Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 102 939
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 365
Здравейте,
Моля за мнения за д-р Ирена Гълъбова - хематолог.

# 1 366
Момичета, виждям че всеки месец има програма за родители, обаче има ли ден на отворените врати, където може да се разходим и да ни покажат обстановката например? За този месец 31.07 ли е това или не се ориентирам правилно?

Лекцията за представянето на родилния и неотоналогичния комплекс представлява да пуснат презентация със снимки и да разкажат подробно за двата, но нямаше възможност да ни разходят и показват или поне през май беше така

# 1 367
Момичета, виждям че всеки месец има програма за родители, обаче има ли ден на отворените врати, където може да се разходим и да ни покажат обстановката например? За този месец 31.07 ли е това или не се ориентирам правилно?
Аз посетих през юни “Представяне на родилния и неонатологичен комплекс” - реално не развеждат из тях, а в аулата показват презентация със снимки и разказват.

# 1 368
Май така се оказва. Единствено в Надежда , може бащата да бъде с вас и да изберете акушер ,не лекар.  Лекар може да изберете там само , ако сте секцио и запишете деня на плановото секцио в смяната на избрания лекар. Да ви кажа , аз доста съм лежала в Надежда за задържане и раждах там , мисля че всички лекари са добри. Акушерката Надежда Стаменова , просто много я харесах, аз се бях паникьосала, тая жена толкова бързо ме вкара в релси , и то с хубаво майчино отношение. Отделно имат и апартамент , в който може да остане и бащата след раждането, за да ви помага с бебето по време на целия болничен престой.

Значи то излиза,че няма къде да може да присъства освен Зебрите и Олга? Но и да има избор на екип(при следящия например АГ) ?

Звучи страхотно,благодаря ви. Приоритетно ни е бащата да е с мен и болницата да е на ниво, определено. Това,че поне можеш да избереш акушерка е добра опция,дано се съобразяват ( ако раждането позволява ) и с плана за раждане на родилката

В Свети Лазар винаги има дежурен анестезиолог, раждах там два месеца след моя близка. По начало попаднах в тази болница по препоръка. Родих с непланирано секцио и доста се измъчих преди това да опитам нормално. Единственият ми лош спомен от цялото преживяване там беше главоболието като страничен ефект от анестезията. Хората са супер адекватни и отношението към нас беше на ниво. Мъжът ми стоя при нас до изписването почти нон-стоп. Мисля, че с добра комуникация между родилката и следващият я лекар ще има нула недоразумения и рискове. Успех на вас!
Ами познатата,която загуби дете, чакала час да съберат екип и намерят анестезиолог. Пръсната матка и 3 часа операци, радвам се,че при вас е имало навременна реакция ♡

# 1 369
Аз съм меко казано в шок от тази информация за Олга и зебрите 😳🤯

Аз също бях..не малко жени имат лош опит с Олга,но маркетингът й е жесток. Момичето е било оставено часове да ражда сама, накрая мъжът й вдигнал на крак екипа,нямало анестезиолог,чакан е един час,но вече било късно. Олга и лекарят, с който работи,се карали постоянно и спорели. Дамата е писала и в темата за Свети Лазар. Не отричам положителния опит на много,но за жалост крият провалите си като екип и в социалните мрежи лъсват само хубавите и успешни истории

И аз четох за този случай. За съжаление във всяка болница има черна хроника. Не само в Свети Лазар могат да се случат подобни случаи. А какво да кажем за Майчин дом като през последните седмици изплуваха доста негативни случаи, последния беше на починало бебе преди секцио.
Извинявайте, но като чели вече тенденциозно се опитвате да опорочите практиката на Олга и болницата.
Не,съжалявам, че така изглежда. Иска ми се освен розовите случаи в социалните мрежи, да имаме право да виждаме и тези,които хич не са розови, за да преценим адекватно. Повярвайте ми, до последно залагах за раждане там. Съжалявам,че с такова мнение сте, просто има силен маркетинг, който не показва обективно нещата. Не желая да влизам в спорове, наистина

# 1 370
Вярвай ми, обстановката е топ. Simple Smile

Да, да, вярвам! Гледах и клипове и снимки и там ще е моето място, убедена съм 🤍
Когато раждах 21година, базата беше страхотна и като удобство, уют даже.

# 1 371
Аз съм меко казано в шок от тази информация за Олга и зебрите 😳🤯

Аз също бях..не малко жени имат лош опит с Олга,но маркетингът й е жесток. Момичето е било оставено часове да ражда сама, накрая мъжът й вдигнал на крак екипа,нямало анестезиолог,чакан е един час,но вече било късно. Олга и лекарят, с който работи,се карали постоянно и спорели. Дамата е писала и в темата за Свети Лазар. Не отричам положителния опит на много,но за жалост крият провалите си като екип и в социалните мрежи лъсват само хубавите и успешни истории

И аз четох за този случай. За съжаление във всяка болница има черна хроника. Не само в Свети Лазар могат да се случат подобни случаи. А какво да кажем за Майчин дом като през последните седмици изплуваха доста негативни случаи, последния беше на починало бебе преди секцио.
Извинявайте, но като чели вече тенденциозно се опитвате да опорочите практиката на Олга и болницата.
Не,съжалявам, че така изглежда. Иска ми се освен розовите случаи в социалните мрежи, да имаме право да виждаме и тези,които хич не са розови, за да преценим адекватно. Повярвайте ми, до последно залагах за раждане там. Съжалявам,че с такова мнение сте, просто има силен маркетинг, който не показва обективно нещата. Не желая да влизам в спорове, наистина

аз също не искам да влизам в спорове или да променям внението Ви. Опитвам се да обясна, че във всяка болница има неприятни случаи. Колкото да маркетинга всички болници следват тази линия. Всеки си преценя и претегля предимствата когато прави избора за раждане като място и специалисти. По-горе една дама беше писала, че темата тук вече започва да се разводнява.

# 1 372
  • Бургас
Някой знае ли до кога ще е отпуска д-р Леков разбрах само, че ще е от 1-ви август но до кога не.И ако все пак се случи да отсъства и го замества д-р Василев той как е като човек и професионалист ако все пак се стигне да раждам с него?
Благодаря предварително.

# 1 373
Здравейте! Simple Smile
Някой от вас дали се е възползвал от пакета в Токуда "Грижа за най-малките“ (от 0 до 18 месеца) за бебето и бихте ли го препоръчали?

# 1 374
На някой налагало ли му се е да посещава спешното на Токуда?
Останах с много неприятно впечатление от там, за съжаление.

# 1 375

Да, на мен ми се наложи 2 пъти:

- Първия път беше преди около 4-5 години, бях с цистит (който не знаех, че имам) и исках да ме прегледт... Никой не ми обърна внимание и се държаха мега зле.

- Вория път беше миналата година, като вече бях пациент на болницата и се следях при един от АГ-тата там; отидох в спешното с контракции и веднага ме приеха, прегледаха и всичко беше в пъти по-добре от първия път.

# 1 376

Да, на мен ми се наложи 2 пъти:

- Първия път беше преди около 4-5 години, бях с цистит (който не знаех, че имам) и исках да ме прегледт... Никой не ми обърна внимание и се държаха мега зле.

- Вория път беше миналата година, като вече бях пациент на болницата и се следях при един от АГ-тата там; отидох в спешното с контракции и веднага ме приеха, прегледаха и всичко беше в пъти по-добре от първия път.

Моето посещение е подобно на Вашето първо.Отидох и казах, че съм със силни болки при уриниране и имам кръв в урината. Предполагам, че е цистит, като отговора на лекаря който благоволи да излезне (след час и половина чакане, многократни молби и гърчене на столовете там) беше “Ами щом мислете, че е цистит, какво ще Ви направим ние тук? Прибирайте се във вас пийте каквото имате и си търсете уролог утре”, аз помолих все пак ако може да ме прегледат (защото се бях притеснила заради кръвта, а съм бременна) и ми се каза, че имат много по-спешни случаи от моя и няма как да ме прегледат. Отидох в друга болница, там не ми отказаха преглед и после се установи, че са песъчинки в бъбреците, а не цистит.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 12:18 от Mbj999

# 1 377
  • София
Цистит определено не е за спешно отделение.

# 1 378
Ами както писах, не беше цистит, а просто мое предположение, но тъй като не бях прегледана там нямаше как да го разбера. Оказа се друго, но при положение, че уринирам кръв и имам зверски болки, според Вас - това не е за спешна помощ така ли?

# 1 379
  • Sofia

Под всякаква критика е спешното и често пращат в други болници. Просто го имат формално и работа не вършат.

Общи условия

Активация на акаунт