Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 869
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 120
  • тук-там
А аз се чудя защо са толкова намалени Тед Бейкър …

# 121
Благодаря за насоките.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 00:06 от tuty

# 122
Зависи от сферата, но дънки за мен са неприемлив вариант.

# 123
  • София
С дънки не бих отишла на интервю, където се очаква да е висока заплатата.

Панталон/пола, риза/блуза и сако. Нисък ток и положително настроение са достатъчни.
Успех и да се похвалиш с новата работа!

# 124
Бих се “мерила” с колегите само ако отида да купувам фирмата, или да инвестирам в нея. Пак да кажа - колкото и скандално висока да е сумата, отивате на интервю за работа, което ще се провежда от човек, който също е на работа и заплата Simple Smile Може пък той да не хареса кандидат, който е прекалено и видно добре обезпечен, може той да обича да си дарява заплатата за нуждаещи се…Хора различни, съдби различни, затова аз бих отишла просто прилично облечена с панталон и блузка, или риза Simple Smile Но не с дънки, освен ако не си на 20 Wink, тогава всичко е простено. Казвам всичкото това с най-добри чувства. Успех желая!

# 125
  • София
И с лицевата, не опаката част дрехите. Да не щръкне някой скъп етикет Laughing
Това със скъпото обличане за интервю, направо ме разхили сериозно

# 126
Зависи каква е професията и позицията, за която се кандидатства. Аз понякога ходя на интервюта ей така за емоцията, ако случайно мнооого ми хареса предложението. И от другата страна съм понякога, в комисия, която провежда интервюта. Облеклото е костюм и риза/ блуза или рокля и сако. Та под скъпи разбирам хубава материя,  добре ушити, добре стоящи, купени от определени магазини. Обувки и чанта, там е лесно. Може би звучи малко снобски, но средата ми е такава и аз се съобразявам.

# 127
  • София
А как разбираш от кой магазин е дрехата?
Може да е поръчкова, шита при шивач.
Или сама да съм си я шила.

Важно на интервютата за работа, човек да е спокоен и да се представи/продаде добре. Да има уважително отношение, да е чист и спретнат. И да не го стягат обувките Laughing

# 128
Аз забелязвам, че хората, които имат възможности хич не искат да им личи и да го показват с дрехи.
Обратното обаче съм виждала.
Дънките са много спорна дреха. Даже някои я отричат да се носят от стилни дами над 40 год.

# 129
Всичко може. Споделям мнение и не държа да бъде споделено.

# 130
Очевидно дискусията отиде в посока да се присмеем на нечие мислене, в случая на моето, така че тръгнахте да правите предположения, които не са верни.

# 131
  • София
Тути, аз не виждам към теб присмех.

# 132
  • София
Едва в полунощ успях да ви изчета.Може би разговорът за балкона окуражи доста дами да се включат в темата.Добре дошли на всички тях!
Иначе съм наясно,че тук няма пълна анонимност,дори да не публикуваш снимки.Нямам какво да крия,но не обичам да се показвам.А и както бях написала определено не се харесвам как излизам на снимки.
На среща обаче бих отишла.Имам много добри познанства,тук от форума и то от години.
Tuty стискам палци за интервюто,независимо какъв тоалет ще избереш.

# 133
Аз определено сменям стила лека полека. Някакви не ми върви на 45 да си облечен като 18 Simple Smile
Иска ми се да влезна в bestsecret, как става покана ли да търся?

# 134
  • Най-красивата страна
Как се разбира от кой магазин е дрехата?
Има хора,които следят модните тенденции ,разглеждат редовно сайтове,реални магазини и обикновено знаят коя марка какви модели предлага .И като видят дрехата ,те вече знаят от кой магазин е.
Дали е на Дафне,Дика...или на Зара..примерно...
Дреха от сергия на Улус пазара си личи...
Репликите също си личат..
Дори и да не се интересуваш от мода.

За интервю за работа.
Аз бих отишла облечена с пола и сако или рокля и сако ,обувки със среден ток ,лек грим .
Цветове-бих избрала класическа комбинация-например синьо и бяло или бежово и бяло..
Без значение за каква позиция.

Общи условия

Активация на акаунт