Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 007
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Пинк Дрес, да си жива и здрава и много щастлива! Heart Eyes Hug

Mtz, Black River National Park точно показах по назад. С пътеките към водопада, който не достигнахме, поради лоша, до никаква подготовка за трасето. Моят син беше тръгнал по джапанки, щото за него Мавриций е само плажове и къпане. Хах-хаха! Simple Smile

Предимството да сме с рента Кар е, че всеки ден сме в различна посока. Ще овършеем целият остров, по план! На едно място за последно сме били 2017 в Домениканската република и след зловещо ядене и пиене в 5* комплекс, мъжът ми не иска повече да си го причиняваме. Той трудно се ограничава. Но на него не му личи! Аз, пък искам точно такова почивка от време ма време ! Всяка вечер да ме чакат в различен ресторант. С маса специално и само за нас!

Много е зелен Мавриций, но сме били и в Мартеника и на “Пеперудата”- Гваделупа. Също много пищна зеленина!  Не мога да преценя, къде е повече.

Ан Мари ти къде точно беше ми припомни? Да му пускам мухата от рано…..Wink

Магнииии! Уникално местенце! Ако си е само за вас е страхотно, направо! Розовото франджипани е фантастично!

Сиска, чудно ти седи роклята и подчертава теб! Иначе не бих я погледнала на закачалка. Белият костюм е топ! Панталонът повече.

Днес ходихме по източното крайбрежие. Ходихме с лодка до остров наблизо. Не беше хубаво времето. Облачно с вятър.

# 1 186
Mimi, минерална защита е като е с цинков оксид или титаниев диоксид и се води по-подходяща за деца и чувствителна кожа.
Като човек мазана от съвсем малка с Ambre Solar, Nivea и т.н химии, мога да кажа, че химията не е така страшна, т.е. т.нар. химическа слънцезащита на Шисейдо, Кларанс и т.н. си е ок. За мен.
Ще пробваме препоръчаната от Ани, сега гледам какво още да поръчам от Кокос

Копче, къде са снимките? Радвам се че си прекарвате добре.

Карен, красота, представих си как ухае.

# 1 187
  • Бургас/Пз
Запазих си и азиатските слънцезащити на Ани. Простете невежеството ми, но какво значи минерална и неминерална? Simple Smile
Харп, открих я! Тази, нали?
https://kocos.bg/haruharu-wonder-Black-Rice-Pure-Mineral-Relief- … -Sunscreen-1-2795
Минералната защита е с физични филтри. Понякога може да белее на лицето , но е много по устойчива на вода и изпотяване . За плаж особено аз лично я предпочитам. Тази конкретно не съм я пробвала, но повечето минерални с изключение на лилавата, която пуснах преди седмица са ми тежки и лепкави и ставам като бял дух с тях. Като пробвам тази корейската ще споделя. На оризовата е фантастична за градски условия.
 Ето тази https://kocos.bg/Haruharu-Wonder-Black-Rice-Moisture-Airyfit-Dai … SPF50-/PA--1-2705
А спиралата е тази , Мими https://kocos.bg/Heimish-Dailism-Smudge-Stop-mascara--1-2293

# 1 188
Харпа, ако искаш да ти се вижда повече розовата спирала мога да ти дам идея. 🤗
Вземи си база бяла аз ползвах дълги години на Диор максимайзера, но го развалиха.
Мисля, че доста марки пуснаха такъв продукт.
С минералната слънцезащита може да си намажеш и под очите не дразни.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 19:33 от cloè

# 1 189
Мерси Ани, запазих линковете. Ако корейските са добри няма смисъл да даваме толкова пари за Кларанси и скъпи спирали! Wink

# 1 190
Честит рожден ден, Пинк! Бъди здрава и всичко, което си пожелаеш, да се сбъдва! 🍀

# 1 191
Честита да си, Пинк! Много здраве и щастие ти желая!
С бял костюм бях на втора вечер на абитуриентския си бал. Ших си го и го носих доста след това, но го изгорих при гладене.
Сисе, роклята ти стои разкошно. Мисля, че и със сникърси ще стои добре.
Клое, много е хубава роклята, супер е, че си я хванала налична.
В Малта не съм ходила, но за да не натежа на терасата, ще ви чакам на плажа;)

# 1 192
  • Велико Търново
Благодаря, момичета за хубавите думи.Искам да знаете, че не си прося комплименти и не се правя на интересна.Дори като вървя по улицата го правя изключително бързо за да не ме гледат хората и с наведена глава в доста от случаите.

Аса, роклята е мострена бройка.Това е!Няма номера.
Агент, страхотни снимки.Панталонът е скъсен, защото ми беше с 10 см дълъг, помолих да го скъсят за равни обувки/сникърси.
Мими, тези ги върнах и в 37 и в 38, бяха ми големи.
С тези, които съм на снимката са Тенденз за 35 лв, които се оказаха и супер удобни.От стадиона в Търново отидох пеш до Царевец с тях.След като върнах като Ани 10 чифта-Пинко, Майкъл Корс, Армани и не помня колко други, взех тези с идея да ги обуя веднъж.
Копче, тази рокля я видях на снимка от ревюто и там ми хареса.Днес като я видях облечена на манекена при шивачката ахнах и грам не съжалявам, че я взех.В завода нито я огледах, нито я пробвах в типично мой стил.
Понеже ме "зарибихте" с рокли сафари днес една Марела ми грабна сърцето, но с тези едри прасци няма как да я нося, но на хубави крака ще е като излята.

# 1 193
Копче, точно този начин на почивка обичаме ние - движение всеки ден. Страшно ви се радвам. Даже се чудя какво точно ще правим пет дни в Тесалоники. Кола/ мотор под наем и ще изследваме Халкидики - не мога просто да спя, ям и пия без движение, и новости. Що се отнася до местенцето, да само наше си е. Оценихме го покрай Ковид и затворените плажове и заведения.
Ал, в Малта е най-хубаво преди големите летни жеги - юли, август, често и първите две седмици от септември при температури 40+ определено не препоръчвам. Всъщност зависи какво искаш. История или плаж. За двете - май, юни, септември са най - подходящи. Всъщност острова не е плажна дестинация - пясък почти няма ( а където има е страшен гъч), но морето е лазурно синьо и с лодка е красиво да се обикаля. А Валета е красива по всяко време.
Сиска, как с наведена глава бе момиче. Аууу как ще долетя до Търново ( любимо) да ти издърпам ушите ❤

# 1 194
Това на ревюто Есен/зима от седмица на модата в Париж през 2013-та обаче, не е Кая Гербер
https://nowfashion.com/maison-rabih-kayrouz-ready-to-wear-fall-w … runway-look-0029/
И материята е по-различна. Сякаш е шифон или нещо такова, иначе моделът е на ливанеца Рабих Кайруз.
Всичко се връща както виждаме. Преди 10+ години е бил модерен животинският принт, сега - пак, като гледам какво се предлага по сайтовете за дрехи.
Сиска, роклята ти стои много хубаво, защото си много фина, имаш тънка талия и хубави изправени рамене, и тия приказки за килограмите звучат не на място. Сама виждаш как изглеждаш! 🌸

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 14:00 от dia4ti

# 1 195
Сис, разбирам те, и аз се явих на една абитуриентска вечер с чепици за толкова пари. Така пасваха на черната ми рокля, че просто си казах тези ще са. Преди месец ги изхвърлих, даже ги бях забравила...
И аз не мога на почивка на угоение и лежане на плажа. На острова бродим из чукарите по цял ден. Един приятел се смее, че сутрин докато пием кафе избираме точка, дето стъпва само кози крак и потегляме. За това нещо идеален е и гръцкия Самотраки, само ние и козите! 🤣
С колелата сме пребродили всички черни пътища на Тасос и знаем всички нерегламентирани сметища. Гърците обичат така, наблизо в храстите до лъскавите хотели хоп бунище.🤣
В Бс също не ходя на плаж, в 8 отивам, къпя се съхна и 9 обратно!

# 1 196
  • София
Аз предлагам съвсем сериозно да си направим една среща в Малта. На Магни мъжът сигурно ще иска да се застреля. Но той е пич и или ще е на барбекюто, или ще избяга с мотора. Даже не е нужно да досаждаме на покрива. Ше намерим къде да се съберем.

Мими, време е да отидете и по-далече в Гърция. Мнооооого си заслужава.

# 1 197
  • Велико Търново
Аз предлагам съвсем сериозно да си направим една среща в Малта. На Магни мъжът сигурно ще иска да се застреля. Но той е пич и или ще е на барбекюто, или ще избяга с мотора. Даже не е нужно да досаждаме на покрива. Ше намерим къде да се съберем.
Подкрепям!Изобщо не ме бърка къде ще е, само да има!

# 1 198
Змия, ходили сме...влече ни дивото обаче! Ако имаш "диви" предложения, казвай! Халкидики, Миконоси, Амолиани, Корфу морфу, Закинтоси не са моите места.Simple Smile

# 1 199
  • Велико Търново
С тази рокля досадна станах.
От завода винаги ми показват снимките от ревютата, ама за мен изобщо не е важно.Ако не ми харесва, няма никакво значение колко струва или коя марка е.
В сайта на този човек видях доста неща, които съм снимала в завода, ама цените му не са моя джоб.

Да кажа, че и новия мис Диор ми хареса.Ще го нося с удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт