“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Почти на 90 процента съм сигурна, че човекът с маската, който изнесе архиви от къщата на адвоката и ги запали, беше жена. Ръцете с ръкавиците, с които държеше волана в колата, бяха малки и някак си женствени. А и фигурата беше като на жена.

# 226
  • София
Не бих се учудила, ако Десподов и дъщеря му имат по-особени отношения… Съмнителна ми е неговата обсебваща любов към нея 🤔.
Дори убиецът да се окаже директорът или помощникът му, трябва добре да се аргументират. Скоро би трябвало да ни разкрият някакви факти за героите - нещо от миналото, нещо лично. Досега се врем само под чаршафите😜

# 227
На мен снимката с демона ми прилича на инвалидна количка.
В 1 епизод Мия каза, че отдавна е писала имейла на Филип, но не го е изпратила. После някой го е направил. Според мен, човек, който е имал отдавна достъп  и е свързано с мъжа й.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 20:28 от CasaDelSol

# 228
  • Washington,USA
"Belphagor attracts the souls of men and seduces them by promising discoveries and ingenious inventions that will make them rich "

Това е интересно за него. Кой иска да открие нещо ново и да забогатее? Журналистката.

# 229
Абсурд да имат връзка Блатечки и дъщеря му,обществото ни не е толкова либерално,няма са рискуват сценаристите.Майката не е ли починала при раждането и,имам някакъв спомен че обесняваше нещо за името и на някой.
Гласувах,че още не сме го видели,след първи сезон до последно ще го крият и лицето и мотивите му.

# 230
  • София
Не е споменавано нищо за майката. Не виждам нездрава връзка между баща и дъщеря.

# 231
Е, ако убиецът е непознат, целият Сезон ще е адски глупав. Няма да си заслужава следенето и темите.
Нали идеята е все някак да се досетим?!?
За мен сцената с 🌸 🌹 цветята на Тороманов е логична. За него жените не стават за работа. Или са за любовници, секретарки и масажистки, или - за да им се крещи колко са некадърни. И това как му е природата да вика и как щял да се бори с нея. Добре хвърля прах. За първи път Мариян мааалко ми хареса как играе. Не крякаше и показаха друга страна от характера на персонажа му. То иначе беше като бясно куче. Само слюнки още не пръскаше, докато лае.
Нали все някак е спечелил сърцето на Съдийката? Значи има и галантност.
Гери си тръшна якето на земята, защото смята, че освен любовник, е и Убиецът на Румяна.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 23:13 от HappyRSmile

# 232
  • на село
Аз пак гласувах за Дора убиец Joy Обаче този път, че не е сама, може би някой изработва оръдията на труда.
И все повече си мисля, че маскираните, които дават са 2- ма различни човека.
И че този с документите на Смилов, не е убиецът, а шофьорът на Десподов, не помня името, нещо с О ли беше и може би той изработва части за оръдията за мъчение, но като поръчка от някого, но кой ги ползва е въпроса Joy

# 233
  • Галифрей
За кой е убиецът от всичките герой които видяхме, везната ме клони към мъжа на Румяна. Просто като се замисля,кой от всичките има по големи знания като от шефа на музия. Може да е помощникът, но пък твърде очевидно. Ако е Дора, ще е малко паралелно с сезон 1. Никак не мисля да е тя.
Но все още мисля,че не сме виждали лицето му.

# 234
Почти на 90 процента съм сигурна, че човекът с маската, който изнесе архиви от къщата на адвоката и ги запали, беше жена. Ръцете с ръкавиците, с които държеше волана в колата, бяха малки и някак си женствени. А и фигурата беше като на жена.
Е, малки ръце, пък носи 44 номер обувки 😂 Каква ще да е тази жена…

# 235
Гласувах отново за Дора. За мен това между нея и Филип е театър.  В този сезон връзката е Мия и причината за убийството на мъжа й. Вероятно някой от убитите заедно с мъжа й при онази акция има връзка с Демона.

# 236
Две неща не искам да се случат -първото е убиецът да не е Илчев! Мнооого харесвам този персонаж,който е едновременно зловещ и комичен. Актьорът го пресъздава страхотно. Второто е никой да не ми убива Фифо ! Какви са тези работи ,че ще умре? 😮‍💨

# 237
Заимова има ли деца? Какъв й е семейният статус....нещо ми убягва всичко свързано с личния й живот...

# 238
Моето мнение е че Мия сама е изпратила мейла до Филип и тя е Демона.Всичко е свързано със смъртта на мъжа и.

# 239
Не виждам нездрава връзка между баща и дъщеря.
Аз също, тя е слабото му място, обича я като баща, нищо повече.  Десподов се вживява в ролята на съвременен владетел на Търново, само с какво възхищение беше зяпнал четиримата Асеневци. Иначе освен с пране на пари и наркотици подозирам, че се занимава и с търговия на антики. Има нещо гнило и в проекта му в Трапезица.

Общи условия

Активация на акаунт