🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 220
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 975
Епизодът започна и Виктория пак плюе. В играта на плажа рева, че е контузена, а сега Криси като мрънка - аре бе, не сме лигли. Мхммм...

# 976
Миналата седмица в темата се скъсахте да я състрадавате Виктория, че била унизена, сега пък заради нея били изгонили забавната Теа. Виктория си заслужи унижението заради злобата, която показа, Теа си заслужи гоненето заради изказването. Няма драма.
И Виктория си заслужи гонене Disappointed

# 977
Епизодът започна и Виктория пак плюе. В играта на плажа рева, че е контузена, а сега Криси като мрънка - аре бе, не сме лигли. Мхммм...

Вики е номер 1. Тя ще спечели сърцето на Алек, няма какво да стане. Grinning

# 978
ако наказваш всеки злобен човек по пътя си с унижения, значи си като него май..

# 979
  • София
Барбара и Валерия само на злобата разчитат за всичко милите, просто защото нямат кьораво друго качество. Колко тъжно!

# 980
Виктория е отново недоволна. Тя май си е вечно недоволна. Някой може ли да ми каже случай, в който тя да е била доволна 🙈

Когато изгони Теа

# 981
  • Тайланд
Съфорумци, Виктория не е интелигентна. Бъркате умението да се изказва с вроденото IQ. Това умение се придобива с практика, няма нищо общо със сивото вещество между ушите.
Истински интелигентните хора притежават емоционална, социална интелигентност и емпатия.

А Виктория вечно е в скандали, ръси злоба, пръска негативизъм без да е провокирана, обсебена е от себе си и отблъсква хората като Мария, които се опитват да й помогнат.
Изглежда ви остроумна, защото очевидно има опит в кавгите и просто е придобила опит. Но всъщност има точно 2 мозъчни клетки в черепа си и двете се бият за 3то място Grinning

А за Теа всички сме съгласни, тя си е тъпа като саксия и правилно я изритаха.

# 982
Барбара и Валерия само на злобата разчитат за всичко милите, просто защото нямат кьораво друго качество. Колко тъжно!
То при тях сигурно е спортна злоба JoyJoyJoy

# 983
Оф, с това месене в чужди скандали леко ще се изкажа расистки... ама то това месене е присъщо за определен етнос, там се карат и бият по 20-30 човека и който мине, се забърква също, няма скандал между двама... Това в кръга на шегата, но и не съвсем.
Аз не мога да повярвам, че толкова много хора не разбират какъв е проблемът с расизма и са застинали в някакво време от преди 150 години...
Отчитам успешен и интересен сезон, въпреки куция каст. Миналата година само луканки, кучета и пасторални гледки се дъвчеха, този път абсолютно всяка седмица имаме различни теми, някои от тях сериозни - психически болести, расизъм... Няма любимка, симпатиите се менят, аз миналата седмица плюх по Виктория със всички сили, тази седмица съм на нейна страна в скандала.
+1
Аз, освен това, миналата седмица бях на страната на Теа срещу Барбара, сега расистките и реплики дълбоко ме отвратиха.
Аз отдавна разправям, че това е най-интересният сезон досега 😃

# 984
Съфорумци, Виктория не е интелигентна. Бъркате умението да се изказва с вроденото IQ. Това умение се придобива с практика, няма нищо общо със сивото вещество между ушите. Истински интелигентните хора притежават и емоционална, социална интелигентност и емпатия.
Виктория вечно е в скандали, ръси злоба, пръска негативизъм без да е провокирана, обсебена е от себе си и отблъсква хората като Мария, които се опитват да й помогнат.
ТТ, Вики постоянно е в образ. Избрала си е да гаднярка, за да я дават повече. Иначе щеше да е незабележима. На фона на останалите обаче може да се каже, че е умна.

# 985
Ха ха, отборът на Мария искам да отиде на среща, тя после ще им сипе.
Какво самочувствие само са добили клюкарките! Стратегии, тактики, хейт... Душици златни 😎

# 986
От стратегическа гледна точка, искам сините да спечелят и на общата среща Мария да вземе пак розата. Няма спасение, ако не се изядат помежду си и да ги разрушат. Неслучайно Барбара и Киара, също в техния отбор. Дано!

Еееее, не стана. Жалко!

# 987
Виктория е отново недоволна. Тя май си е вечно недоволна. Някой може ли да ми каже случай, в който тя да е била доволна 🙈
Тя май просто си е такъв човек. Съмнявам се в живота да има много приятели.

# 988
Сандо извади цикатридината!

# 989
Кристина ми е много комична с изхвърлянията си.

Общи условия

Активация на акаунт