“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Знам само, че убийствата ще са 7.
До тук имаме 3, като Орце не планиран, оказа се на неправилното място по неправилното време. Останалите жертви според мен са - Тороманов/Сатана, Филип/Белфегор и Десподов/Луцифер. В тоя ред на мисли, журналистката може да е и демона Лилиту/Лилит - разпасаната блудница помощник на Луцифер.

И не съм спряла да се съмнявам в библиотекарите. Никой не ми е по-съмнителен от тях, колкото и останалите герои на моменти да будят съмнение.
Направи ми впечатление, че нокътя на директора на музея е син, като от удар докато го показваха как рисува.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 15:22 от Sysly

# 571
Знам само, че убийствата ще са 7.
До тук имаме 3, като Орце не планиран, оказа на неправлното място по неправилното време. Останалите жертви според мен са - Тороманов/Сатана, Филип/Белфегор и Десподов/Луцифер. В тоя ред на мисли, журналистката може да е и демона Лилиту/Лилит - разпасаната блудница помощник на Луцифер.

И не съм спряла да се съмнявам в библиотекарите. Никой не ми е по-съмнителен от тях, колкото и останалите герои на моменти да будят съмнение.
Направи ми впечатление, че нокътя на директора на музея е син, като от удар докато го показваха как рисува.
Няма логика да е Филип, освен ако и той по някакъв начин не е свързан с града и останалите жертви.

Предполагам, че убийството на прокурора, който не си върши работата и е корумпиран, ще е свързано с Белфегор (Belphegor Simple Smile ). Харитонов много ясно си му го каза в последния епизод.

# 572
  • Washington,USA
Аз си мисля, че сега беше Белфагор. Ленността - > журналистката.

# 573

Няма логика да е Филип, освен ако и той по някакъв начин не е свързан с града и останалите жертви.

Предполагам, че убийството на прокурора, който не си върши работата и е корумпиран, ще е свързано с Белгефор. Харитонов много ясно си му го каза в последния епизод.
Съгласна съм и с този вариант. Даже го предпочитам, не искам Филип да се окаже жертва, но напоследък някак многозначително го показват.
Пропуснах Прокурора аз в предишният коментар, за това не ми излиза бройката, с него са 7. Жирналистката е като допълнение на Десподов и ги броя за 1.

А в случай, че тя се окаже демона Фурфур, Филип ще живее! Laughing

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 13:20 от Sysly

# 574
От страницата на сериала във фейсбук Trollface

Резюмето е: "Следващата жертва е журналистката Кънчарова 😵
Какво е общото с другите? Има ли оставени следи този път?
"

# 575
  • Washington,USA
От страницата на сериала във фейсбук Trollface

Резюмето е: "Следващата жертва е журналистката Кънчарова 😵
Какво е общото с другите? Има ли оставени следи този път?
"

Хах и аз мислех да го публикувам. Те същото правят, но във фейсбук 😆

# 576
Убиецът е ловец и очевидно има достъп до ловна хижа в гората. От уликите в началото така ми изглеждаше, а може и някакво подземие да е. Но пък в кадър влязоха едни крака, които ми приличаха на женски, като нищо може да са двама убийците. Дали не може да са жената на Тороманов и Грудов в тандем. Държа на първоначалното си впечатление, че Грудов е замесен- той е изпълнител, а някоя жена е сценаристът.

# 577
Десподов не е убиеца. За какво му е да си трепе любовницата, която му върши черната работа, а и отделно готино си я такова. Досега в леглото, задачки за кмета, след малко - в казана. Логика: нула.
А довереният адвокат, който за всичко го покрива, за какво му е да го затрива? Никак не му е удобно с този убиец на Десподов. Пръска му панаира, както се казва.

Защото журналистката притисна Тороманов с някакви папки/компромати/ да й даде първо на нея всичката информация за убиеца и тя първа да направи сензация...Вероятно Тороманов му е казал, че тя разполага с някакви улики срещу общите им далавери и го изнудва...

# 578
  • Washington,USA
Дъщерята защо слухтеше? Странно.

# 579
  • София
Цитат
На някой друг не му ли прави впечатление, че Филип постоянно шофира пил? Мен ме дразни адски много това демонстративно надигане на манерката и после, бам, в колата.
Дааа… няколко пъти се засилвах да
Плюя, но се отплесвах 😜 Сякаш Мия не може да кара, а уж е мъжкарана 😂

О, заяждат се с мамите…😡😬😂😂😂

# 580
Здравейте!
Възможно ли е демонът да се е подготвял с години за тези убийства, съответно да е взимал книги от библиотеката и така да е получил нужните знания, та дори и по мъртвите езици? Елдъров е доста подходящ в тази линия, защото е свикнал да чете голям обем информация (нали е учител), но е възможно и да е някой съвсем неподходящ за профила "четящ човек". Така беше и в първи сезон - Асен не даваше вид на някакъв изключително начетен човек, а зад убийствата му имаше и символика. Не знам, такива мисли ми се въртят. Не изключвам и Кърджиев с Фичето, разбира се. Но и друго ме учудва спрямо тях - как така Миа все още не ги е заподозряла или поне да се е усъмнила леко заради познанията им, предвид че знаем колко проницателна е...

# 581
E, тя в този сезон играе тъпа. А Владето супер отегчен алкохолик.
И както стана модерно " не, че съм кръвожадна но," искам да видя как точно ще убият Десподов и може би Филип. Него не искам да го убиват, но ако все пак такава е съдбата му, точно как ще стане това. Предполагам с куршум, защото котките го водят. Веднъж му се размина, втори път няма да има.

# 582
  • Washington,USA
Колко епизода остават? Пет ли?

# 583
Филип не е от града и едва ли има общо минало  с тези хора, че да е от жертвите. Като свински черва са навързани Румяна, Тороманов, адвоката, Десподов и предполагам прокурора. Тази журналистка има навика да лъже в полза на Десподов и спи  с него и така и тя е свързана с тях или е писала нещо, което е обърнало живота на убиеца. Не знам защо решихте, че Филип е от набелязаните.
Снощи се замислих за жената на Тороманов или адвоката- пренебрегвани, лъгани и унижени/едната от изневери, другата от гей подробности/. Не може да няма някоя наранена жена в цялата история. На Десподов коя му е родила тази дъщеря- тя не е паднала от небето.

# 584
  • Washington,USA
Казах Ви да сложим госпожата с ютията аз 😆😆

Общи условия

Активация на акаунт