Къде в Русе - 14

• 24 686
  • 473
  •   1
Отговори
# 75
Искам да поръчам подарък някакъв или цветя от чужбина до адрес в Русе. Има ли такава фирма/ компания в Русе, която го прави,?

# 76
  • Русе
Преди 10-тина дена ползвах https://www.daliaflowers.com. Много мила беше дамата и доставката  беше в срок

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 12:57 от Ели_дечкин

# 77
  • Русе
Здравейте, може ли да дадете препоръки за добър ревматолог в Русе?

# 78
  • Русе
Не мога да препоръчам такъв, но само да не е този в Стоматологията.

# 79
И Ахмедова и Капанджиева са добри, по мое мнение.

# 80
Ахмедова е добра и според мен.

# 81
Къде мога да дам смартфона си, за да го настроят? Имам проблеми със синхронизацията на Google профила и с използването на на GooglePlay.

# 82
  • Русе
Благодаря момичета за препоръките за ревматолог. Flowers Cherry Blossom

# 83
Nonsense, как така вие да си намерите майстор? Не е ли редно сервизът който обслужва гаранционно да извърши ремонта и след като не го покрива гаранцията да си заплатите? Ако в бъдеще имате проблем, който се покрива от гаранцията тогава пък ще кажат, че е отваряна пералнята и не важи гаранцията. Както и да е, не е опция да сте без пералня толкова време. Аз съм ползвала услугите на Борислав Бакърджиев 0888 98 17 28. Дано свърши работа.

Неговите услуги ползвах и аз. Препоръчвам го! За 4мин я оправи.

А по въпроса,  ходих в магазина от където е закупена.Казаха, че не е по гаранция този ремонт... Питах за майстор да препоръчат, дадоха ми номер на фирма, фирмата казаха, че ще са в отпуск до 22.07... Затова питах тук.

Борислав каза, че това ремонтче не бърка гаранцията, всичко е точно.

# 84
От къде да си купя дунапрен, който искам да ползвам като топ матрак?

# 85
  • Русе
На спирката на Петър Караминчев, а мемори пяна на листи съм виждала в Хоум макс и в още един от тези, май Практикер...

# 86
Остана ли място в града с изложени матраци - да пипнеш и да тестваш?
Освен Юск - нямат моя размер.

# 87
  • Русе
М-н за матраци има на ул. "Будапеща" №3 /близо до 9-ката/. Има доста налични и можеш да пробваш. От там взехме пролетта 2 матрака. Виждала съм и един по ул. "Сефан Стамболов" в блока до детската градина. Фирмения м-н на Екон е на ул. “Панайот Хитов” №25.

# 88
Благодаря! Ще отида да видя на място.
Екон ги знам, но не искам латексов матрак или полиуретан. Покет спринг ядро искам и ще видя с какво е комбиниран като допълнителни вложки.
Още веднъж благодаря!

# 89
Много пъти съм писала, всички матраци в нас са на Мит мебел. Имат магазин срещу старото родилно и на Борисова срещу сладкарница Люлин. Имат някакви изложени. Моят го поръчвах по поръчка, понеже съм тежка дама. Пружинни са. Първият ни матрак от там е от преди 11г и не е мръднал. Имаме единични, за Приста, за спалня и размер по поръчка. Обзаведохме два апартамента, майка ми и свекър ми също. Няма забележки.

Общи условия

Активация на акаунт