Отговори
# 615
Излязоха резултатите на моя син от ПИ в МГ Бургас. Трагично е положението. От втори модул е решил само 1 задача. Накарах го да седне и да се опита да ги реши отново. Всичко направи без помощ и без грешка. А не е притеснително дете, а по- скоро дразнещ непукист.
Чувствам се безсилна....

# 616
Излязоха резултатите на моя син от ПИ в МГ Бургас. Трагично е положението. От втори модул е решил само 1 задача. Накарах го да седне и да се опита да ги реши отново. Всичко направи без помощ и без грешка. А не е притеснително дете, а по- скоро дразнещ непукист.
Чувствам се безсилна....
А стигнало ли му е времето? Да не е това проблема? Вкъщи засякохте ли му за колко време се справи?

# 617
Щом е непукист може просто  да не се е съсредоточил на изпита, да е сметнал , че не е много важно Laughing  Но  пък явно  има знания, на самото НВО ще се стегне и ще се справи

# 618
  • у дома
Привет момичета, следя Ви с интерес. Имам пробното и отговорите на първи модул от пробния изпит в МГ гр. Пловдив, къде мога да го кача, за да го имат и останалите? Нямам достъп до пощата, но ще се радвам, ако ми дадете такъв.
Има ли мами от Пловдив, с деца явили се на тази пробна по математикат в МГ гр. Пловдив на 14.04.2024, за да споделят резултатите на децата. Моето е трагично, особено на втори модул. За първия й виждам грешките и пропуските, но за втория не мога да преценя.
Може да се качи и тук,в темата,за да го видят и хора без достъл до пощата-ако искате ми го пратете на лични,аз мога да го кача тук-ако ви трябва имейл пишете.

# 619
Чувствам се безсилна....
А стигнало ли му е времето? Да не е това проблема? Вкъщи засякохте ли му за колко време се справи?
Да стигнало му е. Вкъщи му отне 30 мих да реши 3те от втори модул. (но беше мислил над тях и не бяха много трудни)
На въпроса ми "Защо бе дете така правиш?", отговора е "Еми там не се сетих" .
Каквото такова. Той иска МГ, ама не мисля, че ще го огрее.

# 620
85т по Математика са достатъчни за тази конкретно гимназия, а той явно си има знания

# 621
Здравейте. Имам нужда от помощ - детето трябва да изготви макет на еволюция на звездите. Дайте идея от какъв материал и как да я направи?

# 622
Здравейте. Имам нужда от помощ - детето трябва да изготви макет на еволюция на звездите. Дайте идея от какъв материал и как да я направи?
Аз бих използвала стиропор и картон. В Джъмбо има стиропорни топки различни размери.

# 623
Относно качването на отговорите на някои от пробните изпити направо тук, искам да споделя, без да конкретизирам, че познато дете е факир не в решаване на задачи а в намиране на отговори на публикувани в пространството ПИ и преписването им, тъй като по време на пробните изпити които му дават вкъщи  родителите му,  то бива оставяно без надзор. В резултат на ПИ без свободно достъпни отговори едвам скърпва межди 60 и 70 точки, но когато има някъде качени отговори резултатът е буквално без грешка. Няма да коментирам как се изпада в положение да нямаш вяра на детето си , а детето да не разбора че заблуждава единствено и само себе си , но ситуацията е факт. Родителите търсят ПИ без отговори , а после трябва и да ги решават.  Вероятно те не са единствените, които изпадат в подобен казус.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 14:15 от _re_ge

# 624
  • София
Моята и без това няма да реши никакви ПИ, които аз й давам. Ходи в школа и едва там сколасва да реши...  Grinning
Инак по темата, като трябва да я проверя дали е решила домашните сама например, или нещо се съмнявам, винаги гледам черновата / карираният надраскан лист на бюрото й. Няма как да ми представи тест със 100 % вярно решени задачи,  Joy  защото знам, че няма как да постигне 100 %, това най-малкото, което ще ме усъмни...

# 625
Леле, едвам скърпва 60-70. Хора, това за БЕЛ са средни резултати за София, а за математика са два пъти над средното за страната.
Когато детето е подложено на натиск за нещо, за което няма сили, но се очаква от него, започва да търси начини да шикалкави, за да са доволни родителите. За всяко дете има училище и място под слънцето, няма как половината град да се набута в 1/10 от училищата в София или 1/4 от училищата в друг град.

# 626
Е, моля ви, аз за 70 точки по МАТ ще дам курбан за моя и още 2 квартала, а за вас са едва ли не нищо Simple Smile Тук четем и хора с деца със скромни постижения, имайте милост Simple Smile)

Относно качването на отговорите на някои от пробните изпити направо тук, искам да споделя, без да конкретизирам, че познато дете е факир не в решаване на задачи а в намиране на отговори на публикувани в пространството ПИ и преписването им, тъй като по време на пробните изпити които му дават вкъщи  родителите му,  то бива оставяно без надзор. В резултат на ПИ без свободно достъпни отговори едвам скърпва межди 60 и 70 точки, но когато има някъде качени отговори резултатът е буквално без грешка. Няма да коментирам как се изпада в положение да нямаш вяра на детето си , а детето да не разбора че заблуждава единствено и само себе си , но ситуацията е факт. Родителите търсят ПИ без отговори , а после трябва и да ги решават.  Вероятно те не са единствените, които изпадат в подобен казус.

# 627
  • София
Е мисля, че само курбан никой още не  беше планирал в темата... за точки по математика Grinning
Да не колим животни ( засега) , то това момче в примера преписва и без това ... шмекерува един вид... Joy

# 628
Как бе, за някои хора това са космически висоти. Аз за 30-35 ще съм щастлива.

# 629
Е как ги търси тези отговори? Дори и вкъщи не решава ли на лист без достъп до калкулатор и компютър?

Общи условия

Активация на акаунт