Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 593
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 2 220
Мими, има го в сайта им.

https://www.ralphlauren.co.uk/en/bullion-jacquard-blazer-627430.html

И още един линк:

https://mobile.yoox.com/us/49717423AC/item

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 21:42 от G&B

# 2 221
  • France
Много бързо пишете, наистина не успявам да ви смогна дори и на диагонал.
Записах си мнението на Агент, ще ги разуча тези профили.
С риск да върна темата назад, ще ви говоря пак за оцветяващите шампоани. Преди имах фризьорка, която ме правеше много добре - с дискретен балеаж само по дължините. Все едно слънцето е изсветлило леко кичурите. Новата обаче се престара и ги направи много и доста светли.
Скрит текст:
Някак си в огледалото не се виждам чак така, но тази снимка ме ужаси. Като ромка от 90те съм.
Бях обещала и да покажа как нося леопардовата блуза
Скрит текст:
И последната ми покупка, въпреки обещанието, че няма да купувам повече дънки. Но много ми хареса цвета (класически тъмен деним) и модела (между прав и слим с висока талия). А радостта, че се напъхах съвсем ме реши.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 09:11 от Philomena

# 2 222
Всичко прочетох, всичко налично под формата на снимки видях,а тортата изглежда много вкусна. Да е жив и здрав рожденникът!
Иваничка, първата рокля ми е много тривиална. Не ми харесва и цвета. Втората е по- закачлива.
Майола, страхотна си!
Пепси, хубава и свежа шапка. Как стилизараш косата под нея?
Чаплата на Ал е много, много хубава. Да си я носиш с кеф.
Чантата фуксия и обувките са супер комбинация. И едни светло сини мернах- много добре стояха.
Лъвице, добре дошла.

# 2 223
  • София
Иве, нежният стил на първата е твоят! Да се виждат тези изящни крака и мъничка талия. И е мека, а същевременно официална. На мен и цветът ми харесва, но с повече грим, за да подчертаеш лицето.

Тит, обувките са яки!

Ал, вярно сме от светлите, при които азиатското е избило. Много си хубава!

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 12:44 от Harpalike

# 2 224
Ал, страхотна жена в прекрасна рокля.Много си хубава в нея.
Аз пък си облякох нова носена рокля на бала на сина ми.Реално никой от гостите не ме бе виждал с нея.
Диа, хубаво ти е сетчето, харесвам този цвят.
Иваничка, имаше ли друг цвят от първата рокля?Харесваш ми в нея, но с червено, зелено, ще си супер.
Ани, много яки кецки.
Вече забравих кой-какво…

# 2 225
  • София
Иве, нежният стил на първата е твоят! Да се виждат тези изящни крака и е мека, а същевременно официална. На мен и цветът ми харесва, но с повече грим, за да подчертаеш лицето.

Тит, обувките са яки!
На мен определено много ми харесва, но пък ето няколко човека не ме одобриха с цвета, затова и още се чудя дали да повтарям покупката... Виж с повечето грим ще ми тябва помощ, там съм гола вода 🤣. Иначе снимката е малко поизмита заради нощната снимка, ето я в сайта , има я и в синьо

# 2 226
Иваничка, първата рокля, но с цветни аксесоари, по-силен грим и други обувки и ще си топ майка на абитуриент.
Втората показана повече ти отива като цвят, но моделът на първата е повече твой.

Мими, хубаво е сакото, ама с тази голяма емблема са се престарали.

# 2 227
Щом се харесваш-твоята е! Ще дойда да те гримирам❤

# 2 228
Тути, емблемата ме кефи и златните копчета! Но на живо не е ясно как ще е?

# 2 229
  • France
Забравила съм да си задам въпроса 🤣
Мога ли с оцветителен шампоан да потъмня тези кичури? Идеята е да придобият по-естествен вид, докато косата порасне достатъчно, че да ги отрежа. Смятам да престана с боядисването за известно време.

# 2 230
  • тук-там
Иваничка е сменила роклята.
Филомена, дай по-добра снимка на косата. Аз не мога да разбера притесненията ти от качената.

# 2 231
  • Бургас/Пз
Ох, Мими, тая емблема и на мен ми избоде очите. Ама щом теб те кефи, сакото е много хубав модел. Са четат ми харесаха .

Инаничка, ако роклята е по-наситен цвят мисля, че ще е по- добре.

Филомена, ако не стане с оцветител пробвай с без амонячна боя. Имам ето тази оцветяваща маска , ако те устройва цвета , ако искаш ми пиши на ЛС да ти изпратя отливка да е пробваш. Ако ти допадне може да продължиш с нея . ☺
Карен, много ми хареса този Асикс. Чакам да те видя с очилата и роклята Simple Smile
Ал, много си хубава, особено в сегашно време . Имаш невероятно излъчване 😘😘😘

Напук на отвратителното време днес сложих червената рокля. Мъжете и тримата бяха за нея. Дъщеря ми малко се размрънка, защото искаше да сме двете с дънки, но накрая като ме видя, каза, че това е моята рокля . Много пъти съм показвала снимки с нея тук, затова нямам нова от днес в цял ръст.

Поръчах и двата панталона от Манго - лоисел и лен, ще видим кой ще избера Simple Smile

# 2 232
  • France
Утре ще помоля ММ да ме снима.

# 2 233
  • София
Опитвам се да ви насмогна,но трудно успявам,дори и по диагонал.Докато прочета и съм забравила вече.
Лъвице добре завърнала се!
Mamagemelar честити да са 18-те години на твоето момче,след първите 30!
Някъде назад прочетох,че тъмната коса подмладявала.Не споделям това мнение.Дори мисля,че често е обратното.
Бели коси не ми харесват и на по-млади и на по-стари.Гледам Мартина Вачкова си е оставила бяла коса.Мисля че с боядисана такава визията и щеше да е по-различна в положителен аспект.
Сдобих се с дънки,блуза и тениска.Ако ми остане време мога да пусна снимки.
Да взема да пообиколя и аз някой и друг магазин,макар да имам тоалет за бала на щерката.Все към рокля ме тегли,голяма консерва съм,чак аз се ядосвам на себе си.Канени сме и на бал на друга абитуриентка.Хич не знам какво ще облека.Трябва да помисля следващите две седмици по-сериозно върху това.
Чантата на Зарена не я купих.Реших,че ще чакам 30%.То докато дойде това намаление балът може да мине.🙄
Желая ви хубави предстоящи празници!

# 2 234
Harpalike, благодаря за обувките. Май само на мен и на теб ни харесаха Simple Smile, знам, че ще се гледат малко странно, но ме грабнаха и си ги оставям.
   Ани, аз не съм виждала червената рокля, но мисля че ще ти стои повече от перфектно.
   Ali97,  твоят гащеризон за абитуриенската го видях някъде напред и много ми хареса. Поне аз бих била с него, ако го имах. Оригинално решение.
   Видях и снимките на Ал. Мога да кажа само - очарование! С естествения цвят на косата също много ми хареса. Харесвам такъв нюанс и като се боядисвам напоследък сама в къщи, опитвам да смесвам като добавям малко от една червена боя за да стане леко медено. Simple Smile. Всеки търси това, което няма май Simple Smile.
     Пожелавам на всички  усмихнат ден! Въпреки че е дъждовен при мен.

Общи условия

Активация на акаунт