Къде в Бургас? Тема 62

• 51 807
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 825
  • у нас
lina_bs, "последно" тези дни ли означава или преди повече време?
Вчера
Днес.

# 826
Моля за препоръка, къде мога да занеса един избелял черен панталон да бъде пребоядисан?

# 827
Наскоро питах за боядисване на дрехи в Белина Еко на ул. Христо Ботев. Обясниха ми,че боядисват само естествени материи в черно и тъмно синьо. Но ако имало примеси плата нямало гаранция. Т.е. трябва да е 100% или над 90% това разбрах.

# 828
И аз за там си мислех, но прочетох в Гугъл рецензия на жена, която си била занесла черна дреха да бъде пребоядисана и са я съсипали, в последствие от Белината обвинили клиентката. Та... не знам как да подходя.

# 829
  • Бургас
Аз преди носих за боядисване на Белина еко и бях доволна, това лято обаче от четири дрехи боядисани само една става за носене, другите ми ги върнаха на петна с обяснение, че платът не бил ОК, може и така да е

# 830
Аз преди носих за боядисване на Белина еко и бях доволна, това лято обаче от четири дрехи боядисани само една става за носене, другите ми ги върнаха на петна с обяснение, че платът не бил ОК, може и така да е

Именно същата е рецензията на жената. Върнали и дрехата с петна...

# 831
Не мога да помогна с конкретно място, но аз съм боядисвала с боя за дрехи Simplicol няколко пъти и съм много доволна.

# 832
Къде в Бургас се използват картите мултиспорт и мултиспорт кидс?
За детските звънях на няколко места на които ми казаха, че пускат децата в групите на възрастните. Май не са много използвани в Бургас. След като на първите няколко места, се оказа, че всъщост нямат занимания за деца и се отказах да звъня на всички.

# 833
Аз я ползвам на басейна на Флората през лятото. Плащам само на треньора на детето. За закритите басейни не знам. Повечето фитнес зали също работят с тях.

# 834
Здравейте, скоро видях в италианския магазин за препарати до краснодар препарат с който може да си боядисаме дрехите сами в пералнята. Споделих с близка, която го пробва и е много доволна. Цената беше нещо от рода на 10лв. Имаше и няколко цвята. Може да се консултирате с момичетата за да не ви подведа в употребата на препарата.

# 835
Какъв е този италиански магазин до краснодар че ми стана интересно ?

# 836
  • Бургас
Къде в Бургас се използват картите мултиспорт и мултиспорт кидс?
За детските звънях на няколко места на които ми казаха, че пускат децата в групите на възрастните. Май не са много използвани в Бургас. След като на първите няколко места, се оказа, че всъщост нямат занимания за деца и се отказах да звъня на всички.

Но сайта на мултиспори излизат всички обекти, които приемат такива карти по градове.

# 837
Но сайта на мултиспори излизат всички обекти, които приемат такива карти по градове.
[/quote]
Да от сайта звънях на пътвите 4 места за мулъиспорт кидс и нямаха индивидуални занимания за деца. На йога може да влизат с майка си. А си мислех, че може да има и тренировки само за деца-танци, зумба, карате.
Мислех, че с такава карта може да посещават различни занимания.

# 838
Какъв е този италиански магазин до краснодар че ми стана интересно ?
Точно преди входа на пазара има един магазин на ъгъла, в който има италиански стоки и наливни препарати. Най-вероятно става въпрос за този.

# 839
Здравейте, има ли някакъв интернет в Бургас, който да е евтин? Всичко е по 20 лева като гледам. Трябва ми прост, домашен, само за работа, телефон и интерактивна телевизия (смарт телевизор, гледам ТВ с апп). Не вярвам да ми трябва някакъв супер бърз интернет, нито скъп. Ако се намери нещо за под 10 лева ще е идеално. Моля дайте съвети.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 10:03 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт