сигурно но начина по който се говореше, разбираш , че всички са добре осъзнати, явно наистина много им е трудно да се отърват от нея,говореха че щом няма начин да я изкарат ,да и дават по 3 минути на серия как яде пица с братовчедка си например и толкова, но далеч от ферит, сейран, кая и суна и всички основни сюжетни линии

За да не преминава поста ми само в спойлери, искам да споделя, че започнах сериала заради пристрастия към Афра като актриса ,но впоследствие се влюбих в двойката им с Мерт на и извън екран. Чела съм ваши дискусии доколко е здравословен интереса извън снимачната площадка, но си мисля че когото е умерен ,не трябва да е проблем и да се съдим. Мен лично много ме радва как пазят любовта си от зли очи ,въпреки журналистическия тормоз са непоклатими и по тази причина не държа на селфита ,които просят с пълна сила в туитър в момента

Освен това знаем че взаимодействието на актьорите от снимачната площадка с публиката чрез социални мрежи носи дивиденти, но за мен е красноречиво че Афра и Мерт не искат реала да минава пред фикцията, тоест искат да ги виждаме само в  сцени като сейран и ферит,със сигурност си мислят, че ако започнат да предоставят съдържание зад кадър никой няма да го приеме професионално.Афра не веднъж в миналото се е изказвала, че се въздържа да смесва своя реал и образите, които играе, за да не разваля екранната магия.Много дъбочина и зрялост виждам в тези двама таланти и именно затова толкова ги харесвам заедно и поотделно. Само заради тях търпя социалния експеримент, който си правят с нас от есента насам.

Приятен ден!

# 374
  • София
Здравей, EL Mare Simple Smile Включвай се по-често Simple Smile

Интересни спойлери, Кристина ли е правила стая? Тя по едно време правеше стаи на английски, но отдавна не съм засичала. Звучат достоверно, ще видим другата седмица.

Между другото актьорът, който играе Латиф сподели в инстаграм и в Х сцена, в която удря шамар на Султан. Наистина се надявам този въпрос да се повдигне отново. Това е голяма травма за Ферит, бил е на 15 години все пак....

Общи условия

Активация на акаунт