“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • España
Ние си разследваме още от първа тема , хвърляме теории и после подхващаме други ….после се появяват нови “разследващи” в темата , които наново “преоткриват”  неща и това всъщност е добре , ако сме забравили или дават друг ъгъл на вече коментирани теории.
За “ Есента на Демона “ вече го коментирахме ( това към новия потребител) и достигнахме до същите изводи ! 😉
За “организацията” тип “тайно общество” също го нищихме назад .
Сега за последната серия , освен вече коментираното : аз , понеже следя изкъсо “историческите послания” , които Демонът поставя на местопрестъпленията , съм доволна , че познах , че следващото ще е на старобългарски
, дотук имаме старогръцки ; латински ( старо латински) и старобългарски  …. А Филотея Търновска , между другото е точно антипод на журналистката !
Направи ми впечатление , че всеки път , когато Мия и Фил са при Библиотекаря , когато му показват текст или снимка на Демон , свързан с конкретното убийство , Фичето започва да се държи странно . За него Кърджилов каза , че има фотографска памет , помни всичко и сам подрежда музея и библиотеката. Допускам , че това ще помогне на разследването в един момент 😉.

# 616
  • Другата България
До снимката на Язов има снимка на жена - отдясно, и снимка на мъж и жена /под нея/.
Някой разпознава ли персонажите?
Двамата /мъжа и жената/ според мен са Елдърови, но сингъл - дамата?
Ето снимката:

# 617
До снимката на Язов има снимка на жена - отдясно, и снимка на мъж и жена /под нея/.
Ето снимката:

Това е Мия

# 618
За мен окото е на Илчев, главата на Грудов, пък все си мисля, че показвания досега е каскадьор. Абе мармалад.
Аз май ще се изненадам ако е Илчев. Макар че, и преди съм го казвала, то не остана не заподозрян човек, как ще ни изненадат не знам.

# 619
Е, как мъж убиец, нали беше хилавата Дора? С майка си даже.😀
Значи убиецът е мъж, як, левичар и може би полицай. Грудов има такъв профил.

# 620
  • Другата България
Ето снимката:

Това е Мия
И на мен ми заприлича, но не бях сигурна.
Благодаря.

# 621
Е, как мъж убиец, нали беше хилавата Дора? С майка си даже.😀
Значи убиецът е мъж, як, левичар и може би полицай. Грудов има такъв профил.
От снощи Дора има алиби, беше на местопрестъпление, Фил и той, не знам Мия заподозряна ли е, но и тя.

# 622
Е, за Филип и Миа отдавна се смях, но сега и Дора е светла. Алелуя!
Полицайката също е оненевинена. Жената с ютията….

# 623
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имаме раздвижване след поредици скучновати епизоди.
Имаме 1. Тороманов си признава за връзката с Елдърова и 2. Нова жертва

Десподов никога не съм го включвала в списъка "убиец" (би било глупаво и алогично да мисля обратното,защо ще убива неговите си хора,които му вършат услуги и движат мръсни сделки заедно??).
Включила съм го в графа "жертви" и си мисля,че той ще е финалната щриха на отмъщението. Точно с неговото убийство обаче ще спипат психопата.
Дора също не е,защото беше в болницата,когато се случиха нещата с журналистката. Освен ако не е притичала в последната секунда,което не виждам как ще се случи,защото убиеца е дебнел журналистката още от събирането с кмета,дори е присъствал,си мисля. Също така той върви по план,измислен години преди това, а не по импровизации.

Продължавам да съм за Илчев.Той ми е фаворита от епизод 1. (Не изключвам и други варианти,но засега той е моят избор)

# 624
TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface
Както казах и преди, всеки има различни предположения, което означава, че сценаристите са си свършили работата. Все пак това е идеята - да има разнородни мнения, а не като в първи сезон от епизод 2, почти всички казаха Асен.
Иначе е ясно, че след като са изброени от различни хора почти всички като заподозрени, един от тях ще е убиецът, едва ли ще падне от Марс в последния епизод.

# 625
Аз продължавам да си мисля че убиецът още не се е появил...още не са ни го показали...защо трябва да е някой от досегашните герои? Има още  серии...кой знае какви обрати ще настанат...

# 626
Ims 76, как защо трябва да е някой от доста показваните?!? То в това е целият смисъл да гледаме подобни сериали. Може да го пуснат от Марс накрая, но гледането се обезсмисля.

# 627
  • София
По метода на изключването - Грудката и Харитонов също имат алиби за "снощи".

# 628
  • España
Ето снимката:

Това е Мия
И на мен ми заприлича, но не бях сигурна.
Благодаря.

Мъжът и жената са Елдърови . Снимката е същата , като тази в рамка в дома им .

# 629
  • Другата България
Да, тях ги познах.
Елдъров да не се окаже.....някакъв на Язов?
Ти да видиш, това не ми беше минавало през ума....

Общи условия

Активация на акаунт