Майски бебета 2024г. - Тема 12

• 32 766
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Въпрос за стерилизатора - като минат бибките и на помпата чарковете през него, къде и как ги съхранявате, за да останат чистички за болницата?
За пелените - Ето такива взех аз, само че с мечета https://visvitalis.bg/product/rainy-komplekt-pamuchni-peleni-za- … tenzuh-limoncheta

# 571
  • Варна
Аз упорито все отказвам да пера и глася, а то време си няма 😁 само 2 седмици и нещо до плановото секцио 🙄 тези фни майка ми беше при мен и използвах да изпере на ръка next to me ,защото не посмяхме в пералнята. Дезиндекцирахме пералнята с някакъв препарат от Лидл 4в1 пак както някой беше писал - за чекмедженцето, гумените части и после на много високи градуси за поне час. Сега пуснах дрешките за в родилното, кърпа за след баня, пеленките. Имам сушилня, но не си струва за 4-5 парчета 😄 те толкова малки. Предпочитам да ги проста на слънце и после да ги изгладя Simple Smile

# 572
Аз се изкувашавам да поръчам от Вис Виталис макар че от каката си имам и големи пелени 😁

Аз новите дрешки ще пусна сами те една шепа,а старите от каката май отделно

# 573
Аз взех пелени от КИК .Не видях да остават дупки.Но и те са много тънки то за това остават.Аз изпрах всичко на програма ръчно пране да не вземе нещо да се скъса или бримки да пусне нещо.И ми хареса като програма,май на нея ще пера дрешките на бебето.Иначе с препарата на фрош почистих гумените уплатнения и барабана на пералнята

# 574
Аз пелените май на ръка ще ги изпера колко му е 😁или имам една кратка 15мин😁😰

Ами на Пепко и на бикини детски е имало дупки и на нощнички 😒много внимавам,гледам и даже спрях да купувам ...не ги слагат на хубаво място  и дупчат плата,за пелените не сетих да видя

# 575
Така е.Аз работих в КИК и там като слагахме етикети и аларми дрехите си бяха с дупки после.И аз не бих купила нещо с дупки,а иначе и аз гледам уж Grinning

# 576
Добри идеи давате за прането. Поръчах дрешки от НМ и чакам поръчката, но всичко е 56 размер. Чудя се дали да не взема и няколко 62размер.. Дрешките мисля да ги пусна на сушилнята, а частите от количката и коша на терасата.
Гледах в една група списък за болницата на моята болница (АГ Варна) и пише ръкавички. Вие взели ли сте? Не вярвам повече от 2-3 броя да ми трябват..

# 577
Да, взела съм два броя ръкавички, защото нали не им се режат нокътчетата в началото и да не се надере. Ще видя колко реално ще се ползват. Бяха по 1,80 лв във вис виталис, та реших, че мога да направя тази инвестиция.

# 578
Не съм взела и няма...то е такава жега в момента само това липсва,знам че са и против драскане ама...🤐

# 579
И ние взехме 2 броя ръкавички, колкото да има.

# 580
Аз взех едни, а защо да не се режат ноктите? Аз съм си приготвила даже една ножичка за болницата, но ако трябва да я вадя.

# 581
Каката е на 4 и още изпада в драма и ужас като трябва да режем ноктите на краката 😀

Много са тънки,като люспички и се чупят,наистина защо не.... да ходи все с ръкавици ли,какво лошо има да се отрежат на всеки ноктите растат различно.
И аз имам комплект

# 582
Аз имам 3 чифта ръкавички поне за първите дни.
Хора, изпрах всичко, подредих готовите дрехи и в момента се върти последна сушилня с чорапки, лигавници и някакви останали дрешки. И стерилизирах помпата и бибките, вече и багажа за болницата ми е готов... Не мога да повярвам, че всичко това приключи 😂 Толкова го отлагах и ме напрягаше всичко това, най-накрая мога да си лежа без да ми висят някакви несвършени неща юхуууу 🥳

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 16:51 от pauly

# 583
Аз също съм доволна от себе си.От миналата седмица започнах с чистене,покупки,пране.Имам още някои неща де,но почти съм готова.То като дойде до дупето вече и няма накъде,да видиш как бързо се организирах с всичко Grinning

# 584
Аз днес ходих до Айко с идеята да купя пелени и да разгледам дрешките там, имаше намалени и кърпи за баня на Пиер Карден. Загледах и анти стрес пелените. Нищо не взех в крайна сметка, защото бях с баткото и с него просто е невъзможно.
Завиждам благородно на всички, които сте готови вече с всичко.

Общи условия

Активация на акаунт