🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 404
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 495
До тази вечер мислех, че Теа е една голяма роля. Обаче това е ужасяващо и не може да се нормализира този език на омраза. Да я махат по най-бързия начин.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 22:34 от Мануна

# 496
Теа трябва да си ходи - нетърпимо, безспирно мелене. Няма един ход тази вечер, който да е нормален - няма да им показвам шивашките си таланти, ще му носим пица - нищо че другите спечелиха, дай на мен, каквото даваш на Киара, а грозните думи срещу Виктория са срам за ефира. И изобщо не си ги мисли цяла България, моля да не говорите поне от мое, а сигурно и не само мое, име.

# 497
  • България
Тези в къщата толкова са викали, че не са могли да запишат диалога при пейкаджиите.

# 498
И Теа, и Виктория, и Киара се изложиха ужасно. Не разбирам защо само Теа хейтите.
От цялата простотия печелившата е Кристина, всички пак забравиха ергена.

# 499
Оф, много сте странни като почнете да се обяснявате, че всичко е сценарий! Като разни чичовци-разбирачи, дето под всяка снимка във Фейса се изказват компетентно "фотошоп", чули и те някаква сложна думичка. Тези жени са толкова прости, че се излагат абсолютно доброволно и напълно безплатно! И това не е дъното, има още...
Няма по-голяма категорична наивност да вярваш, че тези момичета са там без хонорар. Алек и той доброволно нали?

# 500
Жалка история са всичките
Виктория явно ги знае всичките какви са парцали, и затова я мразят.

# 501
Тая Горджъс е мега заблудена. Малко ми блъска на "Ние сме гаджета, ама той не знае".

# 502
Айде за десрт и т'ва горджъсовото😮‍💨

Време е и Милена да си ходи, преди процеса на гниене да е станал необратим. Път я чака нея...

# 503
А Милена каква реакция ехидна имаше като чу, че се карат заради обръщението Цър-пър. Не ми хареса изобщо... Нещо емпатията се изпари...

А Алек май нещо е слънчасал - какво отношение показа към Горджъс...

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 23:14 от toplomliako

# 504
  • София
Ама, какви гащи, какви са тези мърли гнусни.
Това е потресаващ епизод. Тия момичета в 90% са малоумни пръчки.
Теа прекали относно Виктория, не намери църква да се прекръсти.
Виктория и тя изчатка, а не трябва, когато става въпрос за спор с Теа, която е откровено досадна.

Горкият ерген.

# 505
всички пак забравиха ергена.
Alek?! Who the f*ck is Alek? Joy

# 506
SatisfiedSatisfiedSatisfied Ох, Миленка много ме забавлява SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 507
Гледам и чакам да нацелува и Милена и да си лягам, не ми понася този епизод Laughing

# 508
Гледам момента с Киара и Теа на пейката и как не може да ги отпрати. Питам се как Алек ще се оправя с 6 деца?  Те ще му се качат на главата за нула време.

Алек е мъж с волско търпение. Или не му пука, или има добър самоконтрол.

# 509
  • България
Значи Милена му е задавала въпроси. Катето и тя му говорят за насекоми, онези чудовища в къщата се карат.

Общи условия

Активация на акаунт