Термин Декември 2024 ❤️

• 40 532
  • 887
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,
Туко-що излезе моя пренатален. Всичко е наред, ще си имам второ момченце! Много съм щастлива!
Честито и всичко да е наред до края!
След колко дни ти излезе резултатът? Аз пуснах преди 7 дни и още чакам. Казаха ми до 10 дни, но в този момент не се сетих да питам календарни или работни дни.

# 781
Аз съм с 2х1 сутрин и на обяд- пия ги и 2 вечерта вагинално. Имам познати с инвитро в Турция и те са го спирали без схема даже в 10 г.с.

# 782
Здравейте,
Туко-що излезе моя пренатален. Всичко е наред, ще си имам второ момченце! Много съм щастлива!
Честито и всичко да е наред до края!
След колко дни ти излезе резултатът? Аз пуснах преди 7 дни и още чакам. Казаха ми до 10 дни, но в този момент не се сетих да питам календарни или работни дни.

На 17 направих теста, тази сутрин получих мейл. На мен ми казаха 7-10 работни дни (Cell Genetics).

# 783
Здравейте,
Честито синичко! 🩵

# 784
Здравейте,
Аз съм в 11 седмица и съм на Прогестерон вагинално и инжекции. Нямам търпение да ми спрат инжекциите!
Радвам се за всички минали през Пренатеста. 🍀
Ние в петък сме на Фетална морфология.

# 785
Здравейте,
Аз съм в 11 седмица и съм на Прогестерон вагинално и инжекции. Нямам търпение да ми спрат инжекциите!

Каква е твоята схема ? По колко инжекции и колко вагинално?

# 786
  • Хасково
Здравейте нашия преглед беше миналата седмица 10+2 всичко е наред имаме главица,крачета и ръчички. Следващата седмица сме на фетална и след това в геника за кръв.
Пия витамини и фолиева досто трудно,утрогестан 2 вечер защото ми става лошо от него и слагам инжекции за разширените вени всеки ден по 1

# 787
Здравейте има ли мами които са разбрали пола на Фм/БХС

# 788
Здравейте, и моят пренатален излезе след чакане от 12дни (и на мен ми казаха между 7 и 10дни). Всичко е наред и чакаме момиченце. Ribbon /бях с нагласа за момче/

# 789
Честито на мамите ,които знаят вече пола със сигурност.Толкова е готино 😊😊😊Моята фетална е чааак юни ,ще има да си почакам 😂,но мисля да си пусна пренатест,утре ще говоря с моята гинеколожка ,но дори да каже че няма нужда ,ще ми е по -спокойно.При първата бременност пак си исках и пуснахме и не съжалявам.Това спокойствие си заслужава.Разбира се и на фетална и на БХС ще си ходя,но аз си държа на сигурното.

# 790
Аз след 2 дни съм на преглед в 10+2, минаха 3 седмици от последния преглед и ми е напрегнато Grinning Ако всичко е наред, ще гледам да пусна скоро и пренатален тест, засега сме се насочили към Gene planet.

Едит, че забравих - честито розовко, Барби! 🩷

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 15:58 от Le Strange

# 791
Туко що ми се обадиха да ми кажат резултата от моя пренатален Simple Smile всичко е наред.
Само ме втрещиха като казаха, че е момиче.🙄
Аз така добре се чувствам като момчешка майка и изобщо не ми е липсвало нищо розово и момичешко. 🤣 ама ей на..това ми бил късмета.
Искахме много братче, ама ще трябва трето да правим ьвно 🤣

# 792
Здравейте, и моят пренатален излезе след чакане от 12дни (и на мен ми казаха между 7 и 10дни). Всичко е наред и чакаме момиченце. Ribbon /бях с нагласа за момче/
Това 12 работни или календарни дни са? Голямо чакане наистина. При мен са минали 7 дни, откакто ми взеха кръв и през 1 час проверявам всеки ден.

# 793
Първо бях сутрин вагинално два Утрогестана от 100мг и вечер Пролутекс. 
След мои молби, увещания и прогестерон в норма три седмици бях един ден сутрин Утрогестанн от 300мг и вечер Пролетекс, на следващият ден сутрин и вечер само Утрогестан. Така редувах.
Сега съм понеделник и четвъртък вечер Пролутекс, а през останалото време Утрогестан.
Здравейте,

Каква е твоята схема ? По колко инжекции и колко вагинално?

# 794
Туко що ми се обадиха да ми кажат резултата от моя пренатален Simple Smile всичко е наред.
Само ме втрещиха като казаха, че е момиче.🙄
Аз така добре се чувствам като момчешка майка и изобщо не ми е липсвало нищо розово и момичешко. 🤣 ама ей на..това ми бил късмета.
Искахме много братче, ама ще трябва трето да правим ьвно 🤣
И мен! Дори АГ ми беше казала в четвъртък, че и се струва на момче и така се зарадвах. Joy
Това 12 работни или календарни дни са? Голямо чакане наистина. При мен са минали 7 дни, откакто ми взеха кръв и през 1 час проверявам всеки ден.
Календарни.

Общи условия

Активация на акаунт