💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 168
  • 787
  •   1
Отговори
# 330
Мен даже ме отблъскват с инфлуенсърските си напъни.
Например много харесвах Даяна и Данчо от 3ти сезон и преди няколко месеца ми попадна профила й в Инстаграм. Последвах я, защото ми е симпатична. Ами то всеки пост й е ракламен. Някакви малоумни клипчета, в които е строила децата и мъжа си да рецитират разни тъпотии. Няма една нормална снимка. Сега гледам и бебето се експлоатира на макс. И дори не й се получава добре. Ми отследвах я.

И мен ме дразни, не ги поднася по интересен начин тези реклами. И изобщо - мразя да се рекламират всякакви безполезни неща. Но Даяна поне има и истинска работа, това с рекламите е между другото. А пък Викси си е същинска безделница и според мен си въобразява, че ще стане богат инфлуенсър (не че ако стане няма да е пак безделница). Обзавеждат им някакъв голям апартамент с парите на родителите им (понеже не вярвам Георги да получават кой знае колко все още), а те си щъкат по разни спа центрове и ме заливат с реклами. Е, с какво полезно да ме "инфлуенснат" тези хора?

# 331
Т.к. съм родом от харманлийско специално минахме по главната на Харманли и хоп София с малкото детенце пред Тортикото. Много свежа мацка, забелязва се със изчистения си градски аутфит.

# 332
  • София
Дарсонвал било нещо като колянов вал 🤣

# 333
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Румчо ме дразни как се пеняви за въпросите, че били пълни глупости и нямало откъде да ги знае тези женски работи. Хубаво, ама въпросът за Мина, Лора и Яворов не е женска работа, унисекс е, а той и неговия отговор не знаеше. Joy
Иначе всички са тотал щета, а не всички въпроси са "женска работа".

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 12:30 от Reinа

# 334
  • София
Тишо е новият Ванка, толкова се тръшка, че му е избрала мигли, пък той бил мъж...
Дилян пък на другата крайност, взе че много се хареса с мигли..не ще да ги маха..😆

# 335
Денис заприлича на човек.

# 336
Денис така изглежда чудесно!

# 337
На мен с брада по ми харесва.
Играта е забавна. Много се забавляваме в къщи. ММ и синът ми са възмутени от въпросите Joy
Ако участваме с мъжо, ще загубим залога.
Само този " руски обем" много ме учуди, никога не съм го чувала.

# 338
  • Sofia
Дон Гуци - енциклопедията, този апотеоз на глупостта, като каже "кът" и ми идва да скокна и да му оскубя зализания перчем! Кокошки не виждам да кътка, явно търси жена си! 😁
Лика-прилика са си двамцата, еднакво ограничени - да няма сърдити. Ацедент бе, ацедент, че и няколко пъти го повтори ядосана, как може Гуцко да не знае. 😂😂

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 21:55 от Crystal_Noir

# 339
На мен по принцип Дани ми е гейски, а с тези мигли съвсем. Той се и хареса, та...не знам.
Имам приятел гей, който има любовник, който е женен с две деца и моя приятел ходи да му бейбиситърства. Чудя се жена му как не се усеща. Може и да се усеща въсъщност, де да знам. Така че....не е чудо невиждано.

# 340
Добре де,защо на Крис му разрешиха да си смени отговора за бадема.  А на Йордан не?

# 341
Е щото Маргото ще се сърди....
Ама никой не запомни за Яворов и Лора.
Как пък не са чували за Лора и Мина, в недоумение съм. Не са ли учили  бг литература тия хора

# 342
  • До морето
Йоана намери цаката на предаването и почна с измекярските залогчета.

# 343
Игрите за жените в Един за Друг да не са измисляни от сценаристите на Есента на Демона? Rolling Eyes

# 344
  • София
Днес разкрасяваха мъжете, а утре пак жените ще са при плъховете и буболечките...много равноправни игри, няма що..
На масата, Дидо беше ли махнал миглите или още беше с тях, че го пропуснах?

Общи условия

Активация на акаунт