🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 446
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 450
Йоана не пропусна да влезе да пита какво става,не се сдържа Joy

# 451
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Като нямаш аргументи и мозъчни клетки започваш да сипеш обиди на най-долно каруцарско ниво, подиграваш се за произход и външен вид с надеждата да уязвиш човека отсреща. Теа сама себе си изложи и показа възпитанието и нивото си. Виктория добре я сложи на място.

# 452
Не е ок да се нормализира такава омразна реч, встрани от характеристиките на двете "дами"
О, какъв ШОК!!! Теа изрече пред камера това, което цяла България си мисли и пише по форумите за Виктория.

Точно. Обаче сега всички сме ах и ох, щото нали...
Не й се отразява изолацията добре на Теа. Тя има нужда от движение, емоции и секс.

# 453
Не е ок да се нормализира такава омразна реч, встрани от характеристиките на двете "дами"
О, какъв ШОК!!! Теа изрече пред камера това, което цяла България си мисли и пише по форумите за Виктория.
Ако за вас това е съществена характеристика, ви съветвам да преразгледате ценностите си.

# 454
На мен пък Теа ми харесва. Харесва ми как им лази им по нервите. Леко ги ''чукна'' и веднага тихите води се размърдаха. Визирам Надежда.

Големи, зрели жени, по техни думи, се връзват на една Теа. Grinning

# 455
Теа си намери майстора, надскочи се с Виктория.

# 456
  • България
Нани е всички нас.

# 457
Теа нарочно седна до Виктория да се дразни и да се опитва да я провокира да се изнерви, но ми се струва че нещата може да се обърнат срещу нея.
Трай си Вики и остави простака сам да се изложи.

# 458
Аз т'ва (Теа) не мога да издържа. Бих избухнала. Ултра е досадна.

# 459
Теа е евтин парцал с много агресия, психически проблеми и явно нечистоплътна. Кой е "цингането"

# 460
Аз т'ва (Теа) не мога да издържа. Бих избухнала. Ултра е досадна.

Проблемът е, че когато влизаш в кални спорове независимо дали противникът ти те провокира, няма начин да не се окаляш и ти. Пример - съвременните ни политици. Почне ли калнохвърлянето, никой не остава чист.

# 461
аз вече напълно вярвам, че диджейката е сама от 5 години, или колкото там беше заявила..
комбинацията на тъпота и наглост гарнирани с кухо самочувствие и безспирна, вреслива уста е най-отблъскаваща..

# 462
Оф, заболя ме главата.

# 463
УАААААААААА....какви разкрития SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 464
  • София
Квачки. Досадници. Ужасни са.

Общи условия

Активация на акаунт