Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 108 489
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 165
Не знам изключение ли бях, но повече от 10-15мин не съм чакала (при нито един от тримата, при които съм ходила). Часове спокойно записвах и за след 2 седмици, но ако се налага те вмъква и без час. Бащата влизаше, единствено за мерене на шийка и взимане на секрети излизаше. За естествено раждане е, но при мен имаше други причини за секцио. Много е спокойна, обяснява всичко, успокоява при нужда. Държи си на изследвания всеки месец, пращат й се по вайбър и тя връща обаждане с коментар.

След самото раждане беше единствената, която дойде да ме вижда редовно и в реанимация, и после в стаята. Другите лекари на останалите 3 момичета така и не минаха за 5 дни.

Страхотно и много успокояващо! Благодаря много!! А фетална морфология при кого правихте?

# 166
  • Sofia
На нас ни бяха дали в родилното и след това на прегледа на 30ден.И след това предупредих изрично личният педиатър, защото иначе щеше тя да ни го даде.

Лекарите ли Ви уведомиха или изрично попитахте?
Може ли да ми пишете (може и на лични) при кой педиатър ходите и дали сте доволна?

# 167
Здравейте, при близнаци има ли промяна в цената на раждане

# 168
Здравейте, в болницата лагат ли витамин К на бебетата при раждане или 30 дни след това? Ако не слагат как се набавя най-бързо за да се постави след раждането?

Да, дават капки витамин К. Докато сте в отделението дават 2 пъти и на втория контролен преглед на 30 дена също се дава. Ние бяхме на контролен преглед преди 2 седмици и дадоха на бебето.

# 169
  • Sofia
Здравейте, в болницата лагат ли витамин К на бебетата при раждане или 30 дни след това? Ако не слагат как се набавя най-бързо за да се постави след раждането?

Да, дават капки витамин К. Докато сте в отделението дават 2 пъти и на втория контролен преглед на 30 дена също се дава. Ние бяхме на контролен преглед преди 2 седмици и дадоха на бебето.

Благодаря, успокоихте ме. Поне за това да не мисля.

# 170
Здравейте! Аз се следя при д-р Богданова и ми предстои раждане в началото на септември.
Какви са настроенията спрямо отложено клампиране и незабавен контакт кожа в кожа (ако състоянието на майката и бебето позволяват)?

# 171
Здравейте,

В момента съм бременна в началото на 5 месец, следя се при прекрасен АГ, който обаче не изражда.
Решила съм да раждам в Токуда, имам много лесно и бързо раждане в Майчин дом преди 6 години, но следродилното отделение беше ад...
Въпроса ми е - как мога да си запиша час за специалист, при когото искам да раждам, ако това е д-р Атанасова (или някой друг АГ) - просто звъня на регистратура и запазвам час или споделям за какво ми е?
Не искам да сменям следящия ми АГ, просто да се виждаме в определното от специалиста време преди раждането (1-2 месеца и тн)

Благодаря предваротелно

# 172
Здравейте, има ли някой следил се паралелно по ЗК при д-р Сирманова, по препоръка от Атанасова? Търся отзиви за нея.

# 173
Здравейте, има ли някой следил се паралелно по ЗК при д-р Сирманова, по препоръка от Атанасова? Търся отзиви за нея.
Здравейте. Да, аз се следих при др.Сирманова по ЗК.Като цяло бях доволна, всеки път ме гледаше на ехограф, пускаше полагащите се изследвания и ми даваше болничен от ден първи по мое желание. Но аз за друго не съм и искала мнението, та като лекар и компетенции немога да коментирам.

# 174
Здравейте. Да, аз се следих при др.Сирманова по ЗК.Като цяло бях доволна, всеки път ме гледаше на ехограф, пускаше полагащите се изследвания и ми даваше болничен от ден първи по мое желание. Но аз за друго не съм и искала мнението, та като лекар и компетенции немога да коментирам.

Ехографите плащахте ли ги?

# 175

Ехографите плащахте ли ги?
Не,не съм.

# 176
Аз също съм при д-р Сирманова. Преглежда ме всеки път на ехограф. Приказлива е, шегува се, не ме шашка, въпреки, че си имам малко проблеми. Дава болнични.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 20:41 от Madness88

# 177
Аз също съм при д-р Сирманова. Преглежда ме всеки път на ехограф. Понеже имам ниска плацента ме извика 2 седмици след прегледа да провери дали се е вдигнала на ехограф. Приказлива е, шегува се, не ме шашка, въпреки, че си имам малко проблеми. Дава болнични.
Само се чудя, че когато трябва да ми поднови болничния ще е в отпуска и не знам как ще стане...

С направление ли отидохте?

# 178
Ако искате да се следите по ЗК, ще трябва направление от личен лекар за майчино здравеопазване.
Значи, доколкото разбирам тя е ок с това да се следите и на частно и да се ходи само за ехограф и изследвания, без да дава насоки, мнения, лечения и т.н?

# 179
Тя няма нищо против да се следиш и на частно. Знае как работи д-р Атанасова и какви изисквания има. Но също така дава мнение и насоки, предписва хранителни добавки или друго при нужда.
Ако искате да се следите по ЗК, ще трябва направление от личен лекар за майчино здравеопазване.
Значи, доколкото разбирам тя е ок с това да се следите и на частно и да се ходи само за ехограф и изследвания, без да дава насоки, мнения, лечения и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт