“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Чий брат, че нещо се обърках?

# 436
  • София
Интересни идеи и поглед върху дотук показаното. Simple Smile Но Десподов ми се струва по-корпулентен Grinning от фигурата на убиеца, доколкото сме я видели.

# 437
😂😂За дискотека, бар,клуб става дума. И аз се обърках в началото.

# 438
Но Десподов ми се струва по-корпулентен Grinning от фигурата на убиеца, доколкото сме я видели.
[/quote]
Така е, но вероятно спряганият за убиец непоказан все още Калоян, бившият на Рут Колева, играе дубльор на убиеца, за да не се разкрие и за колегите и за снимачния екип истинският, защото знаете българите колко могат да пазят тайна Simple Smile

# 439
  • София
Кои зрители се изнервят? Статистика ли има някъде на изнервените?
Аз не мисля, че някой е изнервен, дори напротив.
А на който му е писнало, все пак гледането не е задължително.
Изнервя ни чакането 😂
А и теориите свършиха 😜
Е, тази, последната за Десподов, е свежа и интересна, ако  приемем, че той е “честен” бизнесмен, не е използвал връзки да го предупреждават за акции на НАП и подобни. Не е притискал никого. Не използва пресата /журналистката/ за своя изгода и прави кекс с нея, защото е влюбен…😂😂😂

# 440
  • Washington,USA
Кои зрители се изнервят? Статистика ли има някъде на изнервените?
Аз не мисля, че някой е изнервен, дори напротив.
А на който му е писнало, все пак гледането не е задължително.
Изнервя ни чакането 😂
А и теориите свършиха 😜
Е, тази, последната за Десподов, е свежа и интересна, ако  приемем, че той е “честен” бизнесмен, не е използвал връзки да го предупреждават за акции на НАП и подобни. Не е притискал никого. Не използва пресата /журналистката/ за своя изгода и прави кекс с нея, защото е влюбен…😂😂😂

Ааа това съм го изпуснала. Наистина ли прави кекс с нея? То рекламата изглежда подозрителна, ама все пак 👀👀👀

# 441
  • София
Прави по-рано, в колата, когато наш Филип ги притесни 😂😜

# 442
  • Washington,USA
Прави по-рано, в колата, когато наш Филип ги притесни 😂😜

Ужас, всички така са се омешили там. Всеки може да е убиецът.

# 443
Мис Марпъл, много ми хареса тезата ти! Един различен прочит на историята, подплатена с факти. Айде пак ме хвърли в размисли сега....

# 444
Мис Марпъл, много ми хареса тезата ти! Един различен прочит на историята, подплатена с факти. Айде пак ме хвърли в размисли сега....
Благодаря Simple Smile За мен в това се състои интересният сценарий, постоянно да държи зрителя нащрек, да дебне за улики, а не все едно гледаме някаква сапунка и просто да чакаме някаква развръзка. Приятно гледане!

# 445
Дано започне до полунощ... 😡

# 446
  • на село
Е започна Kissing Heart

# 447
  • Washington,USA
Пишете, ако има нещо интересно. Няма да гледам днес май.

# 448
Не можаха ли да изберат поне малко хубава жена за бившата на Хари. Какво е намерил този прокурор в нея, супер невзрачна.

# 449
Тороманов да не мисли сам да умира?

Общи условия

Активация на акаунт