🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 104
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 305
Милена ми напомни Елениното “Ти харесваш ли ме като жена?”

# 1 306
Милена наистина разцъфна, със сигурност си е взела много от каквото е имала нужда.
Аз днес съм много доволна, изгледах епизода за час и мога да си лягам, само дано селския говор на Крисето не ми кънти в ушите.

# 1 307
Щеше да е по-добре от сценарна гледна точка да махнат Йоана, това щеше много да разклати Надя, без приятелката вътре. Мъчно ми е малко за Милена, въпреки че не се вписваше особено във формата.

Промото изглежда скандално. Не очаквах това от Магдалена

# 1 308
Ако утре Магда се оплачи на Сашо от Надя и Йоана, 100% едната си ходи.

А Магда как може да е толкова необразована

# 1 309
  • София
Коя ще е на индивидуална среща, не можах да проследя? Маги явно ще лъсне с цялата си простотия, жалко, че Алек няма да види. Нямах търпение за игра на знанията

# 1 310
О, Шипка. Даже името на одата не знае..

# 1 311
  • Paris
Разочарована съм. Досега епизодите имаха поне по 2-3 интелигентни и дълбоки минути. Сега и това няма да има.
Желая успех на Милена. Heart

Нямам търпение да я гледам в някой подкаст ♥

# 1 312

Синхроните след осмата седмица.

# 1 313
На Милена чак сбогом ѝ каза. Участието ѝ било трамплин. Хайде, де. Идеята е, Алеко, ти да ѝ дадеш шанс.
Еее, алтруизъм, алтруизъм, ама чак на толкова и той не е склонен.

# 1 314
В следващия епизод ергена ще си търси умна половинка, за да му ражда умни чавета 😀

# 1 315
Каква Република е България?
Магдалена: Президентска Република.

Е, не...
Ми не са актуални тези въпроси, да ги питат нещо по-съвременно, там кой е цвета на Панетоне за годината, такива неща.

# 1 316
  • Paris
Спрямо списъка, кой трябваше да си ходи днес?

# 1 317
Не знам защо си помислих, че Мария ще му каже, че е мъж. Smiley

Той и Алексчо така си помисли. Как отдъхна само, като му каза, че е влюбена. Въобще не му е важно, по -скоро се уплаши, че е възможно и такава гавра да му спретнат от продукцията.

# 1 318
В следващия епизод очаквайте - Маги ще се излага с (не)знания и злобната четворка ще я засипят с подмятания, първата няма да си затрае, вторите ще се оплакват на класния колко е зла и проста таз Магдалена, а те само направили един коментар. Звездите ми го говорят, вервайте ми. 🔮

# 1 319
Ако утре Магда се оплачи на Сашо от Надя и Йоана, 100% едната си ходи.

А Магда как може да е толкова необразована

оплачи
Всичко може.

Общи условия

Активация на акаунт