🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 144
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 065
Йоана и Надя са големи злобарки.

# 1 066
Ох Joy Йоанна и Надя само брат Габриел ги оправяше. Моля, загледайте и бройте, когато Надя даде тон как Йоанна се съгласява с нея и повтаря изречението ѝ дословно. Joy

# 1 067
Впрочем на мен Милена никога не ми е харесвала чак толкова, та се чудя понякога защо форумът толкова я одобрява.

Естествено красива? Да.
Интелигентна? Да.

Но не е съвършена, и тя изпада в злоба понякога. Говори провлачено и за мен лично дразнещо, и сякаш не е особено осъзната личност и тя.
Защото е мека и обрана. Нежна, емоционална. Има нормални ценности, стремежи и мечти. С една дума дефицит! Затова я харесвам аз.

# 1 068
Надя и Йоана са като едни bullyта, които пускат заядливи и злобни коментари за другите и когато им се ядосаш на коментарите го изкарват шега или ти извъртат думите и те изкарват агресор.

# 1 069
  • България
Не се хили като катерица Joy

Новият ми любим лаф.

# 1 070
Йоанна ми е все по- и по-противна. Даже Надя бледнее пред нея

# 1 071
Само Горждъс ме разсмива така!! Не се хилите като катерица Joy Joy Много е забавна (несъзнателно)

# 1 072
Годжъса запали. Гореща кръв, типична за нейния етнос. Вики е същата. Ето, че имат общи черти.

# 1 073
На мен интеракциите между Надя и Йоана ми изглеждат много неискрени, пресилени, престорени. Сякаш са застанали там една до друга и четат предварително написан откъс. Няма грам емоция и енергия. Най-вече Йоана, като някакъв робот, който рецитира текст. 😀 Само на мен ли са ми много cringe двете?

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 21:52 от GattaMatta

# 1 074
  • България
Тази простотия с изобличаването дойде от книгата на Ергена. Мега тъпо в случая с Горджъса.

# 1 075
Охххх като гледам тази лека усмивка на Надя докато Горджъса й вика,чак мен ме нервира.
Йоана и Надя са точно като лешояди,кръжат около плячката и кълват ли кълват, при това с усмивка. Ясно ,че Горджъса е куха и смешна,но това са наистина ужасни жени

# 1 076
Много хубаво рокленце има Надя.

# 1 077
Тази простотия с изобличаването дойде от книгата на Ергена. Мега тъпо в случая с Горджъса.

Коя е тази книга, май съм я пропуснала?

# 1 078
  • here and now
1000 пъти предпочитам Надя и Йоана, пред неГорджито...

# 1 079
  • Валенсия
Криси изтрещя, но то при такива две ехидни лисици Йоана и Надя, на кой няма да му се отвинтят два болта?!

Общи условия

Активация на акаунт