Концерти - тема 2

• 41 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Много се забавлявам, когато хората не си дават сметка, че билети преди време се купуваха само физически. Нямаше евентим или Тикетпро. Видиш на опашката и чакаш за билет, толкова. Ама иначе се заяждат и обиждат 😉

# 526
  • Пловдив
Искам да подаря на дъщеря ми преживяване за предстоящ празник и ще съм задължена на всякаква информация къде да следя и от къде мога да купя билети за концерт/фестивал. Мисля, че би се зарадвала на System of a down, The Smiths, Radiohead.

# 527
@youknow, говориш за съвсем друг тип концерти

# 528
Извинете, че ще прекъсна за момент дърпането на плитки, но сетих, че не съм похвалила тук последния концерт, на който бях. The Ten Tenors са на европейско турне в момента, невероятни са, размазващи. Почти седмица мина, а още ме държат емоциите от концерта.

# 529
Мьос, прочетох и на друго място колко са ти харесали и веднага надникнах в ивентим. За жалост, няма да дойдат у наше село, а всички концерти са доста далече от нас. Ако беше топло времето, можеше да се разходим, но в тоя студ не ми се мърда надалече.
Аз купих билети за Гънс през лятото.

# 530
Погледнах от любопитство и леко се шокирах, наистина ли има билети за над 2000 лв. Flushed

# 531
Зависи какво включва този ВИП пакет, това със сигурност не е само билет да влезеш на концерта.

# 532
В сайта си пише какво включват отделните пакети. Например:

Скрит текст:
Какво включва VIP Lounge Package?
Виж още

-Един премиум седящ билет за концерта на Guns N’ Roses на живо!

-Покана за предварително парти, което включва:

-Безплатни леки предястия

-2 ваучера за напитки на човек (бира, вино, безалкохолни)*

-Възможности за снимки във фотокабина

-Ексклузивен мърчендайз артикул, предназначен специално за закупилите VIP пакети

-Сувенирен ламиниран пропуск и връзка за турнето на Guns N’ Roses

-На разположение ще бъде екип на организатора на събитието и пункт за получаване на мърчендайз.

*Подлежи на местните закони, регулиращи консумацията на алкохол.

# 533
Искам да подаря на дъщеря ми преживяване за предстоящ празник и ще съм задължена на всякаква информация къде да следя и от къде мога да купя билети за концерт/фестивал. Мисля, че би се зарадвала на System of a down, The Smiths, Radiohead.
avia, според мен в сайтовете на групите е най-сигурно.
https://www.systemofadown.com/ - доста далеч от нас, но пък то зависи и детето къде е Wink

Друг вариант е да напишеш в Гугъл билети за концерт на... и поне да се ориентираш в някакви такива сайтове къде имат концерти.
https://www.viagogo.com/bg/Concert-Tickets/Hard-Rock-Metal/Syste … of-a-Down-Tickets

----------------
Ехааааа, тия билети на Гънс по 2000+ лв. все едно бандата ще си ги вземаме вкъщи да ни пеят в хола Simple Smile

# 534
  • София
Ееее, то ако за 2000 лв. идваха в хола, всяка година ще ги каня 🤣🤣🤣

А то дори автограф няма, нещо бекстейдж, за среща с някого от групата да не говорим.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 22:17 от Lana

# 535
Да бе, очаквах за тия пари поне да пуснат човек да ги доближи ей тъй за малко...

# 536
Направо смехотворна история с тези "вип" билети....

# 537
  • SF
Много се забавлявам, когато хората не си дават сметка, че билети преди време се купуваха само физически. Нямаше евентим или Тикетпро. Видиш на опашката и чакаш за билет, толкова. Ама иначе се заяждат и обиждат 😉

На мене пък това изказване ми звучи като заяждане.
За да знаеш, че някой е обиден, трябва да ти го сподели. Ако ти му припишеш обида, е възможно да си го измисляш. За да не се чудиш, аз не съм от обидените.
За опашките споделих. Редила съм се, за да вляза в стадиона на огромни опашки, но бързо минават.
За билетите от билетен център, Офис 1 и т.н. - често се е случвало да отида и пред мен да има по-малко от трима. Или един приятел отива и купува 6 билета. Най-трудно ми е да купя физически билети за опера, защото бързо свършват, но това не е по темата и изместваш фокуса от "нима не сте спали на площада заради безплатен концерт!"
Ами, не, не сме.
А нима сме ходили на концерти! - Да.

# 538
Тя е малка, затова не знае. Yum

# 539
Някой ще ходи ли на НортДам дю Пари в НДК? По БНТ1 рекламата върви по два пъти на час Grinning

@Еsmee, за операта е трудно и тегаво, през касата. Аз купувам постоянно билети от сайта им (често има отстъпки, а иначе си има една перманентна отстъпка с 10%, която се въвежда в полето "Код за намаления":  OPERALIDL) и хубавото е, че като отвориш схемата да си маркираш места, кликваш на мястото и виждаш изгледа от това място. Постарали са се да направят снимка от всяка една седалка към сцената и да я качат на сайта, когато кликнеш конкретната седалка. Това е много добро като идея. Не знам колко други сайтове го прилагат за различните зали.

Общи условия

Активация на акаунт