Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 22 391
  • 245
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
На такъв прозорец няма да има проблем. За квадратен не мога да кажа.

# 241
Нужна ми е малко информация от личен опит за роботите за миене на прозорци: С каква сила на вакуума да търся? Колко като минимум резервоар е достатъчен? Формата на робота има ли значение? Къде връзвате обезопасителното въже? Случва ли се роботът да падне и при какви условия? Цял ден гледам роботи и поне по характеристиките в търговските сайтове не мога да си отговоря каква е разликата между робот за 250 лв и такъв за 850.

Нужен ми е за около 30 прозореца с размери 80х150, с двойни и тройни стъклопакети.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 17:37 от Вятър и мъгла

# 242
  • Бургас
При такъв обем прозорци аз бих инвестирала в по-хубава марка, със сервиз, не бих рискувала с евтини. Той се вакумира за повърхността, няма значение каква е, стига да е гладка. Никога не ми е падал. Може да се върже навсякъде, където има място подходящо за вързване.  Формата аз я избрах според това, че имам труднодостъпни места и се налага да го закачам и свалям качена на стълба, с лява ръка и исках да е по-лек и по-малък. Взех елипсовиден.

# 243
Здравейте, може ли мнение за тези два робота Hobot S6 pro и Hutt a1, според вас кой ще е по-добър и ако знаете някой друг по-добър ще се радвам да споделите мнение. Благодаря ви! 😊

# 244
Взех си Hobot 388. Вчера изми първите 10 прозореца и още не мога да си повярвам на късмета, че някой е измислил тази машинка и че тя не струва майка си и баща си. Life changing почти колкото роботът-прахосмукачка.

# 245
Моят е този

Прозорци, врати на шкафове, огледала и плочките в банята - чудесно се справи с всички повърхности!

Общи условия

Активация на акаунт