Да си разтълкуваме съня - 13

• 13 261
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, сънувах, че зареждам вкъщи си акумулатор. Някой не повече да каже, освен това, което пише в съновниците?
Благодаря!

# 211
За пореден път сънувам моя колежка.
И преди съм я сънувала не помня как е бил живота ми.
Ако има запознати нека споделят. С въпросната уважаваме се, средна възраст е.

# 212
Сънувах бившия ми приятел, с който имах на млади години кратка бурна връзка и който не съм виждала точно 30 години, че ми подарява букет червени цветя. Какво може да означава това? Интересно, че никой друг мъж от миналото не съм сънувала.

# 213
Сънувах,че съм на плажа. Имаше зеведение,или работех там или беше наше и пак работех.имаше метален мост(нещо като да се качиш на високо и да наблюдаваш морето). Бях на моста с бармана и още едно момиче,морето придойде,имаше огромни вълни,заливаше ни до главите. Ние се държахме за парапета и така на няколко пъти идваха вълни. Не се удавихме. После си бях в къщи. Оправяхме се за работа с мъжа ми. Трябваше да търся една бутилка с ликьор,точен модел,понеже негов колега искаше. Май това помня...

# 214
Здравейте. Пиша с молба за тълкуване, защото от този сън изпитвам ужас. Сънувах, че се разхождаме с детето, но само знаех, че съм с него, не го виждах. Седнахме на пейката пред блока и от чанта, пълна със сладки храни, аз започнах да ям кламери. Усетих ронене в устата си, пипнах си предния долен зъб и се клатеше и беше счупен. Дръпнах го, излезе без болка и кръв, зъба беше бял. Само си спомням ясно чувството на празнота на мястото на зъба. Преди време съм сънувала падане на зъб и месец може би след това направих аборт при много трудна бременност.  Някъде срещнах и тълкуване, че родили жени често го сънуват. Благодаря предварително за помощта.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 08:42 от Sim0

# 215
Позволявам си коментар по последните сънища (обичам да ги мисля малко време като ги прочета) :
в тях има отражения от ежедневието, неща, които ни занимават, понякога не само на подсъзнателно ниво - акумулатор, колеги, загуба на контрол пред стихия/ типичен сън за лека тревожност. По принцип нищо не значат

Червените цветя са интересни, като там принципно е добре да се знае, че честа грешка е да мислим, че когато сънуваме някого, сънят се отнася за него (в темата също хора очакват, че като някой е централна фигура в съня, с него ще се случи нещо). Много малко хора имат чувствителността да улавят неща от бъдещето + за чужди хора, така че, традиционно такъв сън се тълкува като: поднасям тези цветя на себе си, а този човек е свързан на подсъзнателно ниво с някаква моя черта.

Сънищата се разказват на терапевт (в идеалния случай) и той може да помогне да се изведе напр. какво е мястото на човека, който сънуваме в подсъзнанието ни, така както ги коментираме онлайн, тая толкова качествена част от тълкуванието се губи

(и аз съновниците две думи: ако имате стар съновник или някое апокрифно издание от 90-те, ползвайте го, но онлайн няма качествени съновници, те се пишат за трафик, за това има и нелепи думи като "ако сънуваш с буква Ф: фраза, фонотека, фурор, фон дьо тен" - това са пълни глупости, кой сънува фраза...)

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:37 от .Hazel.

# 216
Мили хора помагайте,моля.
Напоследък много сънувам и спя неспокойно,но след снощи направо съм настръхнала.
Сънувах,че спя и чувам свекърва ми (жива е) да шепне името ми на вратата на спалнята. В съня си се събудих и видях ,че няма никой ,без да ставам да ходя до вратата. Тогава се събудих наистина и бях уплашена.  Е съновника е интернет,четох какви ли не страхотии..... Още съм на 29 не ми се иска да е някакво предизвестие знаете 🥺

# 217
  • София
Добро утро, 
Сънувах свещеника от нашата църква,  че си говорим нещо, но не в Църквата.  В съня ми изглеждаше много различен в лицето и доста красив. Има нещо, което свързвам с реалния ми живот в момента и то е дали един мъж ми показва чувства, които не са истински...тоест дали не е заблуда от моя страна, и чрез съня да виждам исината

# 218
Добро утро, сънувах че си губя портмонето..
Около мен имаше хора даже и близки, търсих е го и не го намерихме.

# 219
Здравейте, отново моля да ми разтълкувате поредния странен сън. Сънувах, че отивам на гинеколог ( реално имам записан час за по-късно тази седмица за преглед) и влизам в кабинета,но в този момент докторката казва, че отива за малко до някъде и се връща. Тогава се сещам, че съм забравила нещо много важно, но не си спомням какво и отивам до вкъщи и се връщам. След това влизам отново в кабинета и там гинеколожката вече преглеждаше бременна жена с доста голям корем и исках да излезна да не преча на прегледа, но и двете настояваха да остана. Бременната жена ми каза, че чака близнаци момче и момиче и долу до нея имаше бебе тигър истинско като домашен любимец??? Ще съм благодарна ако разгадаете този странен сън.

# 220
На мен ми звучи като безсмислица. Просто сън и нищо повече.

# 221
Здравейте!
Точно сега се събудих от притеснителен сън.
Сънувах, че починалият ми дядо нещо спеше в старата ми детска стая. Аз също си бях легнала с приятеля ми и той ме закачаше да правим нещо, но за да не го събудим, той стана и отиде до тоалетната да ме чака. През това време и аз щях да ставам, но видях, че починалият ми любим дядо отвори очи към мен и аз му казах “Дядо, здравей!” , но той направи малко странна физиономия и посочваше сърцето си , и аз казах “Какво стана, всичко наред ли е?” И той като не ми отговори, а изглеждаше все едно се задушаваше и тръгна да става и да върви, тогава аз се притесних много и тръгнах да бягам след него. Той влезе в стаята на родителите ми и се свлече пред мен на пода, държейки се за гърдите. Аз бягах след него, крещях “бързо викайте линейка, бързо”, светнах лампите, за да събудя нашите, но на спалнята бяха леля и мама, а не тати. И прегърнах дядо, плачех и му се молих. Той май получи инфаркт в съня ми и умря отново, но в съня ми.
Събудих се и мен ме заболя известно време цялата гръдна обиколка, но премина, сигурно под влиянието на съня.

Какво означава това, какво може да е посланието?!
Нещо притеснително ли ще се случи?

# 222
За нещо си се притеснила сигурно Butterfly:3
И аз бих си помислила в тоя случай, че е някакво предупреждение, но едва ли вещае лошо събитие; нали знаеш - щом има някаква аларма предварително, то е за да сме по-внимателни в реала.
Освен ако дядото не е починал по описания начин, тогава е просто рефлексия от миналото

# 223
Не, той почина в болницата от коронавирус, мисля, че тромб е попаднал в сърцето и е било фатално.
Благодаря, значи трябва да внимавам за предстоящи неочаквани събития, да не ми повлияят “силно” като емоции.

# 224
  • Поморие
Някой знае ли какъв символ в съня може да е разлятото кафе? Не, че вярвям много в тези неща, а ей така от любопитство..

Общи условия

Активация на акаунт